piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.543
Da te samo čuje pokojni PrigožinU Ukrajini nikad nije bilo više od 6000 pripadnika Wagner PMC
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te samo čuje pokojni PrigožinU Ukrajini nikad nije bilo više od 6000 pripadnika Wagner PMC
Покажи тај доказ.Naravno da imam, pola tvojih postova su fake mutni pogodci
Ima naravno, uzgoj čudnovatih kljunaša u Bukovici. Jedu kamen i seeru bisere.Можда спалатски генија има решење?![]()
Boze me sacuvaj i sakloni. Nisi ti kriv, koj me terao......Je li netko tvrdio za nijemce i japance da ne postoje i da su zapravo amerikanci?
Izvor je famozanČernigov
Preko 40 vojnika poginulo
Za ranjene nama krvi
Objavljuje “Unified Volunteer Center”
![]()
Nemoj se sada posipali sa pepelom, malo je reći da blago navijaš za rusku stranu u sukobu.
Rusi trpe od početaka rata ogromne gubitke, nisu ukrajinski puno manji..
Je li netko tvrdio za nijemce i japance da ne postoje i da su zapravo amerikanci?
Украјинци су почели да припремају тим од 100 менаџера који ће водити Крим по његовом повратку.
Imali su, imaju i dalje, ali šuplja glava i svircen qrcen na čelu državeUkrajinci nemaju izbora, ili će se izboriti za državu ili ih neće biti, vrlo je jednostavno, to su prošli svi narodi koji imaju države, to sad prolaze i oni, države se stvaraju krvlju, jbg, takva su pravila![]()
Zakopanih po šumi, pored puteva, bačenih u kanalizaciju ............ itdПа благо је рећи трагедија када се та цифра допуни рањеним, осакаћеним, несталим, излуделим, заробљеним...
Naći ćeš ti već nešto za što si talentiran.Sumnjam da imas sta za pocesati...
Napala da povrati svoju medjunarodno priznatu teritoroiju. Cudno vlazis dole na eventualni udar VS na Kosovo, uvek kremljobotski principijelno.![]()
Џаба ти све, Украјина сваким даном све мањаBitno da je Sloba pobedio Nato. Poraz Nato-a u Ukrajini je za to mala maca.![]()
Мутна слика, значи макета ОчеретинаOčeretino iz satelita
![]()
Boze me sacuvaj i sakloni. Nisi ti kriv, koj me terao......
Нема потребе. Амери су их смањили до величине маковог зрна а дали им да задрже своја славна имена.
Strana koja napada ima više gubitaka od strane koja se organizirano brani..
BBC govori o 50.000 poginulih Rusa bez tkz.narodnih miliciju a njih je značajan broj poginuo.
Наравно да имају избора. Када су били (за)једно са Русима били су најјачи, војно, културно, технолошки.Ukrajinci nemaju izbora, ili će se izboriti za državu ili ih neće biti, vrlo je jednostavno, to su prošli svi narodi koji imaju države, to sad prolaze i oni, države se stvaraju krvlju, jbg, takva su pravila![]()
Tako su trebali i ruse, i danas bi rusija bila napredna i krotka država, izrokati ih 45. nuklearnim oružjem i pacificirati, kao što su i japance![]()
Наравно да имају избора. Када су били (за)једно са Русима били су најјачи, војно, културно, технолошки.