Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је ратни злочин. Терор против цивилног становништва. У сред зиме уништавати цивилну инфраструктуру. Иживљавање над становништвом јер таваришчима не иде на фронту. Стварно су ниско пали. Пре није могла проћи парада у Москви за Дан победе а да је не погледам преко ТВ-а. А сада, ух, уф, да ти се живот згади. Парада злочиначке агресорске, војске.
.
Руси су почели уништавање енергетске инфраструктуре када су Украјинци напали Кримски мост.

.

U Rusiji inflacija 6.7%, veća nego trenutno u Ukrajini :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

russia-inflation-cpi.png
a u celoj evropi veca nego u rusiji :hahaha1::hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

342369581_566726351958582_5912689068594427661_n.jpg

.
Од почетка рата гривна незнатно изгубила вредност према евру или долару, све сјајни показатељи.

Сигуран сам да ће се економија Украјине из овог времена изучавати на најзначајнијим светским универзитетима.

.
gledao sam snimak n Yutubetu jednog ukrajinca koji hoda dnjepropetrovskim ulicama milijunskim gradom...kao da im je vrijeme stalo nakon raspada SSSRa...

Још у фебруару је загребачки професор Роберт Барић, иначе добар војни стручњак, овако описао москаљску армију: "Руси чак и не уче на сопственим грешкама. Када непријатељ мисли да је безбедан, онда се напада оклопним возилима. Али имате неспремне људе. Руси немају обучене људе и то им је највећа слабост."
Руска армија нема квалитетне кадрове. Војним реформама су ослабили логистику. Све је то слабо. Координација између родова војске је јако лоша.

malo off topic ...zapanjujuće mi je imajući na umu zapadnu propagandu i bljedo sjećanje na titove govore koji su započinjali sa poznatim - drugovi i drugarice...jedan staljin...kažu oličenje zla....svoj govor na dan napada nacista započinje riječim - drugovi...građani...braćo i sestre.....tako od titoista nikada ne bih očekivao oni su u govoru izbacili i građane i sestre i braću...

Svaki normalan čovjek je antikomunista. Problem nastaje jedino kad komunizam krenu napadati neonacisti i banderaši, spram čijih su zločina i režima komunisti bili obična kamilica.

df9e78a0-d704-4e70-9def-65bc48fb5009.jpg

Neka mi neko nađe sliku gdje komunisti streljaju dijete, kao što na ovoj slici nacisti i ukropi strijeljaju.
цијеле руске фамилије су убијане све одреда у револуцији и након ко је год био процијењен "непоправљив"
од царске дјеце све до задњега, па надоље

Солжењицин каже, од нас дјеце се крило да нам је отац био царски официр да неко нешто не каже о томе јер би нас свију побили. Он је сазнао то тек у другом свј. рату као советски официр.

malo off topic ...zapanjujuće mi je imajući na umu zapadnu propagandu i bljedo sjećanje na titove govore koji su započinjali sa poznatim - drugovi i drugarice...jedan staljin...kažu oličenje zla....svoj govor na dan napada nacista započinje riječim - drugovi...građani...braćo i sestre.....tako od titoista nikada ne bih očekivao oni su u govoru izbacili i građane i sestre i braću...
U Rusiji ako vredjas Staljina mozes batine da dobijes.

За Украјину не постоји добар сценарио
Најбољи сценарио за Украјину је да постане саставни део РФ, јер би с тиме елеминисала западњачке хијене које је комадају и којима служи само као топовско месо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back