Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Strašno su izginuli, ajde da su ko CG populacijski, onda bi to bio veliki problem....![]()
![]()
Ma tako je, neka je inflacija 1% nego u Rusiji pa neka sve gori

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno su izginuli, ajde da su ko CG populacijski, onda bi to bio veliki problem....![]()
![]()
.То је ратни злочин. Терор против цивилног становништва. У сред зиме уништавати цивилну инфраструктуру. Иживљавање над становништвом јер таваришчима не иде на фронту. Стварно су ниско пали. Пре није могла проћи парада у Москви за Дан победе а да је не погледам преко ТВ-а. А сада, ух, уф, да ти се живот згади. Парада злочиначке агресорске, војске.
a u celoj evropi veca nego u rusijiU Rusiji inflacija 6.7%, veća nego trenutno u Ukrajini![]()
![]()
![]()
![]()
gledao sam snimak n Yutubetu jednog ukrajinca koji hoda dnjepropetrovskim ulicama milijunskim gradom...kao da im je vrijeme stalo nakon raspada SSSRa....
Од почетка рата гривна незнатно изгубила вредност према евру или долару, све сјајни показатељи.
Сигуран сам да ће се економија Украјине из овог времена изучавати на најзначајнијим светским универзитетима.
.
Да ******* баце атомску бомбу на Кијев, овде би се славило, честитали и, наравно, нашло оправдања..
Руси су почели уништавање енергетске инфраструктуре када су Украјинци напали Кримски мост.
.
Ginu ljudi ti se smejes na inflacijuU Rusiji inflacija 6.7%, veća nego trenutno u Ukrajini![]()
![]()
![]()
![]()
То је хомо економикус.Ginu ljudi ti se smejes na inflaciju![]()
a u celoj evropi veca nego u rusiji![]()
![]()
![]()
pa , skoro da je i tacno.moskva je pred porazom...scena iz trgovine nasuprot kremlju
...
цијеле руске фамилије су убијане све одреда у револуцији и након ко је год био процијењен "непоправљив"Svaki normalan čovjek je antikomunista. Problem nastaje jedino kad komunizam krenu napadati neonacisti i banderaši, spram čijih su zločina i režima komunisti bili obična kamilica.
![]()
Neka mi neko nađe sliku gdje komunisti streljaju dijete, kao što na ovoj slici nacisti i ukropi strijeljaju.
Бахмут никад неће пасти!i da padne avdejevka ,to je jos 5-6km teritorije mizerija ,vi rekoste da kontraif,propala a oslobodjeno oko 300 km kvadratnih koliko je zauzeto evo vec mesec dana u ruskoj ofantivi ne znam ali oko 60km mislim
U Rusiji ako vredjas Staljina mozes batine da dobijes.malo off topic ...zapanjujuće mi je imajući na umu zapadnu propagandu i bljedo sjećanje na titove govore koji su započinjali sa poznatim - drugovi i drugarice...jedan staljin...kažu oličenje zla....svoj govor na dan napada nacista započinje riječim - drugovi...građani...braćo i sestre.....tako od titoista nikada ne bih očekivao oni su u govoru izbacili i građane i sestre i braću...
Најбољи сценарио за Украјину је да постане саставни део РФ, јер би с тиме елеминисала западњачке хијене које је комадају и којима служи само као топовско месо.За Украјину не постоји добар сценарио
значи није их довољно побио (Русе)U Rusiji ako vredjas Staljina mozes batine da dobijes.
ne svuda...ali treba priznati da se čitav slavenski narod okoristio pobjedom crvene armije na štetu germana i italijana...demografski su se pomjerili prema zapadu.U Rusiji ako vredjas Staljina mozes batine da dobijes.
i da padne avdejevka ,to je jos 5-6km teritorije mizerija ,vi rekoste da kontraif,propala a oslobodjeno oko 300 km kvadratnih koliko je zauzeto evo vec mesec dana u ruskoj ofantivi ne znam ali oko 60km mislim
А ти би их све побио - зар не ?значи није их довољно побио (Русе)
можда је требао још 20 милиона
Cak ide peticija da se vrati ime Staljingrad.значи није их довољно побио (Русе)
можда је требао још 20 милиона
не јаА ти би их све побио - зар не ?![]()
рачунај да сам виртуално повратио преко цијелог лаптопа, себи у крило, и подаCak ide peticija da se vrati ime Staljingrad.
nešto iz staljingrada...netko se spominjeCak ide peticija da se vrati ime Staljingrad.