- Poruka
- 17.845
Najpametnije sto je uradio na zalost krstinih botorussa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad tek vidim da ona slika koju si postavio ne pokazuje rafinerije.Eno dao sam ti sliku pa pogledaj.Ne znam da li si primetio da su Rusi spustili prag tolerancije prema Ukrajincima i da ih danima već zatrpavaju onim fab bombama,što jasno govori da im je postalo svejedno koliko će Ukrajinaca dočekati slobodu.Pre nisu tako radili.Sve što se ošteti će oni naravno popraviti jer im treba da radi i proizvodi,samo će zbog toga postati još bezobzirniji prema Ukrajincima,a Rusi znaju da budu jako nezgodni,to možeš da pročitaš iz knjiga na temu ratova.

Види......па то су "Професори Рајковићи......шта им је" !!GDE STE POŠLI SA ČIVIJOM U GLAVI - GLUPLJE OD OVOGA NISU MOGLI
Uništavanje grupe diverzanata koji su pokušali da upadnu u selo Kozinka, Belgorodska oblast
Britanci stoje iza pokušaja ukrajinske DRG da upadne na teritoriju Ruske Federacije, ali nisu ostvarili svoje ciljeve, izjavio je Rodion Mirošnik, ambasador ruskog Ministarstva spoljnih poslova za specijalne zadatke za zločine kijevskog režima.
Bitno je.Rafinerija se popravi ili napravi.Nalazište je bitno jer bez njega NEMA proizvodnje.A vidimo da je izvoze svuda po svetu što znači da je sve ok.Nego,ne reče mi koliki je domet dronovima?Sad tek vidim da ona slika koju si postavio ne pokazuje rafinerije.
Nije uopce bitno kolike su ruske rezerve sirove nafte i plina ukoliko ne mogu da ih prerade i distribuiraju u kolicinama koje su potrebne da bi drzava funkcionirala..
Kako Volodja kaze " sve ide po planu "

Malo pre odgledah na You Tube analizu umereno pro-ukrainskig kanala Willy OAM gde kaze da ti napadi ne mogu bitnije da ugroze snabdevanje naftom jer je koliko sam razumeo vecina vitalne infrastrukture ili pod zemljom ili ubetonirana i da ovi izlozeni segmenti imaju sigurnosne ventile koji izoluju lokaciju koja je u pizaru i relativno se lako menjaju. Verujem da ima dobre izvore informacija.Sad tek vidim da ona slika koju si postavio ne pokazuje rafinerije.
Nije uopce bitno kolike su ruske rezerve sirove nafte i plina ukoliko ne mogu da ih prerade i distribuiraju u kolicinama koje su potrebne da bi drzava funkcionirala..

UN su nakaradna udruga gde pojedine članice imaju pravo veta. Dakle održavaju status koji odgovata privilegovanim.
Osim toga UN mehanizam odlučivanja ne garantuje ni pravednost i suverenitet.
Praravednost se postiže isključivo ispravni odlukama.
A suverenitet se narušava preglasavanjem.
Odavno je UN to. treba radikalna promena odnosa država u svetu s pravom mešanja. Ne može suverenitet države koja je zločinačka prema svome narodu. Država nije starija od čoveka.
No ne odgovori ti kako bi rešio slučaj ukrajine bez rata?
Kako je nastao slučaj Ukrajine i ko je od prijateljske zemlje napravio neprijatelja?UN su nakaradna udruga gde pojedine članice imaju pravo veta. Dakle održavaju status koji odgovata privilegovanim.
Osim toga UN mehanizam odlučivanja ne garantuje ni pravednost i suverenitet.
Praravednost se postiže isključivo ispravni odlukama.
A suverenitet se narušava preglasavanjem.
Odavno je UN to. treba radikalna promena odnosa država u svetu s pravom mešanja. Ne može suverenitet države koja je zločinačka prema svome narodu. Država nije starija od čoveka.
No ne odgovori ti kako bi rešio slučaj ukrajine bez rata?
Ok,ali nisi napisao mesta,da vidimo na karti gde se nalaze.I da pokušamo da demantujemo tvoju zadnju rečenicu.
Koliko je njegova analiza tocna, ne znam. Cisto sumnjam da se radi o ekspertu za naftnu industriju.Malo pre odgledah na You Tube analizu umereno pro-ukrainskig kanala Willy OAM gde kaze da ti napadi ne mogu bitnije da ugroze snabdevanje naftom jer je koliko sam razumeo vecina vitalne infrastrukture ili pod zemljom ili ubetonirana i da ovi izlozeni segmenti imaju sigurnosne ventile koji izoluju lokaciju koja je u pizaru i relativno se lako menjaju. Verujem da ima dobre izvore informacija.
Lepa uniforma ali avaj sto se paradio paradio je za vek vekova aminnnnnnnnn
A i udovica se moze jos iskoristit
Причаш напамет, ако се и погоди једно постројење у рафинерији оно се изолује од остатка рафиреније, слично као код великих бродова где имају коморе и преграде и када се неки део потопи онда се изолује од остатка брода како не би цео потонуо, тако и рафинерије.Vecina rafinerija je u dometu ukrajinskih dronova.
Uostalom nije ni bitno. Dovoljno je samo da petinu kapaciteta za preradu nafte dugorocno izbace iz stroja da bi doslo do kolapsa snadbijevanjem gorivom u Rusiji.
Napadi se ali naravno nece samo koncentrirati na rafinerije. Biti ce tu jos dosta togo sto ce privremeno ili zauvijek biti izbaceno iz stroja.

Radi se o desetinama dronova i cilj ne mora biti nuzno kompletno unsitavanje rafinerija nego prekid proizvodnje sto je duze moguce.Причаш напамет, ако се и погоди једно постројење у рафинерији оно се изолује од остатка рафиреније, слично као код великих бродова где имају коморе и преграде и када се неки део потопи онда се изолује од остатка брода како не би цео потонуо, тако и рафинерије.
Један дрон да уништи рафинерију,..... то ти је на нивоу .....![]()
Zanimljivo, isto to kažu i usraše, kako to, kako to?Pevalo se i u SFRJ nekih 45 godina koljacu Titu
Videcemo. Ali kao sto sam ranije pisao, kad god Ukri puse na terenu, vade nekog "senzacionalnog" keca iz rukava. Sada je to upad u belgorodsku oblast i napad na rafinerije. Verujem da im to sluzi vise kako bi kupili vreme i simpatije zapadnih partnera nego da ce time baciti Rusiju na kolena i ako svakako nije prijatno za Ruse.Koliko je njegova analiza tocna, ne znam. Znam samo da da su napadi na rafinerije u sijecnju i veljaci dovele do djelimicne zabrane izvoza goriva iz Rusije. Koje ce posljedice prouzrokovati ovi zadnji masovni napadi i napadi koji tek slijede, to cemo vidjeti u sljedecim mjesecima.