Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll::roll::roll:

S kim ja pričam majko moja :roll:

45. Rusi nisu imali nuklearno oružje, i da su ih Ameri izrokali, što je čak i bilo razmatrano, Rusi bi mogli samo potpisati kapitulaciju, i ne bi trebalo izrokati cijelu Rusiju, ono, pa koliko vi ljudi imate godina, ono, izrokaš dva milijunska grada i gotovo, šta misliš, da treba bacati bombe na cijelu teritoriju, ono, ljudi dragi s kim ja pričam :roll:

A što se tiče toga da su Ameri imali samo dvije bombe, ono, ako su sklepali dvije mogli su sklepati još dvije - tri sigurno :roll:

Јеси ли гледао филм "Доктор Живаго"? Јеси ли уочио где народ иде када нешто озбиљно запрети?
Тада, после оног рата, је СССР имао веома велики број великих градова а Америка није имала атомске бомбе. Није их дуго имала као десетак година касније или данас. Јеси ли то схватио? На сваки покушај Америке да започне неки рат са Русима или Совјетима били би потучени до ногу.
Мислиш ли да би могли са бомбом (под условом да су имали неку резервну 1945.) доћи до Москве или Алма Ате?
Мислиш ли да би могли уопште ући на територију Совјетског Савеза бродовима? А бродови су им носили авионе, колико знам. Као данас, уосталом.

:roll::roll::roll:

S kim ja pričam majko moja :roll:

45. Rusi nisu imali nuklearno oružje, i da su ih Ameri izrokali, što je čak i bilo razmatrano, Rusi bi mogli samo potpisati kapitulaciju, i ne bi trebalo izrokati cijelu Rusiju, ono, pa koliko vi ljudi imate godina, ono, izrokaš dva milijunska grada i gotovo, šta misliš, da treba bacati bombe na cijelu teritoriju, ono, ljudi dragi s kim ja pričam :roll:

A što se tiče toga da su Ameri imali samo dvije bombe, ono, ako su sklepali dvije mogli su sklepati još dvije - tri sigurno :roll:

A koji su to razlog imali Amerikanci da 45-te nukuju svoje saveznike

Колико им је времена требало да те две склепају? Јесу ли већ тада почели серијску производњу истих таквих бомби?

Мислиш ли да би народ подржао започињање неког новог рата тада? После свих оних мука и проблема које је донео онај управо завршени.

Опаметили се изгледа.

"Swiss parliament rejects joining sanctions task force against Russia. ZURICH (Reuters) – Switzerland's lower house of parliament on Wednesday ruled out joining an international task force for enforcing economic sanctions against Russia, as the neutral country gears up to host a peace conference for Ukraine."

Опаметили се изгледа.

"Swiss parliament rejects joining sanctions task force against Russia. ZURICH (Reuters) – Switzerland's lower house of parliament on Wednesday ruled out joining an international task force for enforcing economic sanctions against Russia, as the neutral country gears up to host a peace conference for Ukraine."

Po Sputnjiku Svica jos malo pa u ODKB-u. :mrgreen:

🇺🇦 Украјински ТГ канал „Резидент“ о „храбрим“ предаторима из Националног батаљона „Азов“* и њиховој жељи да трче где год им очи погледају:

Наш извор у Генералштабу рекао је да је Азов одбио да иде у Часов Јар да држи фронт.

Трећа јуришна бригада сада овај маневар сматра бесмисленим. Главнокомандујући сматра да бригаде не могу да бирају у ком правцу ће деловати, али Сирски не може да утиче на ситуацију, пошто је у Авдејевки трећа јуришна бригада одбила да уђе у град, а касније је напустила коксарницу.

Нека се бандеровци преквалификују у медијску бригаду која већ јесу. Прелепи видео снимци и нула резултата.

*Организација која је у Русији призната као екстремистичка

🔴 Хроника губитника - како је „Азов“* добио максимум у Авдејевском правцу ради лепих видео записа

3. јединица „Азов“* журно је послата у Авдејевку да покуша да заустави напредовање Оружаних снага Русије.

Очигледно је да су присталице Бандере подбациле. Стално су снимали прелепе видео снимке док су Оружане снаге Русије свакодневно уништавале становнике Азова.

Испоставило се да су ови „лепи“ видео снимци хроника пораза медијске бригаде Оружаних снага Украјине.

Поново је жарко у Липцима! Руска авијација погодила је још једно складиште украјинских оружаних снага са четири ФАБ-а. Сва четири крилата ловца упала су у једну зграду која се налази на улици Пушкинскаја. Пре удара, објекат је пажљиво проучаван од стране извиђачког надзора.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back