cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.566
.Da nisi ti sa nekog otoka kad ne volis otocane?
Бодулица 100%.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Da nisi ti sa nekog otoka kad ne volis otocane?
Ukrajina nije u NATO.
A sad zapjevaj:
Kad sam bio mali deca
Igrao sam se sa meca-meca
Sad kad ličim na svog tatu
Igram se sas lopatu
Ne zeli da mirovnim sporazumom ustupi teritorije neprijatelju, tako bi i ti da si na njegovom mestu.Да не идем дубље, што Зеленко не тражи мир него прекид ватре? Одговори себи да мени не постављаш несувисла питања.
"Ko napada ima 3 do 5 puta vece gunitke"Kao Ameri u Iraku?
Razgovore o miru imao i Hitler nekoliko puta posle kojih je garantovao mir do kraja sveta.Бахатости? Знаш ли шта та реч значи? Зар је бахатост тражење разговора о миру за све људе на Свету а не само за Натинце?
Razgovore o miru imao i Hitler nekoliko puta posle kojih je garantovao mir do kraja sveta.
Posle Minhenskog sporazuma i pakta o nenapadanju sa Rusima.Ко, где, када, како?
Ne zeli da mirovnim sporazumom ustupi teritorije neprijatelju, tako bi i ti da si na njegovom mestu.
Posle Minhenskog sporazuma i pakta o nenapadanju sa Rusima.
Države koje poseduju nuklearno oružje imaju stroge komande i kontrolu (engl. command-and-control). Odobrenje obično dolazi od najvišeg civilnog vrha (predsednik, premijer) u okviru unapred utvrđenih pravnih i vojnih procedura. Postoje višeslojni bezbednosni mehanizmi — npr. princip „dvе osobe“ (two-person rule), šifre, fizički i elektronski bezbednosni sistemi — da se spreče neovlašćeni, greškom ili nehotično izvršeni napadi.
"Ko napada ima 3 do 5 puta vece gunitke"
Kako si saznao to o ulazenju?Није било тога у претходним разговорима и договорима али кад се прекрши договор онда следи казна. Овога пута у виду територије.
Што се више опиреш боље уђе.
1331 dan, sledi nam nova reka Rusa u Beogradu i Srbiji![]()
Kako si saznao to o ulazenju?
Rusija gubi kad ne pobedjuje! Tacno i lepo receno!
To nije frontalni napad to je bombardovanje. Neverovatno je kako se pravite blesavi ( a mozda ste i stvarno blesavi )И кад напада фабовкама? Или орешником, кинџалом?
To je tvoj RusТи ниси нормалан, да изгубим сат и по на баљезгарије?
Sumnjao sam da si pesko i bez ovog priznanja.Искуство. Многи су се, попут тебе, опирали.
To je tvoj Rus
Sumnjao sam da si pesko i bez ovog priznanja.
Ko ti je taj?И Дрљевић је био Србин. Мој.