Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekoliko dana je bilo ok, mahom slike i snimci stanja na frontu, danas preteraste s trolovanjem, prepucavanjem i proricanjem budućnosti. Bilo bi lepo da modovi prestanu toliko da popuštaju.Forum je otišao "k vragu", kak bi rekli Zagrepčanci. Stvarno ne znam na kojoj planeti žive ovi što podržavaju Putinovo razaranje Ukrajine. Da su na Marsu ili Veneri pa da ne vide dobro šta se dešava....
Gotovo da je dirljivo koliko se trudiš
Misliš na Sizifa?Nekoliko dana je bilo ok, mahom slike i snimci stanja na frontu, danas preteraste s trolovanjem, prepucavanjem i proricanjem budućnosti. Bilo bi lepo da modovi prestanu toliko da popuštaju.
Ubrzava se oslobađanje teritorije od ukrajinskog okupatora.
Znam za željezo da Kina kupuje jeftino da preproda i tako zaobilaze sankcije.Ništa nije prežvakano....situacija je još jadnija jer se Kini prodaje plin po 3x nižim cijenama..tako da je za rusku kasu situacija ajme...
A jevropa reče sankcije, živećemo bez ruskog gasa ? Jel tako beše ?
Ovo je SU 68 kakav snimak lebe mekani !!!! ZAto su vam notepad statistike takve !!!
Malo sam pretjerao....Znam za željezo da Kina kupuje jeftino da preproda i tako zaobilaze sankcije.
Moguce da s plinom je ista igra.
Tako da nije nuzno ono sto ti kazes vec da je u pitanju dogovor Rusije i Kine.
Ni ovo ne pomaže, i ovog su Rusi potplatili ili je neki englesko američki izdajnikNekoliko dana je bilo ok, mahom slike i snimci stanja na frontu, danas preteraste s trolovanjem, prepucavanjem i proricanjem budućnosti. Bilo bi lepo da modovi prestanu toliko da popuštaju.
Ubrzava se oslobađanje teritorije od ukrajinskog okupatora.
Čekaj, pa kako to Evropa koja je sankcinisala Rusiju jos kupuje gas i to po još skoro duplo većim cenama. A cirkus i jevropa od reči. Mogu samo zamislit onda cenu gasa koji uvozr od drugih državaMalo sam pretjerao....
- Gas for China will average $271.6 per 1,000 cubic meters in 2024, versus $481.7 for buyers in Europe and Turkey.Those prices should remain through 2026, with gradual reductions over time.
Netko mlati lovu ispod stola.Čekaj, pa kako to Evropa koja je sankcinisala Rusiju jos kupuje gas i to po još skoro duplo većim cenama. A cirkus i jevropa od reči. Mogu samo zamislit onda cenu gasa koji uvozr od drugih država
![]()
sa 160 milijuna po 500 dolara na 28 milijuna po 500 dolaraA jevropa reče sankcije, živećemo bez ruskog gasa ? Jel tako beše ?
A sada
Supplies to Europe fell to 28 billion cubic meters
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stisnite mošnice i budite od reče, ne uvozite ni metra kubnog pa da vidimo
A parodije sav gas prolazi kroz ukrainu za jevropu ma idi bre begajjjjjjjjjjjjjjjj hahahahaahNetko mlati lovu ispod stola.
Vjerojatno oni koji su najglasniji da rat jos potraje.
Evropa uvozi gas od Rusije, to je poenta. A sankcije ??? Znači dođemo do zaključla da jevropa ne more bez Ruskog gasa !!!sa 160 milijuna po 500 dolara na 28 milijuna po 500 dolara![]()
Ratujmo ali biznis nek fluktuira.A parodije sav gas prolazi kroz ukrainu za jevropu ma idi bre begajjjjjjjjjjjjjjjj hahahahaah
BILION je po tebi MILION ?sa 160 milijuna po 500 dolara na 28 milijuna po 500 dolara![]()
Nego šta !!! Sve je to interes !!!Ratujmo ali biznis nek fluktuira.
Obe strane su u dogovoru