Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.396
Mora da zove stab da mu diktiraju sta da napise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Rusi se ne umaraju, to su kiborzi.Napreduju Ukropi na onaj svet, stotine hiljada njih je uznapredovalo.
To se ne može demantovati, vide se groblja, kuknjava o nedostatku ljudstva, postojećih vojnika sve manje, nema rotacije, vojnici ratuju po 2 godine bez pauze.
Rusi ratuju lagano i opušteno, levom rukom.
valjda da se dogovori nešto sa staljinom...Ne verujem ali ipak da pitam.
Znaš li ko je Rudolf Hes? Zašto je leteo u Moskvu sam?
valjda da se dogovori nešto sa staljinom...
Dal si stvarno toliko lud?
eto reci ti nama zašto je rudolf hes leteo sam u moskvu?Nema "valjda". Znaš ili ne znaš? Ako znaš - gukni pošto ne umeš normalno da zboriš.
eto reci ti nama zašto je rudolf hes leteo sam u moskvu?
Zaklao ga je,ima snimak na telegramu,uzasUkrajinski vojnik ubio 16-godišnjeg tinejdžera u Kijevu zato što je bio "nepristojan"
> "Jesi li spreman da braniš otadžbinu"
> "F.k off"
Počivaj u miru dete
![]()
Ko je rekao da ce biti opkoljavanje. Nadji citat?Šta beše s onim tvojim arlaukanjem o opkoljavanju Harkiva u 48 sati? Propalo?![]()
U oćajnim pokušajima da se nekako obrane od dronova, rusi su pokušali modificirati tenk t72, stavivši na njega svoje najsuvremenije elektronične uređaje i poslednje krikove rusko kineske nauke. To vozilo su nazvali Tzar, i dodeli ih oklopnim jedinicama kako bi otkrivali, ometali i uništavali dronove. Upravo takav Tzar tenk je oštećenn napadom ukrajinskog drona i zaplenjen (posada je blagivremeno pobegla u nepoznatom pravcu)
Tad nisu postojali avioni,samo kratkometna artiljetija.eto reci ti nama zašto je rudolf hes leteo sam u moskvu?
IzmisljaKo je rekao da ce biti opkoljavanje. Nadji citat?
Što onda pominješ saradnju Rusa i Nemaca ako ne znaš?
Valjda si u pravu,a sigurno da nemas pojmavaljda da se dogovori nešto sa staljinom...
Znam, Ukrajinci su dali civilima 48 sati da se evakuisu . Ko ostane ostaje na svoju odgovornost.Izmislja
Peti put?Kazu da je drekno BRT BARONE cuvaj polozaj na krsti
Sve je kontra od onog sto mantraju ovde,inverzija istine je upalila na zapadu,nije cudo sto misle da je Rusija pred slomom a desava se suprotno.Znam, Ukrajinci su dali civilima 48 sati da se evakuisu . Ko ostane ostaje na svoju odgovornost.
Ocekuje se predaja Harkova ili cak velika borba kao u Bahmutu i u tom slucaju nestace sa mape.
Struja stigla?Nije tebi lako
Ovom nesretniku nije bilo do struje kao BRTU
Strateska meta koja ce promeniti tok istorije….Febo u delirijumu