Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin:
Naravno, mnogi, poput mene, prije 2014. nisu mogli zamisliti da bi moglo doći do takvog sukoba između Rusije i Ukrajine. Da ste mi prije 2014. rekli da je to moguće, rekao bih: "Jesi li ti lud?"

Čim je počeo prozapadni, antiruski Majdan, postalo je jasno da će biti rata. Postalo je jasno da Rusija neće dopustiti takvu edukaciju na ruskom tlu, gdje su stanovnici skakali gore-dolje uzvikujući “vješajte Moskovljane, koljite Moskovljane”. Gdje se grade američke i britanske vojne i pomorske baze protiv Rusije. To što prije 2014. o tome nismo mogli razmišljati, danas ništa ne mijenja. Rat je počeo, rat se mora pobjednički završiti. Evo što treba reći.

Opa, sad je rat a ne specijalna vojna operacija? :klap:

imaš pravo..radosno bi otišli u slučaju NATO - rusija obračuna na istočni front...možda bih ih u frankfurtu majka ili ćale vukli za rukav ali bi ovaj oteo a zatim podignu bradu i uzviknuo - živio četvrti rajh....ćale bi zaplakao ...ali sine ti si srbin iz jagodine tamo ti je grob đeda poslušaj majku odi za serbiju...sin bi na to odgovorio...ja ne pripadam vašem zverinjaku...ja sam njemac...otac bi klonio i prokleo dan kada je 1999. dezertirao iz srbije i tražio politički azil u štutgartu.

Kakav aga takva mu beseda.

I ti si u ovom zamutnjenom snimku video 2 ruska tenka.

Daj malo proanaliziraj što ima nakon masivne ofenzive kod zaseoka Adviievka sa protokom od 40 dana....jesu li Wagnerovci ili trupe iz Bahmuta u ofenzivi?

Screenshot_20231118_142516_Chrome.jpg

Đe ste luzeri :lol:

Prelijepo
...https://www.youtube.com/watch?v=pgcqWV1k5Jw

:per:

🇺🇲🚀 Други лет Маскове супер-тешке ракете завршио се неуспехом

Супер-тешки Starship, који Мaскова компанија креира за мисију на Марс, заказао је данас током свог другог пробног лета, извјештава програмер SpaceX.

Први степен ракете је експлодирао у ваздуху након раздвајања, а комуникација са бродом је изгубљена након 10-ак минута лета.

Novi ruski napadi dronom, Kijev tvrdi da je oboreno 29 od 38 dronova "šahed"

Ruska invazija na Ukrajinu traje 629 dana. Tokom masovnog ruskog granatiranja Hersona, jedna 75-godišnja žena je poginula, a osam osoba je povređeno. Kijev tvrdi da je ukrajinska vojska učvrstila mostobrane na levoj obali Dnjepra. U međuvremenu, predsednik Belorusije Alekandar Lukašenko izjavio je da je njegova zemlja preživela sankcije Zapada, dok se i prvi čovek Rusije Vladimir Putin pohvalio da pokušaji Zapada da se ukine ruska kultura nisu uspeli i da umetnost i dalje ne poznaje granice, uprkos svim zabranama i sankcijama.

Ključni događaji:

-Zelenski najavio konferenciju američke i ukrajinske vojne industrije u decembru
-Lukašenko saopštio da je Belorusija preživela sankcije Zapada
-Kijev tvrdi da je ukrajinska vojska učvrstila mostobrane na levoj obali Dnjepra
-SAD će obezbediti Ukrajini do 500 miliona dolara za jačanje energetskog sistema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back