Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.343
ima i nelepljivo dnoTzar je čudo tehnike, multipraktik koji kuha, pere, pegla, ometa radio signale...i još dobro izgleda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima i nelepljivo dnoTzar je čudo tehnike, multipraktik koji kuha, pere, pegla, ometa radio signale...i još dobro izgleda.
bilo je zrakoplovaTad nisu postojali avioni,samo kratkometna artiljetija.
zna gospodin tihi ali ne sme da kažeValjda si u pravu,a sigurno da nemas pojma
Pa kad fabovke padaju na normu a zelenski tviterom obara avioneЈебате Јосип Броз Амброз не стигнем ни да погледам све снимке рокања укро циљева а камоли да их поставим овде
ТГ је препун
Plan koji je dijelom izvršen, proizvodi se 1.2 mil komada 155mm dok je prije rata bilo 300-400 000. Do kraja 2025 godine planira se 2 mil. SAD otprilike isto toliko. Rusija proizvodi oko 200 000 mjesečno.EUropa “ima plan”…
![]()
![]()
Plan koji je dijelom izvršen, proizvodi se 1.2 mil komada 155mm dok je prije rata bilo 300-400 000. Do kraja 2025 godine planira se 2 mil. SAD otprilike isto toliko. Rusija proizvodi oko 200 000 mjesečno.
Ako je tebi zabavnije ismijavati, tvoja stvar, meni se ne da u tome sudjelovati.
Nije,Pupin jos nije izmislio parnu lokomotivu tad.bilo je zrakoplova
Ko je rekao da ce biti opkoljavanje. Nadji citat?
Kazu da je drekno BRT BARONE cuvaj polozaj na krsti
Ako je tebi zabavnije ismijavati, tvoja stvar, meni se ne da u tome sudjelovati.
rusku ekonomiju pokreće rat u ukrajiniРусија је у фебруару имала раст БДП од скоро осам процената. За март се очекује још бољи резултат. Па ти види колико је то умањење производње.
prvo je izmislio neparnu, a zatim parnuNije,Pupin jos nije izmislio parnu lokomotivu tad.
Dakle izmisljas
Plan koji je dijelom izvršen, proizvodi se 1.2 mil komada 155mm dok je prije rata bilo 300-400 000. Do kraja 2025 godine planira se 2 mil. SAD otprilike isto toliko. Rusija proizvodi oko 200 000 mjesečno.
Rusija ima na lageru koliko zelja ne ume da izgovori brojku.Plan koji je dijelom izvršen, proizvodi se 1.2 mil komada 155mm dok je prije rata bilo 300-400 000. Do kraja 2025 godine planira se 2 mil. SAD otprilike isto toliko. Rusija proizvodi oko 200 000 mjesečno.
rusku ekonomiju pokreće rat u ukrajini
Ja mislim da je to bio trofazni veparprvo je izmislio neparnu, a zatim parnu
prvo je izmislio neparnu, a zatim parnu
topli brate, vidim zbunjuju te ove temeДоооообро полунеписмени заставник изиграва економског стручњака. Жалосно? Не бих рекао. Смешно до Бога - да.
topli brate, sve u stilu, sve u trenduТо је у твом стилу, дооооооообро полунеписмени заставниче.
topli brate, vidim zbunjuju te ove teme
Шта покреће украјинску? Шта америчку?rusku ekonomiju pokreće rat u ukrajini