Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.787
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И? Шта је било на крају с тим пилотом?
Штефан Зандер
37 година
Шајзе
Мислио је да ће да буде изи ко убосни
Pogledajte prilog 1515664
Али не не не НАТО и даље нема ни једног погинулог
Pogledajte prilog 1515665
I poneki naši se hvataju na trolova je pa ometaju ljude koji revnosno prate front. Bilo bi duplo manje stranica kad ne bismo njih ubeđivali u nešto što u njihov mozak ne može da se primiIgnore lista je iz raja izašla.
A ukrajinski robijaši?Sa ruskim robijašima priča je skroz druga..
Čisti ruski patriotizam uz simboličku mjesečnu nadoknadu.
Napisah to pre neki dan, pošto su rusi praktično isterali ukre iz Ivanovskog tu je Kleščejevka ostala na vetrometini, bez logističkih mogućnosti da se odbrane
Kukaju ovi što drpaju na uvozu naplaćajući sve faktor x3. Znamo koliko se zaradjivalo kod nas u vreme rata na glupom krompiru.Vidljiv je sve veci ocaj ukrajinske vojske koji sve vise gadjaju civilne ciljeve dok se istovremeno zale da nemaju streljiva.
Nemaju druge. Ajnštajn objasnija. Ako želi srist dida u paklu mora uskočit u istu crvotoćinu. Inaće će da se naoda po paklu a da dida nevdi.Verovatno u porodicnom albumu ima zardjalu kacigu od dede mu koji pohrani černozem kod Harkova 1943.
Karma ja cudo, a istorija se ponavlja...
NATOcizam to nikad nece nauciti...

Da,svi oni odjednom i bez ikakvog povoda napuste aktivnu vojnu službu i sigurnost koju ona pruža,i odu u Ukrajinu da pomognu napaćenom narodu.Poverovaću u ovo,ali juče,danas mi mozak to jednostavno ne dozvoljava.Штефан Зандер
37 година
Шајзе
Мислио је да ће да буде изи ко убосни
Pogledajte prilog 1515664
Али не не не НАТО и даље нема ни једног погинулог
Pogledajte prilog 1515665
I ukidanje ostatka kazne zatvora.Imaju motiv.Sa ruskim robijašima priča je skroz druga..
Čisti ruski patriotizam uz simboličku mjesečnu nadoknadu.
Hajde napiši mesta gde su locirane te dve rafinerije a ja ću tebi priložiti kartu Rusije.A ti me posle ubedi da su to jedine dve rafinerije koje Rusi poseduju na svojih 17,5 miliona kvadratnih kilometara teritorije.Znaci i danas dvije ruske rafinerije nastradale. Odlicno. Ide cak i mnogo brze nego sto sam to prosle godine pretpostavio.
Izgleda da su Ukrajinci odlucni da pored demilitarizacije sprovedu i deindustrijalizaciju Rusije.