Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.732
Nepricamo o Rusiji,samo iznosimo tvoj problemZnao sam da će se netko uhvatiti na to...želje su jedno ( spaljivanje Rusije), stvarnost njonjavi Zapadnjaci drugo...
Kapis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepricamo o Rusiji,samo iznosimo tvoj problemZnao sam da će se netko uhvatiti na to...želje su jedno ( spaljivanje Rusije), stvarnost njonjavi Zapadnjaci drugo...
Status quo nikako nije dobar za državu koja napada. Ne može se rat vodit godinama bez rezultata, a ovdje dvije godine i 250 milijardi USD potrošenih na SVO i opet nema rezultata.Da tvoj Klovn žrtvuje disproporcionalno mnogo ljudi očekujući nekakvo čudo, eto to.
U kojoj ti dimenziji zivis??Status quo nikako nije dobar za državu koja napada. Ne može se rat vodit godinama bez rezultata, a ovdje dvije godine i 250 milijardi USD potrošenih na SVO i opet nema rezultata.
Nepricamo o Rusiji,samo iznosimo tvoj problem
Kapis![]()
![]()
Daj uzmi neku terapije, naporan si.U kojoj ti dimenziji zivis??
Hoces da te Himen poseti![]()
Daj uzmi neku terapije, naporan si.

nisi raspoložen, nego neprilagođen, kao više manje svi ovde...da nije tako, ne bi gubili svi mi, vrime na ovoj temi i to dvi godine...Ti si samo ljubomoran sto sam ja dobro raspolozen![]()
A ti si od juce,pa sto odma ne kazesnisi raspoložen, nego neprilagođen, kao više manje svi ovde...da nije tako, ne bi gubili svi mi, vrime na ovoj temi i to dvi godine...

Rusi su im dali državu i oprostili im grehove nakon ww2, nije postojala nikakva pretnja ali fince je svrbelo da se opet zaigrajuTo se već desilo, a moglo bi se desiti i opet, rusi su već prijetili fincima više puta, samo što ti sjediš na ušima![]()
Opisuješ sebe?nisi raspoložen, nego neprilagođen, kao više manje svi ovde...da nije tako, ne bi gubili svi mi, vrime na ovoj temi i to dvi godine...
Njagore od svega je sto to uopste nije volja narodaRusi su im dali državu i oprostili im grehove nakon ww2, nije postojala nikakva pretnja ali fince je svrbelo da se opet zaigraju

Ti si svakako nekompetentna u toj jednacini.Ima i druga definicija demokracije. To je čin gdje nekompetentna većina bira korumpiranu manjinu.
Sto?Ti si svakako nekompetentna u toj jednacini.
Етикетира неистомишљеницу.
nije fer , uopste nije ferDenacifikacija Ukro diverzanata Kornetom sa termobaričkom b/g:
Опасна је то прича.Srbija je neumoljiva i nezaobilazna.
Dejli Telegraf
![]()
Pa ja se tebi opasno sviđam.Ti si svakako nekompetentna u toj jednacini.
Ali uzimamo Baltik, za početak.Опасна је то прича.
Пропадајућу империју и сателите трпају Талибани, Хути, Африка, Руси. Изгледа да нас виде као једину шансу за какав-такав "успех".