LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.404
Mnogo zujiš malo meda daješ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija zavrsava posao od 1945.BRT, ja ne mrzim Ruski narod bio sam u Rusiji, mrzim agresore na tudju zemlju mrzim sto pale i ubijaju za saku rubalja mrzim i ne zalim ni jednog russa sto zaginu u Ukrajini i mrzim onoga koji ih poslo da ginu nizasta!
A sad ti reci sto mrzis Ukrajince, samo nemoj nacisti pa nacisti jer vrlo dobro znas da u Rusiji ima i vise nacista nego u ukrajini, daklem zasto mrzis ukrajinski narod ?
Ne bavim se brojkama,to pitaj Marina.Jesi prebrojio tuzne sto zaginuse za 100 eljada rublji![]()
Maketa Stepana Bandere, naciste, danas mu beše rođus, ali davno su ga crvi oglabaliKo je ono?
Aaaa sad se ne bavis kad se radi o russima a ukrajince znas prebrojatNe bavim se brojkama,to pitaj Marina.
Auuuu...Pa tacno je to drzavni projekat.Maketa Stepana Bandere, naciste, danas mu beše rođus, ali davno su ga crvi oglabali
Kako neko da ti poveruje posle svih s****a koje si do sada napisao.BRT, ja ne mrzim Ruski narod bio sam u Rusiji, mrzim agresore na tudju zemlju mrzim sto pale i ubijaju za saku rubalja mrzim i ne zalim ni jednog russa sto zaginu u Ukrajini i mrzim onoga koji ih poslo da ginu nizasta!
A sad ti reci sto mrzis Ukrajince, samo nemoj nacisti pa nacisti jer vrlo dobro znas da u Rusiji ima i vise nacista nego u ukrajini, daklem zasto mrzis ukrajinski narod ?
To ti iz iskustva ili onakoBudala i vazduha uvek i svuda.
O ruskim zrtvama citam na ukrajinskim kanalima,ako je tacno sto oni kazu onda mogu da pretpostavim broj druge strane.Aaaa sad se ne bavis kad se radi o russima a ukrajince znas prebrojat![]()
Bitno da nacisti dobiju 100.000 $, i njima je sada odličnoJesi prebrojio tuzne sto zaginuse za 100 eljada rublji![]()
Ajdeeee od 1945 zavrsava a sa kime zavrsava BRT sa kime, ako oce da zavrsi na samo 70 km. joj je USA pa nek zavrsiRusija zavrsava posao od 1945.
Naciste imas svuda,nigde nemas bataljona pod oruzjem koji su pri regularnoj armiji pod nacistickim obelezjima.
Uostalom,ko moze da zabrani Rusiji,Izraelu,Americi,Kini,S.Koreji da stite interese koje oni smatraju da su im vitalni?
Zasto se ne ukljuce demokratske koalicije i napadnu Rusiju,Izrael i svrgnu te strasne rezime?
Zato sto geopolitiku vode svetske sile a ostali mogu da mantraju o medjunarodnom pravu.
Iz iskustva,naravno.Primecujem.To ti iz iskustva ili onako![]()
Pa tvoj sabrat ATEISTA jer jos prosle god. Arlauko 2 meleona mrtvih UkrajinacaO ruskim zrtvama citam na ukrajinskim kanalima,ako je tacno sto oni kazu onda mogu da pretpostavim broj druge strane.
Много графикона указује на научни приступ темиNe, postavljao je mnogo grafikona, a zauzimaju mnogo prostora
Sa Ukrajinom,ne znam koji ti deo nije jasan?Ajdeeee od 1945 zavrsava a sa kime zavrsava BRT sa kime, ako oce da zavrsi na samo 70 km. joj je USA pa nek zavrsi![]()
Opaaaaaaaaaaaaaaaa ĐurđoooooooooooooooPalas hotel i turisti u NATO uniformama
![]()
To je bilo na ukr televiziji pa su se ispravili,zapravo me zabole za tacan broj,koliko tuku Ruse cudo da ih nisu potisli do Kamcatke.Pa tvoj sabrat ATEISTA jer jos prosle god. Arlauko 2 meleona mrtvih Ukrajinaca![]()
Imal slika iz Hotela u Donjecku, neko napisa da jos epolete leprsajuPalas hotel i turisti u NATO uniformama
![]()
Posluži se nemoj da te sramotaNope, nemaju sendvice sad su im podigli sa 15 rublji po upisu na 30 rublji dobio sam info iz povjerljivih izvora a za svakog novog Botorussa 3000 rublji pa koliko ko safata![]()
Koliko si ih ti ?Nope, nemaju sendvice sad su im podigli sa 15 rublji po upisu na 30 rublji dobio sam info iz povjerljivih izvora a za svakog novog Botorussa 3000 rublji pa koliko ko safata![]()