Pobjednik
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Хијена као и они из '41.Šta si radio? Obrtao krstove naopako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хијена као и они из '41.Šta si radio? Obrtao krstove naopako?
Mani se demagogije. Nabacuješ floskule, ko dundjer malterOdgojio si ili heroja ili zločinca. Jel isto?
Američka vojska ratuje u Ukrajini?
Koja jedinica, daj neke podatke.
Ili da gledamo kemiće zajedno
Pa jbt, tebi treba crtati da postoji razlika u motivaciji vojnika koji čuva svoju kuću od okupatora i onoga tko ide uništavati tuđu državu s ciljem kojeg ne zna niti mu je itko rekao?Mani se demagogije. Nabacuješ floskule, ko dundjer malter
Onda nisi bio u opasnosti. Nije mi važno.A ne ne, bio sam brigadni izviđač, i čuvao dupe. Baš ti je to važno?
Znači samo je po državljanstvu Amer, a ne službeni pripadnik USArmy.
Ајде бре не сери.Nisam branio SFRJ, branio sam medunarodno priznatu RH, članicu UN-a, od nelegalnih paravojski na njenom državnom teritoriju.
Govorim, da će RF i lažni car Šćepan Putin izdušiti...u to ime živjeli.Ti nista i ne govoris pametno,pa te niko i ne slusa
Nisam ja ništa udario po Hitelrovim patronatom i nemam 120 godina.Ајде бре не сери.
Под Хитлеровим патронатом сте ударили на српску мањину и починили геноцид. Исто сте поновили 91-95, под новим патронатом. БАНДА а не људи, "на свом државном територију".
A kad otvoriš aktovku, scena kao iz Pulp Fiction?Govorim, da će RF i lažni car Šćepan Putin izdušiti...u to ime živjeli.
Živjeli sine Dragane...
Не кмечим, само видим да си људско дно.Nisam ja ništa udario po Hitelrovim patronatom i nemam 120 godina.
Ne kmeči.
Oni koji su se uputili u Ukrowehrmacht uglavnom liječe PTSP iz Iraka, Sirije i ostalih lokacija gdje ih je USArmy slala.Znači samo je po državljanstvu Amer, a ne službeni pripadnik USArmy.
Ima Amera koji ratuju i na strani Rusa.
Opet malo lažeš, po običaju
Lijepa ti je taškica. Jel to obrađeni jaguar?Govorim, da će RF i lažni car Šćepan Putin izdušiti...u to ime živjeli.
Sa bola ucveljenih majki preskačeš na svoje učešće u "domovinskom ratu" (Pa jbt, tebi treba crtati da postoji razlika u motivaciji vojnika koji čuva svoju kuću od okupatora i onoga tko ide uništavati tuđu državu s ciljem kojeg ne zna niti mu je itko rekao?
Dakle, Ukrajina je 2022 bila na 22. mjestu po snazi, na svijetu.
Danas je na 18. mjestu.
Kako glasi zaključak?
Ajmo, možeš ti to.
I Michael Obama je tu negdje.Žan Mišel Makron
EU Size 45
US Size 11
![]()
I Khazakstan šamara rusku nejač doma, u njihovih STANova...gubitnici puše na svim bojišnicama i meridijanima.Morace da se pokrene i svo u Tadzikistanu kako stvari stoje.
Tadžikistan odgovorio na optužbe Rusije: "Ukrajina ne regrutira naše građane"
Skloni tu aktovku sa stola. Nepristojno je...ili si muzičar?Govorim, da će RF i lažni car Šćepan Putin izdušiti...u to ime živjeli.
Da, ali postoji razlika kada ti sin klošar zagine u blatu kao okupator u tuđoj državi i kada ti sin zagine na kućnom pragu braneći svoju obitelj od nacista.
Ali ne znaš ti o tome ništa, ti odmah ruke u zrak i potpisuješ