Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Broj mrtvih NATO vojnika ce se saznati kada Rusi pokazu sta su sve Vagnerovi borci pokupili u Bahmutu.A uzimali su plocice,mobilne i dokumenta,da pokazu ko je ratovao tamo.Za sada se verovatno proveravaju imena po bazama u svetu jer je to dobra fora sto rade,naprasno da otkaz u vojsci,u NATO clanici,i ode kao dobrovoljac u Ukrajinu i onda kao on nije NATO vojnik.E sad,kad sam ja to provalio,mozes misliti sta o tome misli neki Rus koji je zaduzen za to.
Broj mrtvih NATO vojnika je nula. Postoji odredjeni broj dobrovoljaca, avanturista i placenika koji se bore za Ukrajinu ali njihov ukupni broj mrtvih je manji od broja Rusa koji su danas stradali u Donbasu.

Не радујем се ничијим жртвама, али одбрана своје земље је светиња. Само напред хероји!
Ukrajina 1654.jpg

Ovo zuto je Ukrajina,sve ostalo je Ruska zemlja.Pogledaj desno od zutog,to su one oblasti pripojene na referendumu Rusiji,dole plavo je Krim,pripojen Rusiji.Bilo,jeste i ostace njihovo.Ukrajinska vojska je jos uvek u ove cetiri oblasti desno.Sta ce oni tamo?!

insajderske informacije o udaru ruskog Kinžala na kijevska vojna preduzeća:
„BROJ ŽRTAVA U Fabrici ARTEM JE 50.
To je cela smena tog dana. Dva bodeža su ušla u radnju. Sreće su imali samo oni koji su kasnili na posao jer je metro stao zajedno sa strujom, i oni koji su se motali okolo. Ukrajinska propaganda je prikrila ovu epizodu, iako su je sa svojih prozora videle sve Lukjanovke, Tatarke i Sirci (fotografija). Ali propaganda je rekla da je svih 10 Kinžala oboreno u masovnom napadu, bacajući tegle sa kiselim krastavcima na neprijatelja. Maksim Ravreba

PS. Ispod je objava sa linkom do rođaka jednog od poginulih radnika gde se ona žali da banda Zelenskog krije informacije o poginulima u štrajku. Tamo joj je umro nećak“.

GDBTh1lXcAAKriN

Pogledajte prilog 1476052
Ovo zuto je Ukrajina,sve ostalo je Ruska zemlja.Pogledaj desno od zutog,to su one oblasti pripojene na referendumu Rusiji,dole plavo je Krim,pripojen Rusiji.Bilo,jeste i ostace njihovo.Ukrajinska vojska je jos uvek u ove cetiri oblasti desno.Sta ce oni tamo?!
Ja sam gledao jednu interaktivnu mapu i do 1917 godine nigde ne spominju uukrainu

Screenshot_29.png

Cime ce krenuti na NATO?

Vidis da u sve sto su mogli angazirati poslali u Ukrajinu, a ono sto je ostalo u Rusiji mora cuvati 20 tisuca kilometara granice, potencijalne seperatisticke hot-spotove i Putina i njegove oligarhe u slucaju drzavnog udara. Da krenu na Finsku, ovi bi im usli u St. Petersburg za tri dana.
Ala ti lupas gluposti...Jel si ti svestan koliko oni imaju ljudi?Koliko je to vojnika?Pa bore se sa nato paktom samo delom vojske i opet napreduju.Pa ko vam prodaje te bolesne price.I ja citam zapadne medije i ne vidim ovoliko ludilo koje ti i tebi slicni prosipate ovde.Nadas se nekom separatizmu u Rusiji a Rusija je na primeru Cecenije pokazala kako ce proci svako ko pokusa slicno.Uzorali ih i cao.Sad su poslusni gradjani.Na kraju krajeva kad vec spominjes Fince,eno imas za primer oblast okruzenu nato clanicama(Kaljiningradska oblast) i zasto niko ne udje tamo?M?

Ala ti lupas gluposti...Jel si ti svestan koliko oni imaju ljudi?Koliko je to vojnika?Pa bore se sa nato paktom samo delom vojske i opet napreduju.Pa ko vam prodaje te bolesne price.I ja citam zapadne medije i ne vidim ovoliko ludilo koje ti i tebi slicni prosipate ovde.Nadas se nekom separatizmu u Rusiji a Rusija je na primeru Cecenije pokazala kako ce proci svako ko pokusa slicno.Uzorali ih i cao.Sad su poslusni gradjani.Na kraju krajeva kad vec spominjes Fince,eno imas za primer oblast okruzenu nato clanicama(Kaljiningradska oblast) i zasto niko ne udje tamo?M?
Nisu poslusni gradjani, nego samo cekaju priliku da se osvete. A osveta ce biti okrutna.

Jos nije doslo vieme ali uskoro kad Rusija dodatno oslabi. Sa time sto ce ovaj put NATO oruzjem, logistikom i inframacijama podrzavati sve seperatisticke pokrete u Rusiji.

Ja često pratim i HR forume, ovakvog ludila kao ovde nema. Tamo ljudi trezveno razmisljaju u odnosu na 10ak aktivista sa krste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back