febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.622
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da..da je bio mostarskog kvaliteta trebalo bi više od tamića.Ruska kvaliteta, Tamić zgazio most od 500m i odvezao se.
U normalnim zemljama padne deo,dešava se.U nenormalnim zemljama padne ceo most,kao domine.Ne znaju Ameri ni most da naprave,beda.Bitno da su se kremljobotici smejali na rusenje mosta u Americi.
Nije tebi lakoUvazavam argument,zato ti dises na struju koje nema.
Nije tebi lako
Ovom nesretniku nije bilo do struje kao BRTU
Jos malo i kompletna intelektualna ekipa al kad bi se zaebavaliSad ce febo da ti objasni svoje telesne potrebe jer lazes kao i svi ovde.
Kakvi smo lazovi da nas je febo zavoleo od muke.
Do poslednjeg Ukrajinca....
Zelenski najavio pravljenje internata za decu majki koje ce mobilisati i poslati u rat
Oceve je vec poslao u smrt sad hoce i majke.
Znam da volis Rusiju ali se za pare pravis nacista.Jos malo i kompletna intelektualna ekipa al kad bi se zaebavali
3, 2, 1 BOTORUSSKO arlaukanje i slinjenje moze da pocme![]()
![]()
Fabijane,kakve TI koristi imaš što šiziš ovde svaki dan i odapinješ otrovne strele na sve što je Rusko?I kakve koristi ti od toga imas?
Ili mozda imas fetis na falusoidne raketle pa te podsjecaju na nesto da ti slina do pupka visi![]()
Morbit da je tebe russki nacista i sklepo pa si tako darovitZnam da volis Rusiju ali se za pare pravis nacista.
I ti nadji posten posao
Dobio pare da nas naziva lazovima a ne ume 3 recenice da sklopi.Fabijane,kakve TI koristi imaš što šiziš ovde svaki dan i odapinješ otrovne strele na sve što je Rusko?
Meni nikad nije lako,zato te lazem non stop pa se tesim sto mi verujesNije tebi lako
Ovom nesretniku nije bilo do struje kao BRTU
Lazes sam sebe i sabracu botorusse nas ostale nasmijavasMeni nikad nije lako,zato te lazem non stop pa se tesim sto mi verujes
nisu ih napravili ali su ih popraviliDa nisu možda i Ruse napravili?![]()