LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ? Evo svi se ovde usr**i od straha.Ovo vam je obrazovni program....jer mislite da ima 200 aviona u ciloj Europi.
Ništa ja ne opravdavam, otkud ti to? Samo predočujem kako stvari stoje. Kao ljevičar sam ideološki izvan svega ovoga jer je ovo sukob kapitalističkih država. Činjenica da živim na Zapadu me ne sprječava da kritički gledam i tu stranu medalje.Ako taj tvoj tekst opravdava i zločine koje čini Amerika, onda se u potpunosti slažemo.
Problem je što ovde niko to ne gleda objektivno i sa svake strane jednako.
27 февраля 2023, 08:13
Možda bi i trebali, jer smo vam u Harkovu.I ? Evo svi se ovde usr**i od straha.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Srbija je američka kolonija. Bukvalno nijedan metak Srbija ne sme da izveze bez dozvole amerikanaca. Jedino u šta sam 100% siguran je da Srbija ništa nije prodala Rusiji ili Siriji.A kako se sa slika vidi da je Srbija prodala rakete Ukrajini, a ne da je prodala trecoj strani pa je Ukrajina kupila/dobila od trece strane?
Kako se to vidi na slikama?
![]()
Ali nismo !!! Tako da opušteno samo, bez nervoze, relaks !!!!Možda bi i trebali, jer smo vam u Harkovu.
Pogledaj datumPisu basne.
Kao imaju snimke iz Slovacke, prate rakete, pa sto ih nisu unistili.
A drugo jedan poziv resava sve.
Kao prvo,Rusija nije izvrsila agresiju ni na jednu zemlju jer je teritorija Ukrajine,koju zapad toliko zali ovih dana,ruska zemlja.
Ne moze jedna drzava da izvrsi akt agresije na svoju teritoriju.Ne moze.
Kao drugo,opravdan je strah na zapadu pa i u Ruskom okruzenju(Finska,Norveska,Moldavija,Rumunija,Ceska,Poljska,Nemacka,Litvanija,Estonija,Letonija)Pogledajte prilog 1476966 od agresije Rusije jer su joj gurali i guraju prst u oko,a zulja ih i Kaljiningradska oblast,kao istureno odeljenje odakle Rusi mogu da se vrlo brzo prebace gde zele,a naoruzano je do... Trece,na zapadu(uglavnom je to politika,plase narod i vojna industrija i politicari isisavaju novac iz fondova na taj nacin) je na snazi antiruska histerija pa su se vodjene i tim primerom Finska i Svedska odlucile na taj korak.Cetvrto,i ne manje vazno,vezano za ono o cemu smo danas pricali,EU nema suverenu politiku jer je u Nemackoj kao zamajcu EU jos uvek okupator(USA) .A njemu mir ne odgovaraa
a primera je bezbroj.
Dizanje egaA ovo je bitno za ?
A sta cekate??Ovo vam je obrazovni program....jer mislite da ima 200 aviona u ciloj Europi.
pretsednik je utekao. I to neustavno je napustio svoje radmo mesto i pobegao u nepoznatom pravcuPrema ukrajinskom koji je u svom članu zabranjivao uzrupaciju državnih institucija koja bi se legalizovala.
Kao i propisivao smjenu predsjednika koja nije provedena sudskim putem.
Strepiš pa se tešiš? Normalno.
A jesi cobanin al nesvesno,nemoj da gledas samo to stado gledaj malo sireOd čega bhi ja strepio? Ja sam kozmopolit, moj svijet nije ograničen nacionalnom državom, ja ne pasem ovce na svojoj planini, moj je cijeli svijet![]()
Ovo je klasični copium...imaš nervi slom na svaki upis, pa lijepiš cereke...Ali nismo !!! Tako da opušteno samo, bez nervoze, relaks !!!!
Možda bi i trebali, jer smo vam u Harkovu.
Mi ne čekamo niša, od Berlina smo došli do Harkova, a i na Kavkazu smo, samo sa druge gruzijske straneA sta cekate??
Kad ce vec jednom da krenete??
Ajde Marinirani pored tolike sile sta se ceka daj objasni
Vučić trči kod Bocan Harčenka jer 90% njegovih glasača misli da je rusofil.Ne budi smesan.
Postoje bar 3 Nato EU drzave koje prave takve sisteme Poljska, Ceska i Rumunija. I jos ko zna koliko koji imaju takve sisteme medju kojima i Hrvatska.
Znaci Nato ima takve sisteme, a Srbija koja nije u Nato im pravi rakete.
I pod pritiskom Vasingtona, Brisela i Vatikana niko da se isprsi i posalje rakete Ukrajini nego Srbija im salje.
Pa to je smejurija.
Evo ti za 10 sekundi pretrage u Francuskoj raketa 122mm 40 km domet. A ima zamisli i predstavnistvo u Ukrajini.
https://en.aresmaxima.com/produit/rocket-er-122mm-he-range-40km/
A drugo Vucic je alav na pare, ali nije toliko glup da dva puta napravi istu gresku kao pre 2 godine kad su Rusi nasli skladiste sa Krusikovim minama.
A ovamo kad god je neka frka trci kod Bocan Harcenka.
Tako da prekini sa lupetanjem i vredjanjem.
Kad se sve zavrsi nesto mi se cini da ce da snime i nastavke tebi ne tako popularneNational geographic je već počeo da snima dokumentarne filmove o kolapsu i propasti ruske vojske u ukrajini. Ovde imamo priču o smrti ruskih oklopnih jedinica...
Te im smeta visoke temperature, te niske, te sneg, te blato![]()
![]()
![]()
![]()
![]()