febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.569
Cudi me koliko pobise ukrajinaca da nisu stigli najmanje do VarsaveTo je bilo na ukr televiziji pa su se ispravili,zapravo me zabole za tacan broj,koliko tuku Ruse cudo da ih nisu potisli do Kamcatke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudi me koliko pobise ukrajinaca da nisu stigli najmanje do VarsaveTo je bilo na ukr televiziji pa su se ispravili,zapravo me zabole za tacan broj,koliko tuku Ruse cudo da ih nisu potisli do Kamcatke.
Mda...naučnik je.Много графикона указује на научни приступ теми
Ni ja ne bi isao tamoCudi me koliko pobise ukrajinaca da nisu stigli najmanje do Varsave![]()
Odlično.Данас је велики дан за "Републику Косова" а ви се замајавате са тродневном Специјалном војном операцијом. Таблице са ознакама РК крстаре по нашим друмовима до ЕУ. Од данас Шиптарија иде у ЕУ без виза. А север Космета је од данас интегрисан у систем наплате некадашње Електропривреде у Приштини. Све велике дипломатске победе великог вође А. В. коме В.В. Путин честита Нову годину. Можда и ове дипломатске успехе.
A zasto da zavrse sa UkrajinomSa Ukrajinom,ne znam koji ti deo nije jasan?
Нисам пратио вести. Шта је са Харковом, Одесом, да ли су изашли Руси на Дунав?Ni ja ne bi isao tamo
Netačno, 86 rublji po upisu, a za svakog novog 7200 rublji i vaučer za letovanje na Krimu. Prelepo je.Nope, nemaju sendvice sad su im podigli sa 15 rublji po upisu na 30 rublji dobio sam info iz povjerljivih izvora a za svakog novog Botorussa 3000 rublji pa koliko ko safata![]()
Zato sto im se moze,zakon jaceg.A zasto da zavrse sa Ukrajinom![]()
Ma jok,na TamisНисам пратио вести. Шта је са Харковом, Одесом, да ли су изашли Руси на Дунав?
Рекли су да је питање дана, само што нису, сад ће ...
Arlaucete citav dan na ispaljene rakete na ukrajinske gradove a na frontu russcici dobijaju po labrnjiMora da melju Rusi,cim su se ovi povampirili ovde.
Pa zasto ne zavrse evo vec 3cu godinuZato sto im se moze,zakon jaceg.
Нешто се одужила тродневна СВО. Који је оно ово дан? Пети?Ma jok,na Tamis
Vidis kako ga je lako provaliti.A njih ne mrzi, nemo tako !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ako si imalo procito ja sam reko da ne MRZIM ruski narod nego Akrepe koji ih vode u propastZnaci mrzis i Amerikance i Nato ili samo Ruse.
Nikad nije bila trodnevnaНешто се одужила тродневна СВО. Који је оно ово дан? Пети?![]()
Oces u SevastopoljNetačno, 86 rublji po upisu, a za svakog novog 7200 rublji i vaučer za letovanje na Krimu. Prelepo je.
Kako nije kad je Krompirko reko da je za 3 dana gotovo a to je izjavio 23.02.2022Nikad nije bila trodnevna
Melju russi samo takoMora da melju Rusi,cim su se ovi povampirili ovde.
Ko je krompirko?Kako nije kad je Krompirko reko da je za 3 dana gotovo a to je izjavio 23.02.2022![]()