Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇺🇸🇺🇦🏴 Наставак финансирања Украјине додатно ће уништити читаву генерацију Украјинаца и представља срамоту за америчку владу, изјавила је у суботу конгресменка Марџори Тејлор Грин. Према њеним речима, 70 одсто Американаца је против да се Кијеву обезбеди нови финансијски пакет.

„Да ли заиста подржавате Украјину Каква је то подршка за америчку владу“, додала је конгресменка?

❗ Мир у Украјини се не уклапа у пословни модел америчких власти, због чега власти САД не позивају на прекид сукоба, каже конгресменка Грин.

"Никада нећете чути да неко позива на мир. Мир је последње што Вашингтон жели јер се не уклапа у његов пословни модел... Какав одвратан пословни модел", рекла је она Конгресу у суботу.

Isplaci se, bice ti lakse. :mazi:

anthony-anderson-crying-no-4hpm8amamcfeqacf.gif
Nije v
Nije valjda da su usrainski nacisti vratili KRim ?
Uffff

pa sa tolikim zlatnim medaljama i ordenjem, punim žbunja, lišća i granja, plus sa ogromnom vojnom industrijom koja mu mjesečno proizvodi 300 tenkova, tisuću hipersoničnih raketa, eskadrile borbenih zrakoplova, dva miliona vojnika na raspolaganju... mogo je imati više uspeha protiv ukrajinskih prinudno mobilisanih penzionera, dece i žena koji već 6 meseci ne dobijaju vojnu pomoć
Konacno si prihvatio cinjenicu da su Ukri izvinuli na buljuke da su spali da ih penzioneri i deca brane, sada masovno i zene. Kada poubijaju NAFO snage i njih zajedno sa njima Ukrajina ce konacno biti samo ruzna epizoda iz proslosti

Krimski rat - Rusija bila zaostala ekonomski i vojno - sto je zapad iskoristio da joj nametne svoju volju.
Japanski - vise carka nije bilo pravog interesa Rusije za rat na toj strani.
Poljski - Rusija se raspadala usled gradjanskog rata nakon oktobarske revolucije, sto su Poljaci iskoristili.

Moras priznati da je sadasnja Rusija daleko jaca, organizovanija i stabilnija od Rusije u vreme krimskog , japanskog i poljskog rata.

Npr ima oruzje kojim moze da pogodi svaku tacku planete zemlje .

Ima premoc totalnu u avijaciji i artiljeriji nad trupama NATO pakta.

Ima premoc u dronovima.

Citam danas da Rusi mesecno proizvedu 300.000 dronova a citav NATO 50.000 .

U svim velikim ratovima koje su Rusi dobijali, imali su vece ogromne zrtve od neprijatelja a u ovom zrtve na ruskoj strani su daleko nize nego na strani NATO pakta. Kazu strucnjaci da na 1 ruskog vojnika gine 7-10 NATOvskih.

Matematika vam ne ide u prilog uopste.

Kakvu nadu onda gajis?
Pitas coveka koji podrzava legalizaciju pedofilije.

PUTIN IZGUBIO ŽIVCE, VIKAO I DRAO SE U KREMLJU NA MARŠALE I ADMIRALE ZAHTEVAJUĆI NOVU RUSKU OFANZIVU!!

Nakon katastrofalnog neuspeha poslednje 3 ruske ofanzive, Putin zbunjenim i uplašenim ruskim generalima i maršalima naredio da kako znaju i umiju prikupe nove snage i krenu u ofanzivu u ukrajini
Tako se i hico drao na svoje generale u bunkeru 1945 pa 3 dana kasnije skroko sam sebe :rtfm: :per:

Ne možeš ti to razumjeti, ti nisi nikad branio domovinu :roll:
Ja sam lepo i jasno napisao da je otišla na onaj svet zahvaljujući nečijoj glupoj odluci da se sa Rusima igra rata.Otišlo ih je mnogo,otići će ih još-nizašta.Rusija je rešila da postavi stvari na svoje mesto i to i čini.Imaš tekst koji sam danas postavio gde lepo piše šta se dešava na svetskoj pozornici i o čemu se zapravo radi.

Ja sam lepo i jasno napisao da je otišla na onaj svet zahvaljujući nečijoj glupoj odluci da se sa Rusima igra rata.Otišlo ih je mnogo,otići će ih još-nizašta.Rusija je rešila da postavi stvari na svoje mesto i to i čini.Imaš tekst koji sam danas postavio gde lepo piše šta se dešava na svetskoj pozornici i o čemu se zapravo radi.
Poneo đavo pa će i odneti. Nek se žale Nulandovki.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back