This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruska verzija Seinfeld-anevjerovatno...ovo je lažnjak ili ruska verzija serije seinfeld
...
Kaze meni jedan vajni iz Zemuna,koji je otisao u neki od zemaljskih rajeva,kako sam ja dodjos u Srbiju a on je rodjen u Srbiji.Видим кад се упореди број наше чељади у Сингапуру и Немачкој.
Колико Срба има у Руској Федерацији?
Zar niste okupirali Lastochkyne u nedjelju?
Evo ovdje je ovaj BotSrbin objavio da su zauzete.Да те обавестим, Ласточкино је пало мајчици Русији у крило.
Kako napreduje trodnevni blitz krieg?
Bojan nije aktivan od 2008-e godine. Jedino njega i mozes da dobijes u debatovanju.Što kaže @Bojan?
Је ли пао Мариупољ?Zar niste okupirali Lastochkyne u nedjelju?
Možeš li analizirati video?Pogledajte prilog 1502630
Istina je da niko nikada u istoriji nije javno i unapred najavio koliko ce neka vojna operacija trajati, a ponajmanje su je Rusi nazvali "Blitz Krieg".
Tebi je nacizam u genima vec stolecima, pa po automatizmu nazivas stvari nacistickim nazivima.
Bojan nije aktivan od 2007-e godine. Jedino njega i mozes da dobijes u debatovanju.
Samo nastavi.![]()
Naravno.Možeš li analizirati video?
Msti,mlad si ti čovek ali shvatićeš vremenom da mi nismo protiv Ukrajinaca nego protiv nacista u njihovim redovima.Plove Ukrajinci Dunavom kroz Srbiju, ne Rusi kako su neki planirali. Jos jedno epsko rusenje kremljobotskog sneska.

Lepo, od kada je pala Avdijivka Ukrajinci svaki dan na tviteru obore po 3 SU-34.