Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.236
Dobrodosao u 21vi vek, topli brateIma li još neka glupost koju ovaj polunepismeni zastavnik nije izustio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodosao u 21vi vek, topli brateIma li još neka glupost koju ovaj polunepismeni zastavnik nije izustio?
ima puno klipova gde se vidi demontaza ovih tenkova po ukrajinskim njivama i putevimaМонтажа и испитивање тенка Т-90М „Пробој“ Русије у фабрици 12.4.2024 Лампа знања
Па ок, ту се опет радници који штанцају највише питају, они све то треба да створе.
Јел' може у десетерцу? То је нама Србима читљивије.I šipurak proljetni.
TisuĆe fab bombona, neće poljuljati
Ukro šampiona, Sprtanca,
Jer on brani dom svoj, rodinu,
dok rusoagresori, za šaku
kuna, rubalja, kopejki GINU.
To je fundamentalna razlika,
između Đelata i nevinog jagnjeta.
a šta misliš, kako se završio hladni rat koji je trajao negde od 45te do 91ve, u kojem su postojala dva vojna bloka, zapadni NATO pod vodđstvom Amerike i istočni Varšavski sa SSSRom na čeluNe mislim. Ti si taj koji priča o zastavama slobode u zemljama "istočnog bloka" i o WWIII koji se okončao prestankom postojanja Varšavskog ugovora.
Zemlja koja se 80 godina sprema za rat ima deficit u oruzju protiv ukrajine koja nema svoju namensku industriju,to sto su imali iz doba sssr su spucali onda su dobili od zapada abnornalno mnogo oruzja i oklopa,i nista se nije desilo.
Sve ce vama, strucnjacima sa Telegram grupa, FSB agent za vezu da kaze realnu brojku sa koliko vojnika su Rusi usli u Ukrajinu.Kakve gubitke?
De pojasni malo taj deo s obzirom da su Rusi usli sa 180 000 vojnika
Пре две године поносно рекли да су се заувек решили русог гаса?Немачка је оптужила Русију да је обуставила испоруке гаса
Према речима немачког канцелара Олафа Шолца у интервјуу за Тагесцајтунг, то није била одлука Немачке.
Он је предузећима која пате од антируских санкција објаснио да нове реалности диктира „заштита европског светског поретка“.
![]()
са сфрјотом право у средини (пркно)a šta misliš, kako se završio hladni rat koji je trajao negde od 45te do 91ve, u kojem su postojala dva vojna bloka, zapadni NATO pod vodđstvom Amerike i istočni Varšavski sa SSSRom na čelu
глупљи и крути к.Nije bilo realno i da zemlja koja se 80 godina sprema za rat ima takve probleme i gubitke na frontu protiv pet puta manje Ukrajine pa se ipak desilo
I zemlja i vojska i namenska industrija su bile uspavane a rat je pokazao da se industrija prva probudila i uhvatila ritam.
Vojska je bila i ostalo mnogo rigidniji i konzervatnivniji sistem što smo mnogo puta imali prilike da vidimo na frontu
Ovo mi je prvi za Ukr.Razlika je u tome kad padne neki grad ti menjas nick.
Мислим да то није био недостатак већ су имали (као свака нормална држава) предвиђен број, количину убс, муниције за стрељачко наоружање, крстарећих ракета и балистичких које морају увек имати за евентуални сукоб са архинепријатељем и зато су “премоштавали” у једном периоду од својих партнера.Ne pričaj gluposti, o kakvom testiranju pričaš kada je povlačena srtiljerijska municija u ogromnim količinama, da nisu slučajno hteli da testiraju korejsku municiju za haubice i VBR-ove
Ne znam šta ti nije jasno u prostoj činjenici da je postojao trenutak u ovom ratu kada su skladišta pražnjena jako velikom brzinom i da nije postojala šanse da industrija to nadoknadi. Sada je to ispeglano, namenska industrija radi na punom broju obrtaja, pokriva dnevne potrebe a višak ponovo ide u nadoknadu stanja u skladištima.
Postoje borbeni sistemi čiji gubici još uvek nisu nadoknađeni ali će to biti odrađeno u narednih godinu-dve dana.
Normalno da se neki sistemi neće ni nadoknađivati, uništeni su, prevaziđeni, nisu se pokazali, kraj priče
мислим да је Азов ту фазу прошао давно и давно и да би могао давати лекције својим учитељимаAZOVska operativna brigada Nacionalne garde Ukrajine pokazala je strane instruktore u svojim redovima.
Identifikovana su dvojica od njih: Portugalac Žoao Galvejas, bezbednosni zvaničnik iz struktura EU
i mađarsko-nemački državljanin Peter Talos, turista, ali u stvari profesionalni nemački vojnik.
Ovaj poslednji ima cilj da ponovo stvori isti Azov modela 2022 i da ga integriše u hijerarhiju Oružanih snaga Ukrajine i uvede NATO standarde.
U principu, ovo je jasan pokazatelj da Azov, koji je zabranjen u Rusiji, nadgledaju zapadne zemlje i karijerna vojna lica, registrovana ili kao plaćenici , turisti i instruktori.
![]()
држе се, али лоше приче колају докле такоOvo mi je prvi za Ukr.
Pre 2 g. sam u neznanju podupirao RF.
Prvih 3-4-6 mj...dok me nisu banisali.
Jer sam 2 x postavljao explicitne slike splovila na LJIS na ključanoj temi samo za članove. Bio suviše progresivan.
Glede FAB(flambiranja), Ukri se junački drže.