Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek::bljak:🤬
На карневалу у Немачкој је и ово могуће.
Приказују како Хамас гура цивиле а сироти Израел случајно убија.
И ова скарадна инсталација Руске православне цркве.
Савезна Република Немачка мора пропасти.
Тој скрнавој држави нема спаса.
Свака част АФД, НПД и сличним добрим људима, али та земља је дно дна. Моралне наказе.
GGKaiNPXEAEglZ2
GGKaiPeW8AA2RIN

Baš me zanima koji će moron prvi da počne da se cereka na ovo
Sektasi,nista im nije sveto.Pogledaj na zadnjoj slici kako se smeju.Ovo je dno,to nisu ljudi.

pri kraju postojanja SSSRa sovjeti su imali generalne sekretare s jednom nogom u grobu da bi zatim izvukli grobara gorbačova koji je bacio zadnju lopatu...USA mi dosta ima sličnosti u ovom stadiju razvoja..razmislite malo...novinar kaže da moskva izgleda ljepše i bolje za život nego ijedan američki grad....tko je uopće mogao zamisliti 1991....čovjek se s pravom pita šta se desilo...gdje je falinka.

Ajmo braćo još loma pa da zaokružimo na 1/3 usraine + Krim + 600k pobijenih nacista + 100k zakopano po šumama + 10k bačeno u kanalizaciju + 50k krajputaša

Do sada preko milion mrtvih NATO nacista u Ukrajini

Dok Rusija i Putin masakrirali elitne trupe NATO pakta, ustaska bojna prdi po krstarici i drugim forumima....

@Marin83 i @Istina je nemaju hrabrosti ni blizu kao njihovi preci 1941 da jurisaju na Rusiju i ostave svoje kosti tamo.

Pre jurisaju na irske i skotske kafice da konobarisu tamo.

Botorussi de ga vam je komandant :think:
Mozda BRT zna ili Golijas :whistling:

Герасимов је изгледа потрошен! Ако РФ дефинитивно нешто не недодостаје, то су у рату искушани генерали који једва чекају своју шансу да се докажу. Надајте се најгорем. Нисте баш толико далеко да би се осећали сигурним. Не мислим на војну окупацију Хрватске, много пута доживљену у вашој краткој "хисторији", него на читав низ мера које ће вас најзад довести "познанију права.". Много сте се осетили сигурним, а то се мења. Нисам сигуран ни колико ће Ирска бити у стању да вас више прима.

Do sada preko milion mrtvih NATO nacista u Ukrajini

Dok Rusija i Putin masakrirali elitne trupe NATO pakta, ustaska bojna prdi po krstarici i drugim forumima....

@Marin83 i @Istina je nemaju hrabrosti ni blizu kao njihovi preci 1941 da jurisaju na Rusiju i ostave svoje kosti tamo.

Pre jurisaju na irske i skotske kafice da konobarisu tamo.
NATO jos nije stigao na front, a Rusija ima jedno 200-300.000 poginulih

