This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Барон фон Рихтхофен био би поносан да види како запад више од 100 година и даље лети двокрилцима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НДХ и Зловенију офарбати у плаво
nikad nije cilj ukrajine bio da osvaja tuđe teritorije. Samo da odbrane sebe i svoju slobodu
naprimer u drugom svetskom ratu, da su rusi stigli do nemačke granice i tu stali... nisu trebali do berlina...Напад је најбоља одбрана. Велиш сам да ВСУ напада руску територију.
Užas..žena u Sankt petersburgu osuđena na zatvorsku kaznu jer je na glasačkom listiću napisala "zaustavite rat"
navikli su oni desetlijećima i vjekovima na takve stvariUžas..
Vidim ja da ti nista nisi naucio da sbaka akcija ima 3x vecu reakciju
najvise to ne mogu da prebole rusiStrašno kako neko još ne može da preboli pobedu Putina !!!
do sad su rusi u ukrajinu poslali u prvom napadu oko 500.000 vojnika, zatim oko 200.000 čečena, nakon njih vagner grupaciju sa oko 400.000 robijaša puštenih na slobodu da bi ubijali po ukrajini, posle toga su mobilisali još 300.000 regruta, i sada šojgu izjavljuje da rusiji treba još 14 divizija i 16 brigada.
crnomorska flota je potopljena, rusko zrakoplovstvo odavno ne dejstvuje iznad ukrajine, a iz depoa magacina i muzeja se masovno dovlače tenkovi i artiljerija još iz doba sssr i ruskog carstva.
Borbe su se prebacile na teritorij rusije, belgorod je postao linija fronta, i širom rusije po gradovima svaki dan odjekuju sirene za zračne napade
Tenk je bio bolji na otvorenom nego u gradu, to je pokazao rat u Siriji, gde su moderna pešadijska protivtenkovska oruđa bila uspešna, jer se rukovalac mogao približiti meti zaštićen zgradama. Sada, nakon pojave dronova postaje laka meta i na otvorenom.ne znam zasto ali tenk nikako da izadje iz mode. Verovatno budzotine u generalstabima sirom sveta imaju zal za mladost.
Licno pre bih usjahao raketu nego seo u tenk. Jedino gde vidim da je tenk dobar su neke ulicne borbe ili za okupaciju gradova ono da masa dozivi psiholoski sok kad cuje skripu gusenica i da zna da je kraj. Game over.
Sto se tice Rusa imali su dosta propusta, ali cini mi se da su ih dronovi najvise iznenadili kao i nekad luftwaffe. Nekako Rusi vise vole da tabaju po zemlji nego da lete. Dronovi su stvarno hit ratovanja.
Mislim dron stigne do Moskve uz sav PVO. Prosto zadivljujuce.
I dalje popovi i mantije, o kapitalizmu kao glavnom uzročniku svih svetskih problema, ni reči.АЛЕКСАНДР ДУГИН:
„Униполарни свет је прошлост. Мултиполарни свет је будућност.
Ако се Запад одрекне своје насилне хегемоније и политике неоколонијализма, призна суверенитет и субјективитет сваке људске цивилизације, напусти насилно наметање својих правила, норми и вредности, које већина човечанства данас очигледно одбацује, он би и сам могао постати угледни и суверени пол
– признат од свих осталих и постојати у контексту пријатељског и равноправног дијалога цивилизација.
То је циљ изградње мултиполарног света
– да се успостави хармоничан модел пријатељског и уравнотеженог постојања свих цивилизација на Земљи, без изградње хијерархија и без признавања хегемоније било које од њих.
Већина цивилизација — руска, кинеска, индијска, исламска, афричка и латиноамеричка — данас се једногласно окрећу традиционалним вредностима, светом, духовном садржају својих култура и друштава.
Напредак без ослањања на дубоки идентитет је немогућ; то ће довести до дегенерације и деградације саме личности.
И иако су традиционалне вредности различитих народа различите, увек постоји нешто заједничко — светост, вера, породица, моћ, патриотизам, воља за добротом и истином, поштовање човека и његове слободе и достојанства“.
![]()
Ma Ukrajina je bila leglo korupcije i propast od države od osnivanja.
Ja mislim i da sam pijan da bi pisao logicnije stvariДоооообро полунеписмени заставник опет о бројкама иако не зна ни четири основне рачунске радње. Сада можете мислити колико му је вредна ова будалаштина.