Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇷🇺🇺🇦 Нови „Ланцет” са аутоматским хватањем мете уништава америчку 155-мм хаубицу М777 НА Херсонском правцу.

У Украјину је пребачено укупно 220 хаубица овог типа.

Према проценама (Lost Armor), више од 140 хаубица овог типа је већ уништено/оштећено (пребројане су само потврђене епизоде)

Ти канда сумњаш да ће да изађу?
Немачка је пропала,Дојче Банк је пропала,Браћа Румуни једва чекају да им дође Рус и спасе их Нато-База(то више нико нема Лову да то одржава,прича се да Румуни имају и амер. нуклеарни Потенцијал на својој територији),
Америка пред Изборима,
она бугарска Гоувна увела неке Царине за Блокаду јужног Тока са свим Тим Царинама,ако Орбан Полуди има да САРАНИ ТЕ БУГАРЕ(ми и нема потребе се мешамо),
Италијани у свом Безнађу контрирају својој ЕУ тиме што неће праве Месо из >Лабораторија ШТО ЈЕ ДИРЕКТНИ ЕКОНОМСКИ УДАР на амере,
Ови Пољаци се још нешто куробецају тако Рус мор да изађе на Дунав да би окупирао Пољску....

И СВИМА ће Рус..
маму мамину :lol:
Javi mi šta se desilo kad si se probudio.

Deepstate koji je ukrajinski izjavljuje ovo

Настављају се тешке борбе у индустријској зони код станице Јасинувата два

🗡 Непријатељ користи тенкове, борбена возила пешадије и пешадију. Углавном један вод. Напад је успео да пробије утврђења АТО и наставља да се помера, понекад чак и до западне периферије линије. Ситуација је тешка, док је могуће узвратити, али губитак линије биће питање времена, јер је она већ довољно демонтирана од стране непрестане непријатељске ватре артиљерије и тенкова.

pa jel zato mi ameri da dajemo nase avione, da i sa njima beze za rusiju?

Ви Амери би могли да се закачите са Мексиком ако њихов предсједник настави да буде шармантан :D...

Бајден је мексичком председнику рекао колико је љубоморан на своју жену.

„Вечерали смо синоћ. Кажем ти, седео си поред моје жене – био си тако шармантан, бринуо сам се да си јој се више допао него ја”, рекао је Обрадору.

Чак му ни таблете не могу више помоћи.

Ви Амери би могли да се закачите са Мексиком ако њихов предсједник настави да буде шармантан :D...
e, nije zezanje, kako bas sad taj ukra da zdimi za rusiju kada je vec dogovoreno da dobiju f16? tipujem da ce se sve otkazati, pusti ti to da je od pocetka bio izdajnik, sto kazu ukre, kako mi da znamo da vec ne dogovara neki da zdimi sa f16 u rysiju?

nisi mi jasna, imaš potpuno iracionalnu simpatiju i naklonost za ruski teror i agresiju nad ukrajincima, kao i iracionalnu simpatiju i naklonost za srbijanski teror i agresiju nad svima u okruženju prije 30 godina, a onda pak potpuno racionalno rezoniraš arapski terorizam i razumiješ izraelske napore da osiguraju sigurnost za svoj narod... upotrebom sile i oružja... de se resetiraj
Događanja su vrlo jasna. Rusija brani ruske interese, kao svaka imperija. USA se brani u Afganistanu, a da Rusija ne bi smjela na svojim granicama. Neće ići. A događanja u ex Yu su dogovorena na republičkim razinama. Stvaranje novih elita i pljačka. Imovinski rat.

Da nije sjajno za Ukrajinu.S obzirom da su u kontraofanzivi a primorani da se brane,to je tebi sjajan scenario.

