Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EUropa “ima plan”…

:hahaha: :rotf:
Plan koji je dijelom izvršen, proizvodi se 1.2 mil komada 155mm dok je prije rata bilo 300-400 000. Do kraja 2025 godine planira se 2 mil. SAD otprilike isto toliko. Rusija proizvodi oko 200 000 mjesečno.

Ako je tebi zabavnije ismijavati, tvoja stvar, meni se ne da u tome sudjelovati.

Ради се на томе

tenor.gif

Plan koji je dijelom izvršen, proizvodi se 1.2 mil komada 155mm dok je prije rata bilo 300-400 000. Do kraja 2025 godine planira se 2 mil. SAD otprilike isto toliko. Rusija proizvodi oko 200 000 mjesečno.

Ako je tebi zabavnije ismijavati, tvoja stvar, meni se ne da u tome sudjelovati.

Од планирања до реализације је огроман простор. Хоће ли бити корекције плана, шта мислиш? Драстичне.

Rusija ima na lageru koliko zelja ne ume da izgovori brojku.
Kim je poslao 3 miliona da testira kvalitet u realnom stanju,a tek taj debeli ima desetine miliona toga.
Dok zapad isplanira istok ima gotovo,i dolazimo do realnosti da komunisti ipak imaju razvijeniju namensku industriju

С обзиром да је цели свет, мање-више, постао ратна позорница, изгледа да америчка администрација даје све од себе да умири Иран и до избора спусти тензије у том делу света.

Да ли ће успети, видеће се.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back