Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има ли у овом рату и неки мртав Рус, или су само Укри мртви, а Руси су бесмртни?

Мсм...осим од Џег, ја никада овде нисам прочитао да је неки Рус погинуо.
Не прави се луд !
Тражи од кроасана , поставише ивде на стотине клипова неких војника без обележја све под Руси
Ја пратио до пола милиона мртвих руса престо више посто видим нестаће руси са мапе света :fdlan:

На слици је тробојка, а не двобојна застава.

Рекло би се да је у питању ова застава:

ruska-zastava-imper.jpg

A lik mrtvo hladno izjavi da je plavo - žuta :hahaha::hahaha::hahaha:

Tvoj Ukr Febo, vidiš mu istetoviranu plavo žutu Ukro zastavu? Spali ste na samoobmanu.

Приметићеш да има истетовирану тробојку, а Укро застава је двобојна.

Трећа трака је бела, централна је жута,

а горња може да буде плава, али ипак, ако погледамо боље, у питању је црна боја.

То је ова застава.

images

Тробојка, црно, жуто бела.

1707777231298-jpeg.1497928
Pa ne lici mi bas na crnu.Ali hajde,neka bude crna,nista protiv.Ali nikako ne moze biti Ruska trobojka.A svakako to sto ti zoves crnom moze biti i plavo,pa plavo i zuto moze biti Ukrajinska zastava,zar ne?Ostaje ono prazno polje doduse.Ali takodje ima ono ss preko,pa opet nije Ruska nego svapska iz ww2.

Приметићеш да има истетовирану тробојку, а Укро застава је двобојна.

Трећа трака је бела, централна је жута,

а горња може да буде плава, али ипак, ако погледамо боље, у питању је црна боја.

То је ова застава.

images

Tako je, to su boje ruske carske zastave, sa krasnim SS simbolom :klap:

Pa ne lici mi bas na crnu.Ali hajde,neka bude crna,nista protiv.Ali nikako ne moze biti Ruska trobojka.A svakako to sto ti zoves crnom moze biti i plavo,pa plavo i zuto moze biti Ukrajinska zastava,zar ne?Ostaje ono prazno polje doduse.Ali takodje ima ono ss preko,pa opet nije Ruska nego svapska iz ww2.
Уопште нисам у фазону да прозивам због тетоважа појединаца. Његова намера јесте била да стави стару царску заставу, чиме ју је оскрнавио. Он је само појединац, будала.

Истих има и на другој страни. На другој страни више, због историјских околности, те неки Укри имају више симпатија за нациситчку идеологију.

Посебно осуђујем злоупотребу ратних заробљеника, противно Женевским конвенцијама.

И на једној и на другој страни, то су појединачни случајеви љубитеља нацизма, док је обичан народ увек против нацизма, као и 99 % руководства.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back