LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.590
Može odma da se samosmeni !!! HahahahСириски пребацује резерве из Запорожја у Часов Јар. Прети му смена ако падне место, тврде украјински војни извори.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može odma da se samosmeni !!! HahahahСириски пребацује резерве из Запорожја у Часов Јар. Прети му смена ако падне место, тврде украјински војни извори.
da susjedu crkne krava. tj. da zadovolji svoju patologiju.ОК, слажем се.
Како их онда овде можеш подржавати? Видиш да су олош и опет, по трећи пут се палиш на њих. У чему је трик, тако ти Госпе?
sustina je da potraju ukrainci sto duze bez nekog napredka.Referirat ću se na točku 4.
Zavisno koje izvore gledaš. Istinabog ja gledam uglavnom zapadne izvore, ISS, ISW, Kamil Galeev sa St.Andrewsa (polu Rus polu Tatarin), O Collins sa St. Andrewsa, RUSI, Bruegel institut, Politico, Reuters, odličan yt kanal Perun i druge. Ljudi koji se profesionalno bave nekakvim analizama i kojima karijera ovisi o tome. Po njima Rusi proizvode manji broj NOVIH tenkova, veći broj (80-85%) povlače sa skladišta. Ta skladišta su tolika da mogu izdržati još sigurno 2 godine žestokog rata sve i da se ništa ne promijeni. To se odnosi i na samohodnu artiljeriju.
S druge strane, imam prijatelje (Hrvate) koji su žestoko za Rusiju i oni gledaju neke svoje izvore a po njima se medo probudio i Rusi su maltene SSSR iz 1943, gdje Uralvagonzavod, Barikada, Nižnji Targil, Toljati i drugi dnevno izbacuju desetke novih tenkova i sl. Izvori su uglavnom sa slovom Z. Ne iznosim sud o tome, samo konstatiram.
Međutim, ionako su tenkovi ko tenkovi pali ne u drugi nego u treći plan. Za sad su ključni municija i dronovi, recimo. Jasno je da će Ukrajina izgubiti rat ako ne dobija pomoć i to obilno i redovno. Rusija je od početka puno veći i nadmoćniji protivnik i o tome nema spora.
Ono što je moje osobno zapažanje je stvar da je Ukrajina dobila taman toliko oružja da se održava na površini, ne više. Vjerojatno u tome ima i neke namjere. Što se tiče točke 5) Uvođenje pojedinih sistema u ograničenim količinama neće ništa posebno riješiti. 20 Storm Shadowa, 35 Himarsa i 20-30 starih F 16A/B neće dobiti rat. To je realno sića u ratu gdje se ti sustavi potroše u mjesec dana, što od gubitaka što jer se naprosto pokvare.
Stoga mi je i mantra Rusije da je u ratu sa Zapadom malo jel, čudna. Jer Ukrajinci dobivaju mrvice. Protiv Sadama je 1991, primjera radi angažirano 3000 borbenih aviona. To su suve činjenice.
Referirat ću se na točku 4.
Zavisno koje izvore gledaš. Istinabog ja gledam uglavnom zapadne izvore, ISS, ISW, Kamil Galeev sa St.Andrewsa (polu Rus polu Tatarin), O Collins sa St. Andrewsa, RUSI, Bruegel institut, Politico, Reuters, odličan yt kanal Perun i druge. Ljudi koji se profesionalno bave nekakvim analizama i kojima karijera ovisi o tome. Po njima Rusi proizvode manji broj NOVIH tenkova, veći broj (80-85%) povlače sa skladišta. Ta skladišta su tolika da mogu izdržati još sigurno 2 godine žestokog rata sve i da se ništa ne promijeni. To se odnosi i na samohodnu artiljeriju.
S druge strane, imam prijatelje (Hrvate) koji su žestoko za Rusiju i oni gledaju neke svoje izvore a po njima se medo probudio i Rusi su maltene SSSR iz 1943, gdje Uralvagonzavod, Barikada, Nižnji Targil, Toljati i drugi dnevno izbacuju desetke novih tenkova i sl. Izvori su uglavnom sa slovom Z. Ne iznosim sud o tome, samo konstatiram.
Međutim, ionako su tenkovi ko tenkovi pali ne u drugi nego u treći plan. Za sad su ključni municija i dronovi, recimo. Jasno je da će Ukrajina izgubiti rat ako ne dobija pomoć i to obilno i redovno. Rusija je od početka puno veći i nadmoćniji protivnik i o tome nema spora.
