U kom slučaju bi ti priznao da je neko NATO vojnik u Ukrajini?Šta treba da uradi?Da se ogrne zastavom NATO?Da ide okolo i da se drekenja: JA sam NATO vojnik,ja sam NATO vojnik?Pošto vidimo da dolaze iz zemalja članica NATO kao instruktori,(a instruktor u vojsci NE MOŽE da bude privatno lice niti bilo ko,nego neko ko je visoko rangiran u vojsci i ko ima znanje),koriste savremene sisteme naoružanja koje im šalje NATO,a ne može to da se koristi bez dugotrajne obuke,dakle njihova je vojska u pitanju,bez da se lažemo ovde,finansiraju ih države koje su uglavnom članice NATO,za potrebe ovog sukoba u korist Ukrajine špijuniraju letelice NATO,logistiku im obezbedjuju države članice EU/NATO.Radio komunikacija koju Rusi presreću je NATO,tenkovi su NATO,dobar deo pobijenih u Bahmutu su vojnici NATO(Vagner im uzimao pločice,dokumenta,mobilne telefone,a ti znaš šta sve može iz mobilnog da se sazna?)...Još samo da dodje Stoltenberg i bilo bi sve NATO.Odgovori mi na ovo jer me baš zanima tvoje mišljenje na ovo što sam ti napisao.Ali odgovori pametno,nemoj da vređaš niti da spominješ prošla vremena,krompirovu zlaticu,veštice,niti matore Kineze.