LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.417
Znaci ovo su gubitci Ruske vojske za 21 mesec, ajd saberi sad sve ovo !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ovo su gubitci Ruske vojske za 21 mesec, ajd saberi sad sve ovo !!!
Misli da su nacisti na Svetoj goriA jel znas nesto iz istorije te pravoslavne brace?
Jalta mi se više svidjaOces u Sevastopolj![]()
Sigurno više od tebe. Šta si ti to konstruktivno napisao. Samo kevećešA jel znas nesto iz istorije te pravoslavne brace?
Brzinski ako se sracuna ovo je cca 30.000 !!!!
С Л А В А Х Е Р О Ј И М А !!!
jedan je naučnik, džaba se trudiš
Glupi epikur. Nije dobro naucio ondasnji srpski. BOG MOZE SVE MOGUCE. Niko ne moze nemoguce.Ako bog želi, a ne može da iskoreni zlo, onda nije svemoguć.
Odgovori mi, po ovome gubitci su oko 30000, a po svim vasim statistikama koje ovde kačite je preko 350.000. Nešto ne štima ili ja grešim
Po ovome ispada da su najvece gubitke od pocetka rata imali u Januaru 2023, a najmanje tokom Ukro ofanzie u Zaporoziju . Cak vece u Januaru nego nego u Februaru i Martu 2022 kada su jurisali kroz Ukrajinu bez ikakve konsoldiacije pozadine...Po meni neozbiljno i netacno...Brzinski ako se sracuna ovo je cca 30.000 !!!!
Pitaj @febo_ch on zna sta pisem.Sigurno više od tebe. Šta si ti to konstruktivno napisao. Samo kevećeš
Ti ssi promašio temu čoveče, kako ne shvatašСветогорски старци су два пута анатемисали Путина, али нашим православнима то ништа не значи јер ни не знају за то. Пропаганда великог вође А. В. чини своје. Актуелности са Крејзи ТВ чине своје. Свештенике из Руске православне цркве не примају на Свету гору, али зато примају из Православне цркве Украјине и заједно служе свете литургије
Ma ti si baš jedan konstruktivan hriščanin! Naročito su ti dobre anegdote sa Svete Gore! Ne budi lenj, postavi još neku, npr. sa vevericom koja je žirom gadjala Putina.Sigurno više od tebe. Šta si ti to konstruktivno napisao. Samo kevećeš
Sve zavisi na sta mislis kada kazes "gubitci" za oficira u trupi ili u Generalstabu, gubitak je svako onaj koji nije u brojnom stanju jedinice . Kao neko ko je nosio cizme mogu ti reci da 30 k mrtvih i ako se to za sukob ovakvog inteziteta ne cini mnogo, broj izbacenih iz stroja moze da bude 6 do 7 puta veci. Imas ranjene, bolesne, nestale, zarobljene, i kao u svakom ratu dezertere i razne krivine. Npr US vojnici u Vijetnamu su provlalili da kada se pojede manja kolicina C4 ddobijaju se simptomi slicni salmoneli, tako su citavi bataljoni i brigade oboljevale, kasnije je komanda zabranila isporuku C4 u trupuOdgovori mi, po ovome gubitci su oko 30000, a po svim vasim statistikama koje ovde kačite je preko 350.000. Nešto ne štima ili ja grešim
Jasno je to sve, ali kačiili su po forumu tabele gde pise ubijenih ruskih vojnika preko 350.000, a sada ova tabela, tu se nešto opasno ne slaže.Sve zavisi na sta mislis kada kazes "gubitci" za oficira u trupi ili u Generalstabu, gubitak je svako onaj koji nije u brojnom stanju jedinice . Kao neko ko je nosio cizme mogu ti reci da 30 k mrtvih i ako se to za sukob ovakvog inteziteta ne cini mnogo, broj izbacenih iz stroja moze da bude 6 do 7 puta veci. Imas ranjene, bolesne, nestale, zarobljene, i kao u svakom ratu dezertere i razne krivine. Npr US vojnici u Vijetnamu su provlalili da kada se pojede manja kolicina C4 ddobijaju se simptomi slicni salmoneli, tako su citavi bataljoni i brigade oboljevale, kasnije je komanda zabranila isporuku C4 u trupu![]()
Tako da uopste nemoj da se cudis da je pored 30 k mrtvih jos jedno 200k na razne nacine udareno ratom
Избачени из строја: убијени, рањени, заробљени ...Jasno je to sve, ali kačiili su po forumu tabele gde pise ubijenih ruskih vojnika preko 350.000, a sada ova tabela, tu se nešto opasno ne slaže.
To su Ukrajinske sizofrene deluzije, to niko ne uzima za ozbiljno. Bilo je dana kada su se toliko zabrojavali u tim random brojevima pa su npr 5. Maja Rusi po imali manje ukupne gubitke nego 4. Maja... Kasnije su i oni izbacili iz tog broja stavku poginuli vec izbaceni iz stroja sto ti u sustini za front dodje istoJasno je to sve, ali kačiili su po forumu tabele gde pise ubijenih ruskih vojnika preko 350.000, a sada ova tabela, tu se nešto opasno ne slaže.