Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I on i ostatak te ekipe zapanjujuće malo poznaju istoriju.Neverovatno,kao da školu nisu ni videli.

Prestrašno u kakvoj zabludi živiš i od koga si učio povijest :roll:

1713384480674.png

Je li tebi može doći do mozga da je Rusija napala Ukrajinu, i ubija Ukrajince, je li to može doći do tvog mozga???

Je li ti može doći do mozga da će Ukrajina i Ukrajinci prestati da postoje ako izgube ovaj rat, je li to može doći do tvog mozga???

Čemu sada ovaj fatalizam, juče si drugačije govorio, baš sam te hvalio i citirao.

Neće nestati Ukrajine i Ukrajinaca, ne boj se, ali će trpeti žestoke posledice ovog rata i ostaće bez dela teritorije.

Ostatak će biti u nekom poluvazalnom statusu opterećen dugovima i hipotekama izgubljenog rata.

Prestrašno u kakvoj zabludi živiš i od koga si učio povijest :roll:

Pogledajte prilog 1532926
Za razumevanje ove karte bi ipak trebao mnogo bolje da poznaješ istoriju,a koliko vidim,ti gutaš zapadnu propagandu bez da proveravaš činjenice vezane za ovu temu,tako da bi svako diskutovanje sa tobom bilo čisto gubljenje vremena.

Čemu sada ovaj fatalizam, juče si drugačije govorio, baš sam te hvalio i citirao.

Neće nestati Ukrajine i Ukrajinaca, ne boj se, ali će trpeti žestoke posledice ovog rata i ostaće bez dela teritorije.

Ostatak će biti u nekom poluvazalnom statusu opterećen dugovima i hipotekama izgubljenog rata.

Ako izgube rat nestat će kao država i politički subjekt međunarodne zajednice, kao što bi i Hrvatska nestala da je kojim slučajem izgubila rat u devedesetima :roll:

Za razumevanje ove karte bi ipak trebao mnogo bolje da poznaješ istoriju,a koliko vidim,ti gutaš zapadnu propagandu bez da proveravaš činjenice vezane za ovu temu,tako da bi svako diskutovanje sa tobom bilo čisto gubljenje vremena.

Kao i sa tobom, ti misliš da su se rusi spustili s neba na cijelu rusiju, i tako stoje od početka vremena do danas, i da na tim teritorijima nije nikad nikoga bilo, nego samo oni :klap:

Koliko imaš godina, čisto da znam da ne razgovaram s djetetom, jer bi samo dijete moglo imati tako naivnu sliku svijeta oko sebe?

Je li tebi može doći do mozga da je Rusija napala Ukrajinu, i ubija Ukrajince, je li to može doći do tvog mozga???

Je li ti može doći do mozga da će Ukrajina i Ukrajinci prestati da postoje ako izgube ovaj rat, je li to može doći do tvog mozga???
Znaci Putin jedan dan usto na levu nogu i nesto mrzovoljan i pala mu na pamet Ukrajina i resio sutra napadamo Ukrajinu, ma nema potrebe ponovo objasnjavati zasto je doslo do rata to je vec opstepoznati.

Idemo dalje,Viktorija je kao predstavnik USA podržala nelegalni i nasilni Majdan i promenu legalno izabrane vlasti,a Boris je stopirao pregovore i obećao svaki vid pomoći samo da Ukrajina zarati sa Rusijom.

Svaki vid pomoći u OBRANI UKRAJINE OD RUSKOG NAPADA :roll:

******, kao da živimo u različitim svemirima, pa tko je koga napao???

Prestrašno, ja uopće ne mogu vjerovati šta ovdje sve čitam, kao da živimo u paralelnim svemirima :roll:

Mislim da citaju neke druge Zapadne izvore koji su falsifikati Ruske istorije.
Da.I meni tako izgleda.Ali mi je neverovatno da ih apsolutno ne zanima istina,a ima toliko mnogo zapadnih izvora(oni čitaju samo takve izvore i njima veruju) iz kojih se da utvrditi istina.
Eto,ja onom Chief-u nudim jedan takav izvor da proučava istoriju ali on me ignoriše i piše i dalje pogrešne stvari ovde,kao da je plaćen da tako radi.