Znači, nakon svih onih silnih hvalospjeva Rusima, navodnoj drugoj vojnoj sili svijeta, nakon svih onih hvalospjeva "genijalnom šahisti", nakon svih onih genijalnih maskirovki i kotlića o kojima ste halucinirali, nakon svih onih Lisabona i Berlina o kojima ste maštali, nakon svih onih prosera o "uništenom ukrajinskom pzo, floti, zrakoplovstvu, vojsci, tranaformatorima", nakon svega toga izjaviš ovako nešto?

I nije te sramota?

e, nije zezanje, kako bas sad taj ukra da zdimi za rusiju kada je vec dogovoreno da dobiju f16? tipujem da ce se sve otkazati, pusti ti to da je od pocetka bio izdajnik, sto kazu ukre, kako mi da znamo da vec ne dogovara neki da zdimi sa f16 u rysiju?

То никако не можеш да знаш јер има пуно Украјинаца у Русији од којих неки за паре или као патриоте раде против РФ, као и Руса у Украјини!
Скоро је пребјегао пилот РФ са хеликоптером у Украјину, и још је током бијега убио своје колеге.

Znači, nakon svih onih silnih hvalospjeva Rusima, navodnoj drugoj vojnoj sili svijeta, nakon svih onih hvalospjeva "genijalnom šahisti", nakon svih onih genijalnih maskirovki i kotlića o kojima ste halucinirali, nakon svih onih Lisabona i Berlina o kojima ste maštali, nakon svih onih prosera o "uništenom ukrajinskom pzo, floti, zrakoplovstvu, vojsci, tranaformatorima", nakon svega toga izjaviš ovako nešto?

I nije te sramota?
Mene nije sramota jer to nisam nikad izjavio.
Tebe da bude sram sto izmisljas stvari koje nisam rekao.
A kotlic dolazi,pvo nema Ukrajina odavno,niti avione,Ukrajina rezerve razvlaci po frontu,ako ne odbrane Avdejevku nadam se da su odugovlacenjem uspeli da izgrade linije odbrane prema Slavjansku.

Mene nije sramota jer to nisam nikad izjavio.
Tebe da bude sram sto izmisljas stvari koje nisam rekao.
A kotlic dolazi,pvo nema Ukrajina odavno,niti avione,Ukrajina rezerve razvlaci po frontu,ako ne odbrane Avdejevku nadam se da su odugovlacenjem uspeli da izgrade linije odbrane prema Slavjansku.

Eto, Rusima tako dobro ide da nakon dvije godine rata ne mogu osvojiti jebeno selo na dva km od glavnog grada Donbasa, eto, i kad ga osvoje, ako ga osvoje, opet se ništa dramatično neće desiti, kao što se nije desilo niti padom Bahmuta, kad ste arlaukali o padu fronta, halucinirali o pravcima prema Kijevu i šta ja znam šta, a dogodilo se upravo ništa.

Vi uopće ne shvaćate šta gledate, gledate uništavanje ruske vojne i političke moći u besmislenim borbama za neke tamo beznačajne ukrajinske pripizdine, i onda još tvrdite da je to ruski uspjeh i ukrajinski neuspjeh 🙄🙄🙄

Eto, Rusima tako dobro ide da nakon dvije godine rata ne mogu osvojiti jebeno selo na dva km od glavnog grada Donbasa, eto, i kad ga osvoje, ako ga osvoje, opet se ništa dramatično neće desiti, kao što se nije desilo niti padom Bahmuta, kad ste arlaukali o padu fronta, halucinirali o pravcima prema Kijevu i šta ja znam šta, a dogodilo se upravo ništa.

Vi uopće ne shvaćate šta gledate, gledate uništavanje ruske vojne i političke moći u besmislenim borbama za neke tamo beznačajne ukrajinske pripizdine, i onda još tvrdite da je to ruski uspjeh i ukrajinski neuspjeh 🙄🙄🙄
Kad vec Avdejevku nazivas selom spomeni Rabotino gde je izginulo daleko vise ljudi nego u Bahmutu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back