Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Монтажа и испитивање тенка Т-90М „Пробој“ Русије у фабрици 12.4.2024 Лампа знања
Za tu vrstu diplomatije Putin je bez premca.
mozda ne znas ali treci svetski rat je zavrsio odavno raspadom varsavskog pakta i propascu SSSRa
Не знам али то је све сигурно фејк њузU prvih 20 sekundi mogli ste da vidite ono o čemu sam pisao ovde više puta
- UVZ radi 3 smene 7 dana u nedelji, što je u suštini rad u 4 brigade, odnosno 4 smene (2 dana radiš prvu, dva dana drugu, dva dana treću smenu i onda dva dana odmora pa u krug)
- rade se samo T90 i T72
- ne radi se ništa drugo niti se remontuju tenkovi, to rade druge, manje fabrike
- rade se serijski, videli ste pokretnu traku za montažu tenkova
- normalno da neće da kažu koliko se proizvodi ali je u više drugih izvora plasirana informacija da je predratna proizvodnja gotovo udesetostručene sa 100-150 tenkova mesečno na isti taj broj na dnevnom nivou. To znači da sa pokretne trake silazi od 3 do 5 tenkova dnevno što je sasvim realan broj
Kada budete videli ili čuli da je neka evropska fabrika prešla na ovakav režim rada možete pričati o podizanju evropske namenske industrije.
Ja još uvek nisam čuo da je bilo koji evropski proizvođač to uradio, za USA ne znam, verujem da su ozbiljno podigli proizvodnju videćemo i koliko.
Jos jedan patriot doniraju nemci i to je to.
Presusilo
Čuš zarobile 1 kaplara.
Što reći o đeneralu Vlasovu i prebjegu cijele armije...
Te ROA i preko milijun Rusa dragovoljaca, kontra crvene pošasti.
Smješni su Rusi, posebno pjandura Marija Zaharova i njen smisao za humor.
Ja mislio da je NATO porazen do nogumozda ne znas ali treci svetski rat je zavrsio odavno raspadom varsavskog pakta i propascu SSSRa
Како није, Норвешка, Холандија, ГрЋка, Данска.Nije skoro 100 komada..
Zapad propaototalno su demilitarizovani
i dekintirani
Zapad propao
Kad se onda selis u Rusiju i zasto nikad
Paralelni univerzum je 600 fabovki dnevno se istrese,od silnih ruskih krseva ukrajinci ne uspevaju da koriste savremeno oruzje.U kojem ti paralelnom svemiru živiš?
Znaci nikadRusija ce da se preseli kod nas.
To cekam.
stvar je u tome sto ce oni bacati kasetne na civile sve dok rusi ne odgovore isto samo 10 puta gore ali to trebaju da rade na zapadu ukrajine pa kad dobiju 2-3 puta po glavi pa da vidis kako ce im se to izbiti iz glaveStoka bacala kasetne opet na civile,rade fabovi sa svih strana,treba dan noc ravnati
Pogledajte prilog 1530399
Razvalili su TE u Lavovu malopre,konacno ce da ih vrate u kameno dobastvar je u tome sto ce oni bacati kasetne na civile sve dok rusi ne odgovore isto samo 10 puta gore ali to trebaju da rade na zapadu ukrajine pa kad dobiju 2-3 puta glavi da vidis kako ce im se to izbiti iz glave
Zona Militar nedavno je izvijestila da je SAD odobrio Danskoj, Norveškoj i Nizozemskoj da prebace ukupno 65 borbenih aviona F-16 u Ukrajinu, kao i rezervne dijelove, opremu za obuku, alate i drugu opremuКако није, Норвешка, Холандија, ГрЋка, Данска.
Све скупа и више од 100 обећаних комада