LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.365
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista od toga. Vec su se istrosili i ovo sto su radili zadnjih par dana je maksimalni odgovor koji je trenutno moguc. Lupanje po Rusiji tek pocinje. Bice opet kuku lele.Zamisli onda Ruski odgovor !!! Ja se ne bi igrao !!!
Odlicno je da Ukrajinci konacno pocinju da dobijaju ozbiljnije oruzje.Šta je tu odlično? Sad ni ti nisi siguran više ali trebaš imati dovoljno mozga da to shvatiš.
Da leoppardi, čelendželeri, bredli, patrioti, himarski, aubice sve neozbiljno oružje, a u pravu si, kako ih tamburaju došli smo do istog zaključka.Odlicno je da Ukrajinci konacno pocinju da dobijaju ozbiljnije oruzje.
Govorim o oruzju kojim se po potrebi mogu unistavati ciljevi u dubini Rusije, kao odmazda za moguce ruske teroristicke napade poput onog prije dva dana.Da leoppardi, čelendželeri, bredli, patrioti, himarski, aubice sve neozbiljno oružje, a u pravu si, kako ih tamburaju došli smo do istog zaključka.
Govorim o oruzju kojim se po potrebi mogu unistavati ciljevi u dubini Rusije, kao odmazda za moguce ruske napade poput onog prije dva dana.
Rusi od kada su dobili tri šamara kodLOVAC Su-35S Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije je 30. decembra, oko 18 časova, izveo vazdušni udar po teritoriji aerodroma Školjni u Odesi visokopreciznom raketom vazduh-zemlja srednjeg dometa H-59 „Ovod“.
Pogledajte prilog 1474956
Kako se pojavljuju razne informacije šta su Rusi uništili, (ne)zvanično je potvrdjeno da je uništen američki PVO patriot.. prisustvo ovog smrtonosnog američkog PVO sistema u Odesi potvrđena je gubitkom Su-24 ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga dve nedelje ranije u blizini ostrva Zmejni.
To si neko ko se raduje ljudskom stradanju i mrtvima. Sjeti se samo da ćeš i sam jednog dana biti mrtav.Odlicno je da Ukrajinci konacno pocinju da dobijaju ozbiljnije oruzje.
Vidimo ko koga šamaraRusi od kada su dobili tri šamara kod
Krynky-a ne lete...ali samo nastavite vjerovati u Ruske bajke.
Pa nek udaraju, a šta posle toga ? To te nije briga ? Onda ćeš doći ovde i kmeketat kako Rusi sve razrušišeUpravo sam danas najavio da ce Amerikanci uskoro dopustiti Ukrajincima da udaraju po dubini Rusije, i evo veceras se pojavljuju prve glasine.
Kuhanje zabe se nastavlja. Bitno je Rusima samo ostaviti laznu iluziju da eventualno mogu izaci kao pobjednik iz ovog sukoba.
Ne, naprotiv. Ovim ce se dugorocno smanjiti sposobnost ruske vojske da terorizira gradjane Ukrajine.To si neko ko se raduje ljudskom stradanju i mrtvima. Sjeti se samo da ćeš i sam jednog dana biti mrtav.
Poslije toga ce dobiti mozda i Tomahawk rakete, i onda ni Moskva nije sigurna.Pa nek udaraju, a šta posle toga ? To te nije briga ? Onda ćeš doći ovde i kmeketat kako Rusi sve razrušiše
Time što ćeš ubijati ruske civile ti ćeš smanjiti stradanje ukrajinskih?Ne, naprotiv. Ovim ce se dugorocno smanjiti sposobnost ruske vojske da terorizira gradjane Ukrajine.
Povijest se ponavlja sve dok se jednom ne ponovi.
A do tada će Rusija ukrainu da gađa krofnama i čeka da ovi dobiju još raketa, ma daj breeeee, ti sigurno gledas sada Ramba na TVuPoslije toga ce dobiti mozda i Tomahawk rakete, i onda ni Moskva nije sigurna.
U medjuvremenu ce ih gadjati dronovima, pretpostavljam. I sa njima se moze ostvariti prilicna steta ruskom agresoru.A do tada će Rusija ukrainu da gađa krofnama i čeka da ovi dobiju još raketa, ma daj breeeee, ti sigurno gledas sada Ramba na TVu
Pa ponavlja se, to treba da pišeš zelenskom, i pošalji mu ovu fotografiju. Možda skonta ako ne bude nadrogiranPovijest se ponavlja sve dok se jednom ne ponovi.
A Rusi će ukraince krofnama sa eurokremom, daj ne mlati višeU medjuvremenu ce ih gadjati dronovima, pretpostavljam. I sa njima se moze ostvariti prilicna steta ruskom agresoru.
Cuj ja nisam normalan.Lupaš gluposti. Time što ćeš ubijati ruske civile ti ćeš smanjiti stradanje ukrajinskih?
Vidiš da nisi normalan.