Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta si danas falsificirao od tabaka?
Нема потребе за тим.
Оргинал је закон

Screenshot_20231207_173427_com.android.chrome_edit_1155344777166934.jpg

Zasad nema, ali ako padne ukrajina onda su sve mogućnosti otvorene, ja bih se kladio na moldaviju prvo, to je već zapravo praktički sigurno da će moldavija biti slijedeća na redu, pa onda na neku od baltičkih država, estonija i latvija imaju jadnu i izgenocidisanu vekovnu rusku manjinu koju bi putko mogao krenuti braniti, i tako, ima potencijala dosta, litvu bi se moglo pregaziti da se zaštiti jadni ugroženi vekovni ruski kalinjingrad, ima potencijala, ima :per:
Pakuj stvari, bezi iz Kijeva, pardon Lavova… bezi koliko te noge nose..

Nize od vas botorusa ne mogu, pogledaj si WATCHMANA TIXIJA XICORA pa onda brljavi :rtfm:
A koji to mi gubimo i sta gubimo :think:
Tvoja sabraca i ti vec evo skoro trecu godinu onanisete na razaranje Ukrajine :rtfm:
A " lesinarim " na agresorima i pljackasima medjunarodno priznate Drzave Ukrajine.
Kakvo lupetanje. Kakvo jadno pravdanje.

Ti si taj koji se fokusira na smrti pojedinaca, nemoj da se pravdaš tako bedno. Ako se obraćaš meni, onda mi pokaži gde sam ja radio nešto slično onome za šta te kritikujem.

Mnogo si jadan, a znaš da su vam Rusi pokopali sve nade i očekivanja.

Путин је господин Дарси 21. века

Руски председник Владимир Путин је веома паметан и добро васпитан господин, изјавила је бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсл.

На питање новинара британске телевизије Би-Би-Си о утиску који је руски лидер оставио на њу, Кнајсл је Путина назвала „џентлменом“.

Он је веома интелигентан џентлмен, баш џентлмен - упознала сам врло мало њих. Он испуњава стандард добро васпитаног џентлмена који је Џејн Остин описала у роману Гордост и предрасуде, рекла је она.

Neprijatelj trpi ogromne gubitke..ne gubiti vjeru...i Nijemci su tek pukli u drugoj polovini 1944, iako su već u drugoj polovini 42 izgubili rat.
Kakvi Nemci oni su bili 1000de km od Nemacke Upravo su Ukri to koji pocinju da imaju isti proble
kao Nemci ..Zapadni ljudise pocinju umarati od Ukrajine ..Ne možeš pobediti Ruse na njihovim granicama ...

Ne sumnjam, hoces reci da Hitler nije voleo Nemacku, voli je na neki naopak nacin, napravio neke male pomake u ekonomiji zahvaljujuci visokim cenama nafte nakon 2000. a trebalo je i moglo mnogo vise. Proveri cenu nafte 90ih i kasnije.

А зашто да не упоредимо цену слободе, тамо деведесетих и данас. Хајде прво ти, пошто волиш да искачеш.

Ex Wagnerovci nadiru u tri pravca kod Bahmuta.

Na jugu osvajaju ukro tvrdjave kod Klishivke, oslobodili su polovinu, kad zavrse posao pasce mnogo veca teritorija.

Zapadno ka Casov Yaru gde su presekli bitan put i idu ka kanalu gde ce biti nova linija fronta.

I severno gde manevrisu da naprave kotlic oko Siverska.

Kad padnu te najjace utvrdjene linije posle toga se ocekuje kolaps fronta kod Bahmuta i brzo napredovanje Rusa, kao kada su uzeli Severodonjeck, a onda i Lisicansk za samo nedelju dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back