Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.658
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno ..Ili mislis da bi Ameri svi kolektivno izginuli za tamo neke Poljake ,,,Ti ocigledno ne poznajes Amere ,,Bilo bi ti isto kao i ovo sletanje Putina u zaliv gde Ameri imaju gomilu vojske i niko nije k mrdnuo da ga uhapsi ,, Ja od pocetka tvrdim da dok zapadu ne pokazu zube rat nece stati
Nije to Burkina Faso moj ti pa da to tako može..Rat neće stati dok Rusija ne bude poražena
Pasce svakako,pitanje je vremena i ljudi voljnih da trce na ruske cevi.
Ako se bavis iole istorijskim podacima i ovim novijeg datuma,videces nesto zanimljivo,naime,Rusija ratuje na svojoj zemlji,na svojoj teritoriji.Ruska vojska jos uvek nije usla na teritoriju Ukrajine(Kirovska i Dnjepropetrovska oblast je ono sto cini pravu,staru Ukrajinu) .Tako da Rusija nije nikoga napala,jer ona cetiri regiona,oblasti,kako god ih zvali,to je deo Ruske Federacije i ona fakticki ratuje sa teroristima na svojoj teritoriji,a zapad po oprobanom receptu pomaze teroriste.

Tvoje iluzije o NATO zločinačkoj okupaciji država po Evropi i svetu sa za psihijatrijsko razmatranje.Tvoje iluzije o ruskoj zemlji gdje god je ruska čizma gazila su već za psihijatrijsko razmatranje![]()
Tvoje iluzije o ruskoj zemlji gdje god je ruska čizma gazila su već za psihijatrijsko razmatranje![]()
Ili dok Rusija ne porazi Ukrajinu, koja ostaje bez munciije. I koja usred uspešne kontraofanzive gradi "Bedem Zelenski".Rat neće stati dok Rusija ne bude poražena
Rat neće stati dok Rusija ne bude poražena
Daj objasni ovo.
Ovaj moze samo o pečenje Vidi se na njemu da je ceo život proveo sa glavom u šerpi..
Kritikuj sabrata WATCHMANA pa se obrati meni inače razguli.Kakvo lupetanje. Kakvo jadno pravdanje.
Ti si taj koji se fokusira na smrti pojedinaca, nemoj da se pravdaš tako bedno. Ako se obraćaš meni, onda mi pokaži gde sam ja radio nešto slično onome za šta te kritikujem.
Mnogo si jadan, a znaš da su vam Rusi pokopali sve nade i očekivanja.
Kritikuj sabrata WATCHMANA pa se obrati meni inače razguli.
Koliko puta si tio naskočit pa ti jednom uspjeloJok,pa budi realan koliko su puta bezuspesno pokusali desant?
On mi je backup ako prvi zakaze…Број 21 је исто добар, само што му једна нога стално иде испред друге док хода
Fabijane, nisi beskoristanKritikuj sabrata WATCHMANA pa se obrati meni inače razguli.
Био је устшама хај тех супер Ћип гејм ЂејнЂер док га Руси нису упецали.

Naspram Zapada i je Burkina Faso.Nije to Burkina Faso moj ti pa da to tako može..
Nije zabranjeno mašštati !!!Rat neće stati dok Rusija ne bude poražena
Rat neće stati dok Rusija ne bude poražena