Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.157
Denacifikacija Ukro diverzanata Kornetom sa termobaričkom b/g:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Denacifikacija Ukro elektro mreže:
Nisam ja pisao da Rusi izbijaju na Dunav, i tako te bisere...moji postovi su odmjereni. želje odvojene od realnosti.Misliš na sebe?
Kako moze da bude gore od ponavljanja glasanja ukoliko je "pogresno" izglasano?Sustav nije savršen,
Vadis jedan napad i time pokušavas prikazati stanje na frontu Inace se vi bavite mikro stvarima .. Međutim i kad rokaju ovako otkrivaju položaje koje Rusi ciste u propremi za novi napad ..Ne znaš koliko toga su izgubili posle i sta je sledilo posle toga ..Novi napad na istom pravcu gde oklop seta neometano? ..Tih snimaka imaš dosta gde Ukro artiljerija uopste ne dejstvuje tako da jedan snimak ne znaci nista .. Jedno je sigurno Rusima oklopa ne fali i izgleda da su im gubitci prihvatljivi ..
Nije to jedan napad, nego takvih neuspjelih napada ti lijepim gotovo na dnevnoj bazi...valjda ti je jasno da se na Ruse odnosne zakoni prirode i fizike, kao i na sve druge...Vadis jedan napad
Uživaj - Rusi proizvode više od tri puta artiljerijske municije nego US i EU zajedno:Nije to jedan napad, nego takvih neuspjelih napada ti lijepim gotovo na dnevnoj bazi...valjda ti je jasno da se na Ruse odnosne zakoni prirode i fizike, kao i na sve druge...
Evo bar screenna zalost
ne otvara mi se ovde, dusmani ne daju
Nije samo kod tebe problemna zalost
ne otvara mi se ovde, dusmani ne daju
Ti si odvaljen od realnosti,kako ti mozes da pises??Nisam ja pisao da Rusi izbijaju na Dunav, i tako te bisere...moji postovi su odmjereni. želje odvojene od realnosti.
Daj još malo o demografskom kolapsu Kine.Nisam ja pisao da Rusi izbijaju na Dunav, i tako te bisere...moji postovi su odmjereni. želje odvojene od realnosti.
Oooo mali moj pametnjakovicu,da cika bonuNije to jedan napad, nego takvih neuspjelih napada ti lijepim gotovo na dnevnoj bazi...valjda ti je jasno da se na Ruse odnosne zakoni prirode i fizike, kao i na sve druge...
Tabele,tabele,notpadi,staro gvozdje odkupljujemoDaj još malo o demografskom kolapsu Kine.
Uživam u tvojim opservacijama. Ima čovek šta da nauči

I opet se ne mogu se pomakit sa mjesta preko 22 mjeseca...što ti to govori?!Uživaj - Rusi proizvode više od tri puta artiljerijske municije nego US i EU zajedno:
Kako uvijek neki redikul iznosi takve budalastine, nikad neko ozbiljan, uvijek neki redikul?![]()
Za poslednju rečenicu si 100% u pravu.Nisam ja pisao da Rusi izbijaju na Dunav, i tako te bisere...moji postovi su odmjereni. želje odvojene od realnosti.
Mislis da kapira??Za poslednju rečenicu si 100% u pravu.
Da tvoj Klovn žrtvuje disproporcionalno mnogo ljudi očekujući nekakvo čudo, eto to.I opet se ne mogu se pomakit sa mjesta preko 22 mjeseca...što ti to govori?!
Znaci za kokosinjac je dobarUkrajinski soko koji ce kljucati rusoagresorske kokoske.
![]()

Znao sam da će se netko uhvatiti na to...želje su jedno ( spaljivanje Rusije), stvarnost njonjavi Zapadnjaci, drugo...i tako njonjavi i nesposobni predstavljaju Rusima nepremostivi problem. Toliko o Rusima.Za poslednju rečenicu si 100% u pravu.