Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Promašaj je kad netko zbog kukavnosti predlaže kompromisna rješenja za agresora ruskog tipa; dočim, identifikacija s tim tipom civilizacije i svijeta znak je nečeg posve stranog i malignog, i takve treba odstraniti iz zapadnoga svijeta. To je slično muslimanskom svijetu, jedna vrlo drugačija atavistička civilizacija temeljena na ugnjetavanju, kultu vođe, podložništvu, primitivizmu i istočnjačkom sadomazohizmu.
Kakva filozofska papazjanija svega i svačega, dočim, jesi li ovo sam sastavljao iz glave ili si koristio i filozofski priručnik za naivne, pa ga ofrlje otvarao !
Morat ću se malo ispraviti u odgovoru za tebe iz predhodnog posta, nisi ti intelektualac, ti si kvazi-tele-ktualac !

Nista se tu ne urusava. Sa iznimkom Njemacke sve zapadne ekonomije su prosle godine imali ekonomski rast a ove godine ce rasti i njemacka ekonomija.

Izdvajanja za rat u Ukrajini su minimalna, ali dovoljna da se Rusija, koja vise od cetrvrtine proracuna trosi ra rat, kuha kao zaba, ostavljajuci im jednu vrstu nade da nece doci do potpunog poraza, koji ce opet neminovno doci preko noci kao onomad sa vrijeme SSSR-a.
Pozitivan rast ili negativan rast?Koga ti ovde zamajavaš i pokušavaš da slažeš?Pa imamo i mi,kao što vidiš,pristup internetu, i umemo da čitamo i strane medije pa vidimo kakvo se sranje sprema u EU i koliko je narod nezadovoljan tamo.Pa vi u Hrvatskoj imate 750000 ljudi na granici siromaštva a članica ste EU:

Pozitivan rast ili negativan rast?Koga ti ovde zamajavaš i pokušavaš da slažeš?Pa imamo i mi,kao što vidiš,pristup internetu, i umemo da čitamo i strane medije pa vidimo kakvo se sranje sprema u EU i koliko je narod nezadovoljan tamo.Pa vi u Hrvatskoj imate 750000 ljudi na granici siromaštva a članica ste EU:
Znam da je vama kremljobotima, pravo na proteste nepoznat pojam. Ne mijenja cinjenicu da rat um Ukrjina na zapadu kumulativno nije doveo do nikakve vece recesije, i da su prognoze za dalji ekonomski rast solidne.

Dok je za Rusiju ovaj rat strateski gledano jedna potpuna katastrofa.

Patriot
Ode milijarda dolara

GG74ZAMW4AACVFR

Znam da je vama kremljobotima, pravo na proteste nepozant pojam. Ne mijenja cinjenicu da rat um Ukrjina na zapadu kumulativno nije doveo do nikakve vece recesije, i da su prognoze za dalji ekonomski rast solidne.

Onda ljudi protestuju onako iz zezanja, jel da? :lol: Imaju pravo na to pa malo da prošetaju...

Znam da je vama kremljobotima, pravo na proteste nepoznat pojam. Ne mijenja cinjenicu da rat um Ukrjina na zapadu kumulativno nije doveo do nikakve vece recesije, i da su prognoze za dalji ekonomski rast solidne.

Auuuu ala si ti...Ufff...Pa čemu protesti ako je sve u redu?A vidimo i čitamo,i slušamo one mučenike koji kažu da nije dobro.Ruši se standard u EU i to sami Evropljani pričaju a ti tvrdiš suprotno.
Rusiji je ovo ništa,vidiš li da funkcionišu sasvim normalno,čak vam prodaju i gas i naftu iako ste na nivou EU obećali da nećete kupovati od njih,što dalje znači da Rusija i dalje zarađuje lep novac a vi ste OPET ispali lažovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back