Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
Meni se cini da ce Rusi peglati ovih dana jos nekog.Odlicno. Sad ni Rostow nije vise siguran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se cini da ce Rusi peglati ovih dana jos nekog.Odlicno. Sad ni Rostow nije vise siguran.
A sta zapad poznaje?Lazljivi ,lopovski,spletkaroski zapad.Sta on poznaje?Cuj ja nisam normalan.
Sta predlazes? Pustit Ruse da nekaznjeno ubijaju ukrajinske civile kako im se k..c digne?
Rusi poznaju samo jezik sile, i cim prije shvate da batina ima dva kraja, to bolje za cijelu civilizaciju.
Ne postoje "ruski teroristički napadi". Ne piši gluposti, hvala.Govorim o oruzju kojim se po potrebi mogu unistavati ciljevi u dubini Rusije, kao odmazda za moguce ruske teroristicke napade poput onog prije dva dana.
Rusi samo uzvrate. Nisu trebali gađat Belgorod i Rusi bi bili blaži, ovakooo zelenom se digo pa hajd opali centru, i sada mu se obija o glavu.Cuj ja nisam normalan.
Sta predlazes? Pustit Ruse da nekaznjeno ubijaju ukrajinske civile kako im se k..c digne?
Rusi poznaju samo jezik sile, i cim prije shvate da batina ima dva kraja, to bolje za cijelu civilizaciju.
Znamo da ne lete. Ali to samo na Tvteru, tj. iksu, kad ono...Rusi od kada su dobili tri šamara kod
Krynky-a ne lete...ali samo nastavite vjerovati u Ruske bajke.
Rusi šamaraju i amere na Ruskim kanalimaVidimo ko koga šamara![]()
![]()
![]()
![]()
Dati Ukrajincima rakete dugog dometa da vidimo hoće li gađati civile kad budu znali da se Moskva može raketirati.Cuj ja nisam normalan.
Ko to kaže ko to kaže...Појавиле се информације да је велики број рањених војника из састава НАТО војнотранспортним хеликоптерима превезен на територију Румуније у циљу њиховог хитног медицинског збрињавања. Доказ за то је веома фреквентна активности вт хеликоптера CH-47F Chinook. (Flightradar)
![]()
Jesi li siguran..740 godina je Rusiji,u ovom ili onom obliku.A koliko su proveli u miru?Daleko vise nego us**na amerika.
Ne poštoji država na svetu koja je više provela u ratu od Amerike. 93% od postojanja ratovalaJesi li siguran..
Rusi ce se uskoro o sebi zabaviti.Stici ce vas ruska ruka o u Zagrebu!!!!
Pusti to uskoro, sada se zabavljaju sa ukrainsim nacistimaRusi ce se uskoro o sebi zabaviti.
Ispao si naivan jer Putin govori iz tebe.Ovo je jedan od glupljih postova. Ove tvoje cifre su samo za zapadne neznalice i slične luzere. Realno, blamčina da ovakov nešto postaviš.
Skupo ce platiti tu zabavu. Bice uskoro opet kuku lele, tko nas zavadi.Pusti to uskoro, sada se zabavljaju sa ukrainsim nacistima
Videćemo, utakmica još trajeSkupo ce platiti tu zabavu. Bice uskoro opet kuku lele, tko nas zavadi.
САД хитно пребацују ракете за ПВО у Украјину и извозе рањене
О томе пишу ТГ-канали са позором на податке навигационог портала FlightRadar24 и различите "сопствене изворе". Према овим подацима (https://t.me/denazi_UA), до пољског аеродрома у Жешуву долази амерички војно-транспортни авион C-130 Hercules.
А из Харкова и Одесе активно извозе војнике НАТО-а који су данас погођени у Украјини у румунске болнице за каснију евакуацију.
27 Пољака, тринаест британца, 19 Чеха, 12 Литванаца. Осим тога, посебан лет ће сутра узети тела још 31 НАТО официра који су погинули.
Американци евакуишу све преживеле оператере Химарса и остављају их посадама украјине,,ЦИА,, сумња да је имала ,,кртицу,, у својим редовима која је Русима предала све кординате НАТО Официра и америчких посада јер су оне јутрос највише гађане! НАТО је компромитован изјавио је неименовани Украјински официр!
Време 14:00 по московом уз одобрење РФ
Skupo ce platiti tu zabavu. Bice uskoro opet kuku lele, tko nas zavadi.
A dje ces ti da zbrisesKazu da pola Kijeva nema jutros struju.
Neka ih greje ljubav prema Americi.
Rokace i kokace Rusi dok sve NATO naciste ne pobiju.
Zivog jednog nece ostaviti. Ni za pelcera.
Jedina sansa je NATO nacizmu da svi grupno zbrisu za Ameriku.
Ako uzmemo u obzir da Rusi zemlju na kojoj zive Ukri smatraju svojom, i ako uzmemo u obzir da su se one oblasti gde je trenutno linija fronta legalno pripojile Rusij,i i ako imamo u vidu da Ukrajinci gadjaju civilne ciljeve u Rusiji,jasno je kao dan da su Ukrajinci teroristi.A ti verovatno,tako informisan,znas kako su se rusi obracunali sa Cecenskim separatistima i teroristima?Na stranu cinjenica da ste vi sa zapada navikli da otimate tudje teritorije i resurse pa me i ne cudi sto ovako pises.Govorim o oruzju kojim se po potrebi mogu unistavati ciljevi u dubini Rusije, kao odmazda za moguce ruske teroristicke napade poput onog prije dva dana.
Jel riknulo jubilarnih 400 generala NATEKinzal je koknuo podzemni objekat NATO pakta u Kijevu i pobio gomilu NATO zlocinaca i nacista
***********i masovno kmece na tviteru trenutno