Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 57,1%
  • Još malo

glasova: 9 12,9%
  • Izgubiće

glasova: 21 30,0%

• Ukupno glasova
    70
Ma znam tu priču, skidaju iz veš mašina čipove moj ti.Kako vam ne dosadi i kako ne možete shvatiti da Rusija bez zapada živi normalno.Znam da boli ta činjenica ali je prosto istina.Brat od supruge mi živi u Rusiji godinama.To su sve fantazije, goriva imaju za bacanje.Ako nekada nestane negdje na Krimu ili Donbasu to je više zbog ratnih okolnosti ali u dubini Rusije nigdje veze.Rat se uopšte ne osjeti...
Da li si stvarno toliko naivan, ili se pravis? Pa tvoj brat, ako bi kazao istinu zavrsio bi ili u zatvoru (u najboljem slucaju) ili na frontu (u najgorem slucaju jer zivot ruskog vojnika na frontu u proseku traje 9 sati)

"Political scientist John Mearsheimer delivers a powerful breakdown of why NATO’s war strategy against Russia is collapsing and how Europe’s leaders are running out of options. He explains how Western media has pushed false provocations to paint Russia as the aggressor while the reality on the ground tells a different story — NATO is desperate, the West is “out of bullets,” and Europe’s economies are buckling under the weight of endless conflict. Mearsheimer also connects these failures to the Middle East, warning that Israel’s wars and Iran’s growing strength mark a deeper shift in global power. From Ukraine to Tehran, the West is losing control of the narrative and the battlefield — and what comes next could reshape the world order."

"Political scientist John Mearsheimer delivers a powerful breakdown of why NATO’s war strategy against Russia is collapsing and how Europe’s leaders are running out of options. He explains how Western media has pushed false provocations to paint Russia as the aggressor while the reality on the ground tells a different story — NATO is desperate, the West is “out of bullets,” and Europe’s economies are buckling under the weight of endless conflict. Mearsheimer also connects these failures to the Middle East, warning that Israel’s wars and Iran’s growing strength mark a deeper shift in global power. From Ukraine to Tehran, the West is losing control of the narrative and the battlefield — and what comes next could reshape the world order."
Nemojte mi molim vas spominjati Mearsheimera, taj profesor i pisac losih knjiga decenijama truje americku mladez pricajuci joj basne i bajke o nevidjenoj. snazi Rusije. Po njemu Amerikanci i ceo zapad moraju biti snishodljivi i klecati pred Putinom, koji ce ako ga samo malo razljute, odmah baciti atomske bombe na sve njih! Lik je komican i patetican...

naci...
1760167860414.png

Kijevci bi se trebali evakuirati za zimu – zastupnica

Ukrajinska obrana ne može u potpunosti spriječiti ruske napade na energetske objekte, rekla je Maryana Bezuglaya, upozoravajući na ozbiljne nestanke struje.

Oni koji imaju sredstva trebali bi se preseliti kako bi sačuvali energiju za druge.

Slabi bi trebali biti evakuirani.

Rusija je izrazila spremnost na dijalog, i odmah posle toga to demantovala. Demantovala je time sto je postavila preduslove koje niko normalan ne moze prihvatiti. Putin je naravno znao da Ukrajina to nemoze i nece prihvatiti. Pa zasto je to onda ucinio?
Ucinio je to zato da prikaze kako Rusija zeli mir, a Ukrjina ne.
Ali to je tako naivno i decije da samo kratkomisleci Srbokremljci mogu poverovati.

Kijevci bi se trebali evakuirati za zimu – zastupnica

Ukrajinska obrana ne može u potpunosti spriječiti ruske napade na energetske objekte, rekla je Maryana Bezuglaya, upozoravajući na ozbiljne nestanke struje.

Oni koji imaju sredstva trebali bi se preseliti kako bi sačuvali energiju za druge.

Slabi bi trebali biti evakuirani.
Rusija napada energetske objekte u Ukrajini od samog pocetka rata. Nemojte se praviti naivni!

Da li si stvarno toliko naivan, ili se pravis? Pa tvoj brat, ako bi kazao istinu zavrsio bi ili u zatvoru (u najboljem slucaju) ili na frontu (u najgorem slucaju jer zivot ruskog vojnika na frontu u proseku traje 9 sati)

Значи, целокупна руска војска укључена у СВО је нестала за пар недеља, колико трају смене.

Види се да си небулозник.

Nemojte mi molim vas spominjati Mearsheimera, taj profesor i pisac losih knjiga decenijama truje americku mladez pricajuci joj basne i bajke o nevidjenoj. snazi Rusije. Po njemu Amerikanci i ceo zapad moraju biti snishodljivi i klecati pred Putinom, koji ce ako ga samo malo razljute, odmah baciti atomske bombe na sve njih! Lik je komican i patetican...

Ох, извини, нисам знао да си ти много паметнији од њега. И вероватно си познатији али се кријеш иза неког небулозног надимка.

Back