Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
scenario je takav, izgovor ce se naci. da nije jedno, bilo bi drugo. totalno je nebitno
poljska mora da udje u rat SAMA pa posle zavisno od razvijanja situacije videcemo dalje. korak po korak

Sledeću budalu za samoubistvo (posle Ukrajine) će biti malo teže pronaći

Malo morgen će neko sebe, ničim izazvan, uterati u ukrajinske opanke.
Mnogo potcenjujete Poljake, ozbiljna nacija, uopšte nisu blesavi niti su raspoloženi da urade bilo šta na svoju štetu.

Sledeću budalu za samoubistvo (posle Ukrajine) će biti malo teže pronaći

Апсолутно.

12142743-1712470709.jpg

Нови председник Словачке је Пелегрини, најближи савезник премијера Фица. који слови као антиамерички и проруски кандидат. Наравно, то су све претеривања јер мисле пре свега на интересе Словачке и Европе, а знају да су данашње САД ИСИС Европе и света.

Врло лоша вест за Белу кућу, њене господаре и њене сателите..

Апсолутно.

12142743-1712470709.jpg

Нови председник Словачке је Пелегрини, најближи савезник премијера Фица. који слови као антиамерички и проруски кандидат. Наравно, то су све претеривања јер мисле пре свега на интересе Словачке и Европе, а знају да су данашње САД ИСИС Европе и света.

Врло лоша вест за Белу кућу, њене господаре и њене сателите..

Gotovo, Slovacka ulazi u ODKB i objavljuje rat kolektivnom Zapadu. :hahaha:

"RUSI NE SMEJU U BELGORODSKU OBLAST, PA KUKAVIČKI U KIJEVU BOMBARDUJU CIVILE" OBRADOVIĆ NEMA DILEMU: UKRAJINA OD NJE PRAVI KRIM​

https://www.kurir.rs/tv/video/68942...adovic-nema-dilemu-ukrajina-od-nje-pravi-krim

Вучићеви режимски медији се окрећу против Путина, али бар да говоре истину, него преносе лажи и неке претпоставке неких аналитичара.

"RUSI NE SMEJU U BELGORODSKU OBLAST, PA KUKAVIČKI U KIJEVU BOMBARDUJU CIVILE" OBRADOVIĆ NEMA DILEMU: UKRAJINA OD NJE PRAVI KRIM​

https://www.kurir.rs/tv/video/68942...adovic-nema-dilemu-ukrajina-od-nje-pravi-krim

Вучићеви режимски медији се окрећу против Путина, али бар да говоре истину, него преносе лажи и неке претпоставке неких аналитичара.

Svedjedno glasace kremljobotici uredno za svog Acu kao i dosad.

Боље ти је да се посветиш тражењу уцвељених Украјинки за мужевима и синовима. Неупоредиво ти је лакше то пронаћи.
Da, ali postoji razlika kada ti sin klošar zagine u blatu kao okupator u tuđoj državi i kada ti sin zagine na kućnom pragu braneći svoju obitelj od nacista.
Ali ne znaš ti o tome ništa, ti odmah ruke u zrak i potpisuješ

Bravo,to su ocistili pre 2 nedelje od terorista.
Znas sta je fab?
Ono sto gasi stuju i melje pacove u rovovima pod zemljom

То су твоје речи, плитки човече. Он је само прва домина у низу оних који своје интересе не подређују интересима Џо Бајдена и камариле.
То што ми нисмо политичари, не значи да они размишљају као и ми, све су то ку$ве, посебно они који су као екстремнији мало, па после испадну највећи вазали Америке. Сети се Мелонијеве.

Odgledah. Umreh od smeha.
Ма није битан садржај, већ ко то пласира.

Ugasili sunce i mesec

Вести из Доњецког правца.

На непријатељским циљевима у селу. У Новокалинову су у последњих пола сата снаге ВКС бациле 7 клизећих бомби.

То што ми нисмо политичари, не значи да они размишљају као и ми, све су то ку$ве, посебно они који су као екстремнији мало, па после испадну највећи вазали Америке. Сети се Мелонијеве.

Мелонијевој нисам никада веровао. Ово су два Фица. Словачку нећеш видети, како колега лепо рече, "у украјинским опанцима".

Ма није битан садржај, већ ко то пласира.

Političari jesu qrve ali narod nije blesav kako se to nama ponekad čini.

Niko na zapadu nije spreman da gine, bez preke potrebe i nužde, i to će vrlo jasno staviti do znanja svakom političaru koji pokuša da izigrava Zelenskog 2.0

Sve priče o pojedinačnom i sukcesivnom uključivanju novih zemalja u rat su prazne i besmislene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back