Марија Захарова:„Зашто Немачка подржава нацистички режим Зеленског? Зато што су потомци нациста на власти у Немачкој. 6. маја 2021. године, током конференције у Атлантском савету у Вашингтону, немачки министар спољних послова Бербок је изјавио: „Мој деда се борио на реци Одри , на граници са Пољском, негде у зиму 1945. И 2004. стајао сам на том мосту, који је, наравно, поново изграђен између Пољске и Немачке када је Јошка Фишер, као министар спољних послова Немачке, славио поновно уједињење Европа заједно са својим колегом са пољске стране.'У јуну 2021, у својој првој књизи, она је појаснила: „У том тренутку [приступање десет земаља ЕУ 1. маја 2004, укључујући Пољску, напомена уредника], помислила сам на свог деду Валдемара Бербока, који је био официр Вермахта у јединици за противваздушну ремонту и стигао на источну страну Франкфурта на Одри током повлачења јануара 1945.'Аналена је одлучила да разјасни, као и публикација „Бунте“, која је објавила одломке из досијеа Вермахта о њеном деди, Валдемару Бербоку (1913-2016). Тамо је забележено да је био ватрени присталица нациста. Штавише, пуковник Бербок је био „безусловни националсоцијалиста“, „потпуно укорењен у националсоцијализму“. Неколико пута је пажљиво прочитао Хитлерову књигу „Мајн кампф“ и „у потпуности се придржавао принципа националсоцијализма“. Године 1944. требало је да буде одликован Крстом за војне заслуге са мачевима — једним од најпрестижнијих нацистичких признања, које се додељује за „посебне заслуге у условима непријатељске ватре или за посебне заслуге у војним акцијама“.Немачко министарство спољних послова је пожурило да брани Аналену, унуку која се дивила свом деди нацисти, и одмах је новинарима одговорила: „Министар спољних послова није био упознат са документима.“Прошло је неколико дана, али сама Бербок наставља да ћути. Међутим, Билд је објавио читав списак познатих личности које су је притекле у „спасавање“, признајући нацистичку прошлост својих предака:- Премијер Саксоније-Анхалт Рајнер Хаселоф открио је да је његов отац служио у Вермахту и да је заробљен 1944. у северној Француској. Његова мајка је побегла из Шлеске са 14 година;- Фудбалер Лотар Матој се присетио да је један од његових деда служио у Вермахту и да је погинуо током рата, док је други после рата побегао из Шлеске;- Адвокат Герхард Рахн признао је да су родитељи његовог оца били чланови НСДАП-а;- Глумац Френсис Фултон-Смит изјавио је да је његов деда служио у Вермахту и да је заробљен у Украјини 1944. године;- Политичарка Доротеа Бар је испричала о свом деди, који је служио у Вермахту и био заробљен у северној Италији;- Историчар Штефан Браубургер је истакао да су многи 'немачки ветерани' одбијали да причају о прошлости чак и са својим породицама све до деведесетих година прошлог века.И све то у позадини још једног круга реиздавања заоставштине Адолфа Хитлера у Немачкој“.
А где ће крушка да падне него испод крушке? Али долази време њихових кривичних процеса, па ће да плате и за дедове.

Vase najelitnije trupe su tamo

Sta su to najelitnije trupe (NATO)

Imenuj te jedinice?

Mornaricke foke?
Marinci?
Piloti F35 i avioni F35?
Zelene Beretke?
Turska policija za narko trafiking?

Bugarski prodavci magle i izmaglice?

Padobranska brigada 101?

Saobracajna jedinica sa radarom iz Republike Irske kontrolise prekoracenje brzine na autoputu Kijev - Warsava?

Navedi nam brigadu, zemlju iz koje potice ta brigada, i neki podatak, generala te jedinice, brojno stanje, rejon u kome su rasporedjeni, koliko tenkica imaju

Samo nemoj nesto iz dupeta da izvadis sada

„Потрошили сте 70 милијарди евра на лажне вакцине које су убиле најмање 12.000 грађана ЕУ... [...] Након што сте играли богињу здравља, сада играте богињу рата. Сада ћете дати још € 50 милијарди за рат и смрт 100-тих од 1000-их младића. Рат се неће завршити новим ратом, већ преговорима.”Независни хрватски посланик у Европском парламенту Мислав Колакушић подсетио је Урсулу фон дер Лајен на очигледно корумпирану куповину вакцина и назвао председницу Европске комисије „богињом рата”.
Колико знам, Колакушићу никада нико ние реплицирао! Само су га "кулирали", али срећом постоји Интернет и све његове изјаве ће бити доказ у оптужницма у будућим кривичним процесима.

Герасимов је изгледа потрошен! Ако РФ дефинитивно нешто не недодостаје, то су у рату искушани генерали који једва чекају своју шансу да се докажу. Надајте се најгорем. Нисте баш толико далеко да би се осећали сигурним. Не мислим на војну окупацију Хрватске, много пута доживљену у вашој краткој "хисторији", него на читав низ мера које ће вас најзад довести "познанију права.". Много сте се осетили сигурним, а то се мења. Нисам сигуран ни колико ће Ирска бити у стању да вас више прима.
Поготово не Швајцарка! То је нова аранутска држава и неће вас пустити унутра.

