Gluposti. Samo ruska propaganda. Imas li bare jedan interview clanova obitelji tih navodno americkih vojnika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti. Samo ruska propaganda. Imas li bare jedan interview clanova obitelji tih navodno americkih vojnika?
Pročitaj dobro onaj tekst na koji si ostavio ovaj komentar,a vezano za instruktore,pa mi daj logično objašnjenje.Opet mjiesas placenike i dobrovoljce sa regularnim NATO trupama. Nitko ne tvrdi da se nepalska voska bori u Ukrajini iako Rusi imaju stotine nepalskih placenika u Ukrajini.
Kakva filozofska papazjanija svega i svačega, dočim, jesi li ovo sam sastavljao iz glave ili si koristio i filozofski priručnik za naivne, pa ga ofrlje otvarao !Promašaj je kad netko zbog kukavnosti predlaže kompromisna rješenja za agresora ruskog tipa; dočim, identifikacija s tim tipom civilizacije i svijeta znak je nečeg posve stranog i malignog, i takve treba odstraniti iz zapadnoga svijeta. To je slično muslimanskom svijetu, jedna vrlo drugačija atavistička civilizacija temeljena na ugnjetavanju, kultu vođe, podložništvu, primitivizmu i istočnjačkom sadomazohizmu.
Pozitivan rast ili negativan rast?Koga ti ovde zamajavaš i pokušavaš da slažeš?Pa imamo i mi,kao što vidiš,pristup internetu, i umemo da čitamo i strane medije pa vidimo kakvo se sranje sprema u EU i koliko je narod nezadovoljan tamo.Pa vi u Hrvatskoj imate 750000 ljudi na granici siromaštva a članica ste EU:Nista se tu ne urusava. Sa iznimkom Njemacke sve zapadne ekonomije su prosle godine imali ekonomski rast a ove godine ce rasti i njemacka ekonomija.
Izdvajanja za rat u Ukrajini su minimalna, ali dovoljna da se Rusija, koja vise od cetrvrtine proracuna trosi ra rat, kuha kao zaba, ostavljajuci im jednu vrstu nade da nece doci do potpunog poraza, koji ce opet neminovno doci preko noci kao onomad sa vrijeme SSSR-a.
Znam da je vama kremljobotima, pravo na proteste nepoznat pojam. Ne mijenja cinjenicu da rat um Ukrjina na zapadu kumulativno nije doveo do nikakve vece recesije, i da su prognoze za dalji ekonomski rast solidne.Pozitivan rast ili negativan rast?Koga ti ovde zamajavaš i pokušavaš da slažeš?Pa imamo i mi,kao što vidiš,pristup internetu, i umemo da čitamo i strane medije pa vidimo kakvo se sranje sprema u EU i koliko je narod nezadovoljan tamo.Pa vi u Hrvatskoj imate 750000 ljudi na granici siromaštva a članica ste EU:
Onda ljudi protestuju onako iz zezanja, jel da?Znam da je vama kremljobotima, pravo na proteste nepozant pojam. Ne mijenja cinjenicu da rat um Ukrjina na zapadu kumulativno nije doveo do nikakve vece recesije, i da su prognoze za dalji ekonomski rast solidne.
Dok je za Rusiju ovaj rat strateski gledano jedna potpuna katastrofa.
Protesti u demokratskim drzavama daju mogucnosti gradjanima da se bore za svoja prava. Njih je bilo oduvijek. Uostalom ja mislim da se jos niti jedan srpski gastarbajter nije vratio u Srbiju ili otisao u Rusiju. Sve dok je tako, nema zime.Onda ljudi protestuju onako iz zezanja, jel da?Imaju pravo na to pa malo da prošetaju...
Makete. ..4 нова ТУ 160 испоручена руској војсци.
Pogledajte prilog 1502931
Pogledajte prilog 1502932
Pogledajte prilog 1502933
Pogledajte prilog 1502934
Pogledajte prilog 1502935
To u tvojoj statisticiPonavljam. Broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula.
Kao što je i do sada, odlično vam ide, al samo bežanija i otvaranje novih groblja
Demilitarizacija Rusije moze da se nastavi.
Auuuu ala si ti...Ufff...Pa čemu protesti ako je sve u redu?A vidimo i čitamo,i slušamo one mučenike koji kažu da nije dobro.Ruši se standard u EU i to sami Evropljani pričaju a ti tvrdiš suprotno.Znam da je vama kremljobotima, pravo na proteste nepoznat pojam. Ne mijenja cinjenicu da rat um Ukrjina na zapadu kumulativno nije doveo do nikakve vece recesije, i da su prognoze za dalji ekonomski rast solidne.
Dok je za Rusiju ovaj rat strateski gledano jedna potpuna katastrofa.
Novi napadi na teritorijju Ruske Federacije u pripremi.