- Poruka
- 2.152
Међугорац, ја сам верник; али ти си доказ да је религија опијум за народ, за неке појединце очито.
Ja ti realno govorim šta će bit...
Nisam nacionalno pristran...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Међугорац, ја сам верник; али ти си доказ да је религија опијум за народ, за неке појединце очито.
Broj mrtvih NATO vojnika je nula. Postoji odredjeni broj dobrovoljaca, avanturista i placenika koji se bore za Ukrajinu ali njihov ukupni broj mrtvih je manji od broja Rusa koji su danas stradali u Donbasu.Broj mrtvih NATO vojnika ce se saznati kada Rusi pokazu sta su sve Vagnerovi borci pokupili u Bahmutu.A uzimali su plocice,mobilne i dokumenta,da pokazu ko je ratovao tamo.Za sada se verovatno proveravaju imena po bazama u svetu jer je to dobra fora sto rade,naprasno da otkaz u vojsci,u NATO clanici,i ode kao dobrovoljac u Ukrajinu i onda kao on nije NATO vojnik.E sad,kad sam ja to provalio,mozes misliti sta o tome misli neki Rus koji je zaduzen za to.
Не радујем се ничијим жртвама, али одбрана своје земље је светиња. Само напред хероји!
Kao sto rekoh,videce se stvaran broj kada se uporede baze podataka.Broj mrtvih NATO vojnika je nula. Postoji odredjeni broj dobrovoljaca, avanturista i placenika koji se bore za Ukrajinu ali njihov ukupni broj mrtvih je manji od broja Rusa koji su danas stradali u Donbasu.
Kremaljska propaganda.Pogledajte prilog 1476052
Ovo zuto je Ukrajina,sve ostalo je Ruska zemlja.Pogledaj desno od zutog,to su one oblasti pripojene na referendumu Rusiji,dole plavo je Krim,pripojen Rusiji.Bilo,jeste i ostace njihovo.Ukrajinska vojska je jos uvek u ove cetiri oblasti desno.Sta ce oni tamo?!
Malo glasnije, ne čuju te od bukeНе радујем се ничијим жртвама, али одбрана своје земље је светиња. Само напред хероји!
Kakve baze podataka? Pa u vermenu interneta bi se za dan saznalo da je veci broj NATO-vojnika stradao u Ukrajini.Kao sto rekoh,videce se stvaran broj kada se uporede baze podataka.
Ja sam gledao jednu interaktivnu mapu i do 1917 godine nigde ne spominju uukrainuPogledajte prilog 1476052
Ovo zuto je Ukrajina,sve ostalo je Ruska zemlja.Pogledaj desno od zutog,to su one oblasti pripojene na referendumu Rusiji,dole plavo je Krim,pripojen Rusiji.Bilo,jeste i ostace njihovo.Ukrajinska vojska je jos uvek u ove cetiri oblasti desno.Sta ce oni tamo?!
Matan iz Prosjaka i sinova se dosetio kako da se ostave prošnje pa lažirali sletanje Gospe u MeđugorjeNaravno da ne. Gospa se javlja tamo "vidjelicama" svaki neparni dan. Šta šalje sms-ove? Piše poruke na WhatsApp-u? Pa ni papa i Vatikan ne veruju u Međugorje.
Ala ti lupas gluposti...Jel si ti svestan koliko oni imaju ljudi?Koliko je to vojnika?Pa bore se sa nato paktom samo delom vojske i opet napreduju.Pa ko vam prodaje te bolesne price.I ja citam zapadne medije i ne vidim ovoliko ludilo koje ti i tebi slicni prosipate ovde.Nadas se nekom separatizmu u Rusiji a Rusija je na primeru Cecenije pokazala kako ce proci svako ko pokusa slicno.Uzorali ih i cao.Sad su poslusni gradjani.Na kraju krajeva kad vec spominjes Fince,eno imas za primer oblast okruzenu nato clanicama(Kaljiningradska oblast) i zasto niko ne udje tamo?M?Cime ce krenuti na NATO?
Vidis da u sve sto su mogli angazirati poslali u Ukrajinu, a ono sto je ostalo u Rusiji mora cuvati 20 tisuca kilometara granice, potencijalne seperatisticke hot-spotove i Putina i njegove oligarhe u slucaju drzavnog udara. Da krenu na Finsku, ovi bi im usli u St. Petersburg za tri dana.
ukri vise nisu pravoslavni,Dva najveća pravoslavna naroda, oba sklona Srbima, poklala se do istrebljenja...
(Srbi slave...)
Ok, patim...
.
Nisu poslusni gradjani, nego samo cekaju priliku da se osvete. A osveta ce biti okrutna.Ala ti lupas gluposti...Jel si ti svestan koliko oni imaju ljudi?Koliko je to vojnika?Pa bore se sa nato paktom samo delom vojske i opet napreduju.Pa ko vam prodaje te bolesne price.I ja citam zapadne medije i ne vidim ovoliko ludilo koje ti i tebi slicni prosipate ovde.Nadas se nekom separatizmu u Rusiji a Rusija je na primeru Cecenije pokazala kako ce proci svako ko pokusa slicno.Uzorali ih i cao.Sad su poslusni gradjani.Na kraju krajeva kad vec spominjes Fince,eno imas za primer oblast okruzenu nato clanicama(Kaljiningradska oblast) i zasto niko ne udje tamo?M?
Ja često pratim i HR forume, ovakvog ludila kao ovde nema. Tamo ljudi trezveno razmisljaju u odnosu na 10ak aktivista sa krsteAla ti lupas gluposti...Jel si ti svestan koliko oni imaju ljudi?Koliko je to vojnika?Pa bore se sa nato paktom samo delom vojske i opet napreduju.Pa ko vam prodaje te bolesne price.I ja citam zapadne medije i ne vidim ovoliko ludilo koje ti i tebi slicni prosipate ovde.Nadas se nekom separatizmu u Rusiji a Rusija je na primeru Cecenije pokazala kako ce proci svako ko pokusa slicno.Uzorali ih i cao.Sad su poslusni gradjani.Na kraju krajeva kad vec spominjes Fince,eno imas za primer oblast okruzenu nato clanicama(Kaljiningradska oblast) i zasto niko ne udje tamo?M?
Pa šta ti misliš da smo mi ili Rusi crtali te mape ? Google, kucaj edukuj se i to je to.Nema nikave. Samo pokusavam da kolegi nacrtam svu debilnost njegovih tvrdnji.
Kako bujna mašta, za to vam se mora odat priznanje.Jedini preživeli okupator, preklinje ukrajinski dron da ga spase, pri tome na sav glas psujući putina...
Ovo sam već komentarisao na twit tj X. Pa stvarno mislite da ovako izgleda jedan vladin dokument ? Ako mislite onda sve ok !!!Grabulja Volodja sto se grabuljati moze. Uzbekistanci, Tadzici i Kirgizi jedva cekaju da izgube glavu u Ukrajini za svetu Rusiju.
Posle postavljenog pitanja‚Grabulja Volodja sto se grabuljati moze. Uzbekistanci, Tadzici i Kirgizi jedva cekaju da izgube glavu u Ukrajini za svetu Rusiju.