- Poruka
- 12.133
Ziv bio da nam brzo ozdravis.To je maketa snega...
Imo sam nesrecu pregazio me auto i polomio nogu jedva izvuce zivu glavu, tako da samo pratim temu manje pisem, pozdrav svima.
Da nije mozda E klasa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziv bio da nam brzo ozdravis.To je maketa snega...
Imo sam nesrecu pregazio me auto i polomio nogu jedva izvuce zivu glavu, tako da samo pratim temu manje pisem, pozdrav svima.
Strana koja napada ima više gubitaka od strane koja se organizirano brani..
BBC govori o 50.000 poginulih Rusa bez tkz.narodnih miliciju a njih je značajan broj poginuo.
А зашто макете пуцају, да заварају Русе?Ukrajinci u garaži zavare opet par cijevi plus tockovi i spremna opet za ruske dronove..
Ukrajina povećava isporuku lažnog oružja na bojišnicu kako bi rusima dala lažne ciljeve.А зашто макете пуцају, да заварају Русе?
Ukrajinci nemaju izbora, ili će se izboriti za državu ili ih neće biti, vrlo je jednostavno, to su prošli svi narodi koji imaju države, to sad prolaze i oni, države se stvaraju krvlju, jbg, takva su pravila![]()
Nemoj se sada posipali sa pepelom, malo je reći da blago navijaš za rusku stranu u sukobu.To je možda važilo nekada a i to pod uslovom da je odnos vatrene moći približan i uporediv.
Doduše neki su ovde i takav stav korigovali u zavisnosti od toga ko je bio u ofanzivi, kada su Rusi u ofanzivi onda pravilo važi, kada su Ukrajinci onda ne važi i obrnuto
Šta misliš da li strana koja ispaljujuje 5-10 puta više granata i projektila možda uspe da uništi višestruko više protivničke žive sile.
Ne želim ja da preuveličavam bilo čije žrtve, posebno Ukrajinske, ali treba biti realan i sagledati gorku istinu. Ukrajinska armije je iscrpljena i ima ogormnw gubitke, to se više ne može maskirati bilo čime pa čak ni očajničkim potezima sa smanjivanjem granice za mobilizaciju. Udarac na demografiju Ukrajine je katastrofalan, muška populacija u reproduktivnoj dobi je pobijena, izranjavljena ili pobegla iz zemlje. To je nacionalna katastrofa
Али зашто макете пуцају и имају посаду која се креће око њих? Имаш бар 1 доказ да је уништена макета?Ukrajina povećava isporuku lažnog oružja na bojišnicu kako bi rusima dala lažne ciljeve.
” Potražnja za krivotvorenim oružjem naglo je porasla jer se ukrajinske trupe na prvoj crti suočavaju s pojačanim ruskim napadima i smanjenom zalihom “, piše The Telegraph.
Pogledajte prilog 1532875
Gruzija je svojevremeno napala Rusiju isto kao i Ukrajina.Ukrajinci su dobili državo još tamo 90-tih, bez kapi krvi
Imali su državu 25 godina a onda je neko odlučio da pođe drugim putem, putem koji vodi u konfrontaciju sa moćnim susedom.
Posledice gledamo
Niko ne kaže da je preterano prijatno imati Rusiju za prvog suseda ali imaju i druge zemlje pa ne ratuju sa njima.
Sigirno je bilo mnogo drugih opcija, ipak neko je odabrao najgoru - zaratiti sa Rusijom
Taj koji je odabrao i taj koji ga je savetovao nose uništenu državu i stotine hiljada izginulih na savesti, normalno ako je imaju
Imaš li ti dokaz da se netko kreće?Али зашто макете пуцају и имају посаду која се креће око њих? Имаш бар 1 доказ да је уништена макета?
Снимака колико хоћеш.Imaš li ti dokaz da se netko kreće?
Eto sad. Ne znaš, a pišeš bezveze.Gle qurca i a njemu zvono..
Atlas u ruke i istražuj granice država u Europi.
Грузија јесте прва напала генијеGruzija je svojevremeno napala Rusiju isto kao i Ukrajina.
Mirno rješenje rata u Čečeniji je pravi primjer kako Rusi djeluju.
Грузија јесте прва напала геније
U Ukrajini nikad nije bilo više od 6000 pripadnika Wagner PMCNacista je dosta poginulo, Wagnerovaca ko goovana..
Sam Prigožin je to priznao, cifra od 22.000 poginulih
Veoma nepristojno.Ma neee, češem jaja i čudim se tvom talentu..
Можда спалатски генија има решење?А зашто макете пуцају, да заварају Русе?
Zasto ih nece biti. Odakle ti ta imbecilna ideja? Eno nemacka i Japan okupirani. Pa jel su nestali?Ukrajinci nemaju izbora, ili će se izboriti za državu ili ih neće biti,
Прва напала, добила по пиЋки, Попушвили након 6 дана појео краватуNapala da povrati svoju medjunarodno priznatu teritoroiju. Cudno vlazis dole na eventualni udar VS na Kosovo, uvek kremljobotski principijelno.![]()
poslednja vest
Zelenski - ostali smo bez raketa
Прва напала, добила по пиЋки, Попушвили након 6 дана појео кравату
Глупе крезаве усташе на апаратима
Пати
![]()
Naravno da imam, pola tvojih postova su fake mutni pogodciСнимака колико хоћеш.
Први сам питао, имаш бар 1 доказ о уништеној макети?
Zasto ih nece biti. Odakle ti ta imbecilna ideja? Eno nemacka i Japan okupirani. Pa jel su nestali?