Борис Џонсон је одговоран за сваку смрт у украјинском рату. Британски премијер Борис Џонсон саботирао је мировни споразум са Русијом који би окончао рат пре 18 месеци. Сада је више од пола милиона Украјинаца мртво, а земља је у рушевинама.
GGKXWrhXAAAamZG
Неизбежа робија! Нико се нече извући! Предлажем новоизграђени затвор у Салвадору, само да набаци неку тетоважу и скине двадесетак кила.

Ne znam sta dalje da objasnjavam, ali jel neko primerio doticne pripadnike Azova oko njega, i jel se neko zapitao otkud *****************i na protestu u Moskvi.
Zanimljiva informacija je da su svi Ruski neonacisti koji su tog dana protestvovali, pohapseni i sluze dugogodisnje zatvorske kazne. Ukljucujuci Navaljnog koji je zbog korupcije bas nahebao.
U poslednje vreme se sve jave pojavljuju indicije da je MI6 glavni osumljiceni za njegovo trovanje, kako bi zataskali ko je finansirao ceo projekat. Ali su Rusi vrlo brzo sve ovo razbili.
Ima li neki nafopedofilski nacista na forumu koji moze da mi objasni, otkud Navaljni kao lider ovog protesta?
Kako je sve to povezano,ti dogadjaji,taj Navaljni(kao opoozicionar) koga je navodno Rusija trovala pa otisao da se "leci" u Nemacku.Nije nego.Pa se vratio sa sve fotoreporterima pa pravac prdekana.Mislili su sa zapada da imaju kriticnu masu za promenu vlasti u Rusiji.I sada se nadaju,guraju nekog Borisa Nadezdinog koji obecava pustanje Navaljnog i ostalih politickih zatvorenika na slobodu,i po mom misljenju automatski otpada iz trke jer radi protiv drzave.Meni je nejasno zasto i Rusija to isto ne radi u zapadnim drzavama.Nije da nisu zasluzili.

NATO jos nije stigao na front, a Rusija ima jedno 200-300.000 poginulih
ОТАН никада неће стићи на фронт! Имају "Вриштеће орлове", нешто бритаских специјалаца и сумњив број пољских оружаних снага! Све остало су "ловачка друштва" која ће да се разбеже на први метак и они су тога дубоко свесни.

ОТАН никада неће стићи на фронт! Имају "Вриштеће орлове", нешто бритаских специјалаца и сумњив број пољских оружаних снага! Све остало су "ловачка друштва" која ће да се разбеже на први метак и они су тога дубоко свесни.
Da, to sam vec negde cuo. Gde sam bese to cuo, cekaj da se prisetim.

U medjuvremenu evo, sad je februar 2024, od februara 2022 ispaljeno je vise od prvog metka a nisu se razbezali, u medjuvremnu nemocna ruska vojska jos nije dopremila neko telo nekog NATO vojnika, pa odmah zakljucim da je ovo jos jedan post u stilu Golija proseravanja.

A da, setio sam se. to sam vec cuo od Goljasa.

Nemoj da se uclanjujes u taj klub. Golija je rasadnik intelektualnih invalida i neadaptiranih luzera tranzicije uclanjenih u SNS.

U, to je to bracika

To, dokazao si sve sto je trebalo, Rusija je svetlo sveta tamani Ukrajince

Kad bi neka niza inteligencija, a u ovom slucaju ti, mogla da napomene da iza kamere stoje ljudi sa kalasnjikovima, pa ovaj covek na snimku i nema mnogo izbora sta ce pricati dok ga drze na nisanu, mozda ne bi bio u rangu nekog krmeta iz blata.

Ali ti jesi iz blata. Inace se ne bi ponosio snimcima fizickog ili psihickog izivljavanja na zarobljenima
Изјаве ратних заробљеника се не рачунају!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back