Ono što je moje osobno zapažanje je stvar da je Ukrajina dobila taman toliko oružja da se održava na površini, ne više. Vjerojatno u tome ima i neke namjere. Što se tiče točke 5) Uvođenje pojedinih sistema u ograničenim količinama neće ništa posebno riješiti. 20 Storm Shadowa, 35 Himarsa i 20-30 starih F 16A/B neće dobiti rat. To je realno sića u ratu gdje se ti sustavi potroše u mjesec dana, što od gubitaka što jer se naprosto pokvare.
Stoga mi je i mantra Rusije da je u ratu sa Zapadom malo jel, čudna. Jer Ukrajinci dobivaju mrvice. Protiv Sadama je 1991, primjera radi angažirano 3000 borbenih aviona. To su suve činjenice.
Рачунај онда да је већ смјењен !Сириски пребацује резерве из Запорожја у Часов Јар. Прети му смена ако падне место, тврде украјински војни извори.
Fejk barune Minhauzene.Kroasani ovo je nato izvestaj
У луци Новоросијск има 11.356 крстарећих ракета Калибар
Pogrešio sam,ovde piše 1/4 .Evo ti tekst,prevedi pa pročitaj.Tako Rusi kažu.Rusija pokriva 1/3 svjetskog tržišta?
Jadna je Rusija ako je ti svojim nebulozama i lažima promoviraš..
Strašno glupi stožer. Gube ljude ki da su piliki.još jedan poraz ruskih oklopno mehaniziranih snaga.
kao iz udžbenika, najpre dronom pogođen transporter na kome se prevozio veći broj specijalaca, zatim preživele pokosila kiša metaka iz odlično pripremljene zasede ukrajinaca
И ми се спремамо за рат само тићуmeni je neshvatljivo da više granata proizvodi srbija nego čitava francuska...što otkriva činjenicu uprkos provokativnim namjerama NATO pakta da oni nisu imali namjeru ikada ratovati protiv rusije i da je njihov največi adut zvao se - sankcije....francuska nešto tkelja o slanju vojske u ukrajinu ali to je toliko malo vojnika da se radi samo o brojčano simboličkoj namjeri i to bi bila više politička poruka...
sustina je da potraju ukrainci sto duze bez nekog napredka.
posle kada poljska zarati sa belorusijom onda dolazi sledeca faza zapadnjackog rata
sam nato se ostavlja za kraj. sto kasnije, to bolje
sledeca stavka jesu hipersonicni dronovi sa zapada. sve je jednostavnije od komplikovanog himars sistema
a himars ce imati promociju ako se zakace sa belorusima
u svakom slucaju ne vidim da ce rusi u skorijoj buducnosti imati mir
makron moli vucica da se srbija stavi na stranumeni je neshvatljivo da više granata proizvodi srbija nego čitava francuska...što otkriva činjenicu uprkos provokativnim namjerama NATO pakta da oni nisu imali namjeru ikada ratovati protiv rusije i da je njihov največi adut zvao se - sankcije....francuska nešto tkelja o slanju vojske u ukrajinu ali to je toliko malo vojnika da se radi samo o brojčano simboličkoj namjeri i to bi bila više politička poruka...
ili nafo puce kao zvecka, dok aljek siftar samo gleda kako da skenja srbe i srbiju, i napravi veliku albaniju, kao fol open balkanСвете Алијансе.
Nisi mi u fokusu, đaba se upucavaš i bacaš mamce. Ciljna grupa mi je okoJaguar lady?!
navikaStrašno glupi stožer. Gube ljude ki da su piliki.
Troše ih, tko da sutra ne postoji.
Ma hlače same spadaju, sine Dragane.Је ли гледао неко Макрона како прича пред камерама након што је имао телефонски разговор са Шојгуом?
Једва прича од страха, исколачене очи, усне дрхте
scenario je takav, izgovor ce se naci. da nije jedno, bilo bi drugo. totalno je nebitnoOdakle ti ideja da će Poljaci biti toliko samoubilački raspoloženi da vojno provociraju Belorusiju.
Poljaci nisu glupi, reagovaće isključivo u slučaju da budu konkretno i neposredno ugroženi a to se neće desiti.
Ako ti kažeš, što da ne vjerujemo.Poljska ce da dobije za pola sata blackout da se pusi
Ti nista i ne govoris pametno,pa te niko i ne slusaAko ti kažeš, što da ne vjerujemo.
Točan si vazda, tko agresor