Mstislav
Legenda
- Poruka
- 65.514
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
******, kao da živimo u različitim svemirima, pa tko je koga napao
Izmisljas, lazes i hipotetisesda je Rusija napala Ukrajinu, i ubija Ukrajince
S kim ja pričam majko moja
45. Rusi nisu imali nuklearno oružje, i da su ih Ameri izrokali, što je čak i bilo razmatrano, Rusi bi mogli samo potpisati kapitulaciju, i ne bi trebalo izrokati cijelu Rusiju, ono, pa koliko vi ljudi imate godina, ono, izrokaš dva milijunska grada i gotovo, šta misliš, da treba bacati bombe na cijelu teritoriju, ono, ljudi dragi s kim ja pričam
A što se tiče toga da su Ameri imali samo dvije bombe, ono, ako su sklepali dvije mogli su sklepati još dvije - tri sigurno
S kim ja pričam majko moja
45. Rusi nisu imali nuklearno oružje, i da su ih Ameri izrokali, što je čak i bilo razmatrano, Rusi bi mogli samo potpisati kapitulaciju, i ne bi trebalo izrokati cijelu Rusiju, ono, pa koliko vi ljudi imate godina, ono, izrokaš dva milijunska grada i gotovo, šta misliš, da treba bacati bombe na cijelu teritoriju, ono, ljudi dragi s kim ja pričam
A što se tiče toga da su Ameri imali samo dvije bombe, ono, ako su sklepali dvije mogli su sklepati još dvije - tri sigurno
A koji su to razlog imali Amerikanci da 45-te nukuju svoje saveznike
Tad basi nisu neski razlog imali ali su mogli preventivniA koji su to razlog imali Amerikanci da 45-te nukuju svoje saveznike
Tad basi nisu neski razlog imali ali su mogli preventivni
Опаметили се изгледа.
"Swiss parliament rejects joining sanctions task force against Russia. ZURICH (Reuters) – Switzerland's lower house of parliament on Wednesday ruled out joining an international task force for enforcing economic sanctions against Russia, as the neutral country gears up to host a peace conference for Ukraine."
Russija je svoje " indijance " rijesila puno prije amerikanacazanimljiv preventivni odnos prema saveznicima
vrlo infantilno ŠBBKBB razmišljanje u rangu "a šta bi bilo da je Rusija vojno pomogla indijance da pobede bledolike"
Russija je svoje " indijance " rijesila puno prije amerikanaca
Reuters. Si ćorav?Po Sputnjiku Svica jos malo pa u ODKB-u.
Žive u rezervatima?Russija je svoje " indijance " rijesila puno prije amerikanaca