Da.I meni tako izgleda.Ali mi je neverovatno da ih apsolutno ne zanima istina,a ima toliko mnogo zapadnih izvora(oni čitaju samo takve izvore i njima veruju) iz kojih se da utvrditi istina.
Eto,ja onom Chief-u nudim jedan takav izvor da proučava istoriju ali on me ignoriše i piše i dalje pogrešne stvari ovde,kao da je plaćen da tako radi.

Koliko imaš godina, stvarno?

Ako izgube rat nestat će kao država i politički subjekt međunarodne zajednice, kao što bi i Hrvatska nestala da je kojim slučajem izgubila rat u devedesetima :roll:

Neće, zašto bi nestali

Rusi drže 20% Ukrajine, ako ga uzmu to je teritorijalni gubitak ravan gubitku Kosova.

Može Srbija da živi bez Kosova, može Ukrajina bez Krima i Donbasa

Međutim pokrenuo si vrlo dobro pitanje.

Za eventualni nestanak Ukrajine neće biti zaslužna Rusija koja im je uzela 20% ili nešto više teritorije već upravo saveznici Ukrajine.

Ako pomognu ostatku Ukrajine da se oporavi, ako ih prime u EU neće biti nekih prevelikih problema da Ukrajina preživi

Međutim, ako je budu pustili niz vodu, zaboravili, opteretili dugovima rata i pokupili ono malo presotalih resursa onda Ukrajini ne gine propast.
Tako da sudbina ostatka Ukrajine ne zavisi od Rusije nego od onih koji su joj slali oružje za rat. Ako podjednako zdušno pomognu mir i obnovu, Ukrajina ima perspektivu

Prestrašno, ja uopće ne mogu vjerovati šta ovdje sve čitam, kao da živimo u paralelnim svemirima :roll:

Од распада СССР-а, Руси упозуравају САД и НАТО а ти се сада чудиш. Па ти ниси бре нормалан ако се чудиш. Да су Руси слично радили Америци, у Мексику, подржао бих Америку.

А сад, има да вам свима који сте против њих, *ебу нану нанину, за сва времена.

Da su ameri 45. izrokali moskvu nuklearnim oružjem rusi bi mogli samo potpisati kapitulaciju, kao i japanci :kafa:

Две бомбе које су имали потрошили су на Јапанце. Нису имали више ниједну. А ни удари са таквим бомбама им не би донели ништа јер је Русија скоро педесет пута већа од Јапана а да не причам о целом Совјетском Савезу тадашњем. Мислиш ли да би им атомска нешто значила у Сибиру? Донела би им само уништење Њујорка, Сан Франциска, Филаделфије, Вашингтона...

Две бомбе које су имали потрошили су на Јапанце. Нису имали више ниједну. А ни удари са таквим бомбама им не би донели ништа јер је Русија скоро педесет пута већа од Јапана а да не причам о целом Совјетском Савезу тадашњем. Мислиш ли да би им атомска нешто значила у Сибиру? Донела би им само уништење Њујорка, Сан Франциска, Филаделфије, Вашингтона...

:roll::roll::roll:

S kim ja pričam majko moja :roll:

45. Rusi nisu imali nuklearno oružje, i da su ih Ameri izrokali, što je čak i bilo razmatrano, Rusi bi mogli samo potpisati kapitulaciju, i ne bi trebalo izrokati cijelu Rusiju, ono, pa koliko vi ljudi imate godina, ono, izrokaš dva milijunska grada i gotovo, šta misliš, da treba bacati bombe na cijelu teritoriju, ono, ljudi dragi s kim ja pričam :roll:

A što se tiče toga da su Ameri imali samo dvije bombe, ono, ako su sklepali dvije mogli su sklepati još dvije - tri sigurno :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back