Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tuga, ruske fabrike štancaju oružje i oruđe 24/7/365, a kolektivni Zapad, NATO........pa mogu samo da plaču kao ovaj preplanuli momak sa 4 zvezdice

1701961165271.png

Poslali russcici zahtjev Ukrajinskoj armiji za stalni boravak u Ukrajini i dobili ga u roku odmah :rtfm::kafa:
Izginuse za botorusse :sad2::whistling:
Ukrajinci imaju toplu dusu vidili da se momak malo pothladio pa ga ugrijali jelte

Pokušavaš da budeš duhovit i hrabar, ne ide ti.

Rat je, gine se, ali ovo što kačiš samo pokazuje da si spao na najniže grane.

Pogibija nekog vojnika ne znači ništa, ne menja ishod rata.

Gubite strahovito. Znam da ginu ukropi pa ti ih nije žao, ali svakako će vas skupo koštati.

Pred očima ti je geopolitički prevrat koji menja tok istorije a ti lešinariš nad smrtima pojedinaca.

Patent zastrasivanja sopstvenog stanovnistva ipak drze Rusi, Ruse i mnoge Srbe ne mozes da uveris da nisu Ameri imali nameru da napadnu majku Rusiju kroz Ukrajinu pa ih SVOom Ruje za ebale pa je sada ceo svet spasen. :lol:
Ameri nemaju ono sto visi za takav potez pa guraju druge na rusku cev.Inace su komsije pa bi mogli to da PROBAJU,ali im fali ONO nesto.

Da, rusi bi spaljivali poljsku nuklearnim plamenom a drugi bi gledali i vrtjeli palčevima, tako to mali perica zamišlja, ono, šta sad, spalili su poljsku, nas valjda neće :hahaha:
Naravno ..Ili mislis da bi Ameri svi kolektivno izginuli za tamo neke Poljake ,,,Ti ocigledno ne poznajes Amere ,,Bilo bi ti isto kao i ovo sletanje Putina u zaliv gde Ameri imaju gomilu vojske i niko nije k mrdnuo da ga uhapsi ,, Ja od pocetka tvrdim da dok zapadu ne pokazu zube rat nece stati

Je li shvaćaš iluzornost tvojeg stava? Je li shvaćaš šta bi upotreba nuklearnog oružja na članicu NATO saveza značila u političkom smislu? Je li shvaćaš da to ne može ostati bez odgovora, jer ako ostane bez odgovora onda SAD kao vodeća država NATO saveza može samo raspustiti savez, povući se iz svjetskih zbivanja i predati ključeve rusima? Je li shvaćaš da se to neće dogoditi bez otpora, i da će SAD morati odgovoriti na to?

Ja sam čak mišljenja da će SAD morati ući u konvencionalan sukob s Rusijom ukoliko Ukrajina padne i Rusija napadne još koga, to je vjerojatno već na stolu negdje u Washingtonu...
Pasce svakako,pitanje je vremena i ljudi voljnih da trce na ruske cevi.
Ako se bavis iole istorijskim podacima i ovim novijeg datuma,videces nesto zanimljivo,naime,Rusija ratuje na svojoj zemlji,na svojoj teritoriji.Ruska vojska jos uvek nije usla na teritoriju Ukrajine(Kirovska i Dnjepropetrovska oblast je ono sto cini pravu,staru Ukrajinu) .Tako da Rusija nije nikoga napala,jer ona cetiri regiona,oblasti,kako god ih zvali,to je deo Ruske Federacije i ona fakticki ratuje sa teroristima na svojoj teritoriji,a zapad po oprobanom receptu pomaze teroriste.

Pokušavaš da budeš duhovit i hrabar, ne ide ti.

Rat je, gine se, ali ovo što kačiš samo pokazuje da si spao na najniže grane.

Pogibija nekog vojnika ne znači ništa, ne menja ishod rata.

Gubite strahovito. Znam da ginu ukropi pa ti ih nije žao, ali svakako će vas skupo koštati.

Pred očima ti je geopolitički prevrat koji menja tok istorije a ti lešinariš nad smrtima pojedinaca.
Nize od vas botorusa ne mogu, pogledaj si WATCHMANA TIXIJA XICORA pa onda brljavi :rtfm:
A koji to mi gubimo i sta gubimo :think:
Tvoja sabraca i ti vec evo skoro trecu godinu onanisete na razaranje Ukrajine :rtfm:
A " lesinarim " na agresorima i pljackasima medjunarodno priznate Drzave Ukrajine.

Doso da "zaradi " 100 eljada rublji ali cvrc isplata dosla malo drugacija :kafa:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back