febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.510
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije tužno, bilo bi i smešno...Ne postoje "ruski teroristički napadi".
Ма леопарди су одавно угрожена врста, него шта би са гејмчејнџер Абрамсима?
Znaci ako vas Turci za koju godinu pocnu bombardirati, nece se raditi o terorizmu ako teritoriju na kojoj vi zivite budu iz povijesnih razloga posmatrali kao svoju.Ako uzmemo u obzir da Rusi zemlju na kojoj zive Ukri smatraju svojom, i ako uzmemo u obzir da su se one oblasti gde je trenutno linija fronta legalno pripojile Rusij,i i ako imamo u vidu da Ukrajinci gadjaju civilne ciljeve u Rusiji,jasno je kao dan da su Ukrajinci teroristi.A ti verovatno,tako informisan,znas kako su se rusi obracunali sa Cecenskim separatistima i teroristima?Na stranu cinjenica da ste vi sa zapada navikli da otimate tudje teritorije i resurse pa me i ne cudi sto ovako pises.
Nemam pojma o čemu pričaš.Kad se usvoji jedna matrica razmišljanja onda preostaje samo racionalizacija.
Nekada je recimo Otomanska Turska bila bogatija od praktično cele Evrope izuzimajući Španiju koja je raspolagala južnoameričkim zlatom. Dakle, u XVI veku je islam bio tako in, jel da?
Nemoj tako, odma uzvrate sa 5 komada - izvini 7 komadaIvan rikno![]()
Jesi ti na pervitinu ?Znaci ako vas Turci za koju godinu pocnu bombardirati, nece se raditi o terorizmu ako teritoriju na kojoj vi zivite budu iz povijesnih razloga posmatrali kao svoju.
Stradalo je preko 40000 NATO generala u napadu na Belogorsk, gde su se svi oni krili u podzemnom bunkeru.Jel riknulo jubilarnih 400 generala NATE![]()
![]()
Ijaooo ja pomislio Kiev ili Harkov kad ono rezidencija neunistivog ZEIKSA16Multipolarni svijet dobiva batine.
Ostaje samo SAD i šaka jada u vidu BRICS-a ili kako se sad već zovu koji služe da se na njima isprobava novo oružje i taktike.
...koji igrom slučaja živi u Kremlju....... изјавио је неименовани Украјински официр!
Nije to ništa kako će da bude...Da nije tužno, bilo bi i smešno...
Kud ćeš veći terorizam od ovoga što je uradio član KP Rusije...
Kataklizmicno.Ijaooo ja pomislio Kiev ili Harkov kad ono rezidencija neunistivog ZEIKSA16![]()
I oba kraja će da vam tabanu leđaStradalo je preko 40000 NATO generala u napadu na Belogorsk, gde su se svi oni krili u podzemnom bunkeru.
Tako nešto (ili vrlo slično) će da jave pravoslavne Twiter brigade.
Kao što reče neko, "batina ima dva kraja".
Da nisu MAKETE majku mu?САД хитно пребацују ракете за ПВО у Украјину и извозе рањене
О томе пишу ТГ-канали са позором на податке навигационог портала FlightRadar24 и различите "сопствене изворе". Према овим подацима (https://t.me/denazi_UA), до пољског аеродрома у Жешуву долази амерички војно-транспортни авион C-130 Hercules.
А из Харкова и Одесе активно извозе војнике НАТО-а који су данас погођени у Украјини у румунске болнице за каснију евакуацију.
27 Пољака, тринаест британца, 19 Чеха, 12 Литванаца. Осим тога, посебан лет ће сутра узети тела још 31 НАТО официра који су погинули.
Американци евакуишу све преживеле оператере Химарса и остављају их посадама украјине,,ЦИА,, сумња да је имала ,,кртицу,, у својим редовима која је Русима предала све кординате НАТО Официра и америчких посада јер су оне јутрос највише гађане! НАТО је компромитован изјавио је неименовани Украјински официр!
Време 14:00 по московом уз одобрење РФ
Nadam se da je naš ZX živ i zdrav, kako su ovi krenuli da mlate po Rusiji bolje mu je da ne izlazi iz podruma. Znam da on nije daleko od granice...Ijaooo ja pomislio Kiev ili Harkov kad ono rezidencija neunistivog ZEIKSA16![]()
Klintonovsko deljenje pravde neće Putina daleko odvesti.I oba kraja će da vam tabanu leđa
Njih su učili da tako treba !!!Na stranu cinjenica da ste vi sa zapada navikli da otimate tudje teritorije i resurse pa me i ne cudi sto ovako pises.
Šta će da bude, vidiš da 600 dana ne mogu da se pomere.Nije to ništa kako će da bude...
ZEIKS je vec odavno u SrbijiNadam se da je naš ZX živ i zdrav, kako su ovi krenuli da mlate po Rusiji bolje mu je da ne izlazi iz podruma. Znam da on nije daleko od granice...
Da im ne padne OPET neka kanta u Zagreb pored silne nato pvo i ostalih hajtek dzidzabidza sa zapada?Stici ce vas ruska ruka o u Zagrebu!!!!
Ovo je pravda po Bajdenu. Videćemo kome će da omrkne mada se već uveliko vidi.Klintonovsko deljenje pravde neće Putina daleko odvesti.
Kao sto upravo tabanaju po BelgoroduI oba kraja će da vam tabanu leđa