LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.333
Ne jedi ono sto se ne jede, okaci reklamu, ne skreći sa teme.Rasturene su vam mreže botova koji su širili laži o Ukrajini i Ukrajincima. Zelenski ovo, žena mu ono... dokazane laži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jedi ono sto se ne jede, okaci reklamu, ne skreći sa teme.Rasturene su vam mreže botova koji su širili laži o Ukrajini i Ukrajincima. Zelenski ovo, žena mu ono... dokazane laži.
Ŕušiči , Wagnerovci...itd..
Rusi su kroz povijest genetski kondicionirani da šute, klimaju glavom i bespogovorno rade što im se kaže. Tko je digao glavu ostao je bez nje, ostali samo slabi.
Rasturene su vam mreže botova koji su širili laži o Ukrajini i Ukrajincima. Zelenski ovo, žena mu ono... dokazane laži.
Putin je blefer i bezveznjak, zatući će ga rusi govnjivom motikom kad shvate šta je napravio![]()
normalni identitet nije da mrziš sve rusko,to je bolest i nemoć da normalno sagledavaš stvari,ili ovo ili ono,ustvari fašizam na sopstveni narod,ili mrtav ukrajinac ili rus,ustvari je i,mrtvi i jedni i drugi,a moglo je živi i jedni i drugiRasturene su vam mreže botova koji su širili laži o Ukrajini i Ukrajincima. Zelenski ovo, žena mu ono... dokazane laži.
Pa šta vi radite onda na forumu, pravac front, zamenite žene, pomozite braći a ne ovde palamudite
Možda da malo reklamirate precednikovu ranu za kokoši, da namakne koji euro![]()
![]()
![]()
![]()
Vidimo da si ti vješt oko ovaca vjerojatno ti je pas najbolji prijatelj.Pa junaci kakvo je ovo kmečanje ??? Strašno, ni za od ovce niste !!!![]()
On stavlja SAD na prvo mesto, to je ono što državi treba.
Kada bi EU i SAD rasterali ovu globalističku bagru i na čelo država stavili ljude koji rade za dobrobit svoje zemlje, ceo svet bi profitirao.
Pa nisam ja Ukrajinac, ja sam se borio za opstanak Hrvata i Hrvatske![]()
Nisam ni ja Rus ali podržavam Rusiju.Vidimo da si ti vješt oko ovaca vjerojatno ti je pas najbolji prijatelj.
Ovcopazitelj u duši i srcu..
Progovoriti ćeš ti ruski na gozicu ako trebaNisam ni ja Rus ali podržavam Rusiju.
Manite se paalamuđenja, reklamirajte svog miljenika, pomozite im.
Ajmo
Šta ti je Bajden skrivio?Lik je toliko glup i potkapacitiran da uopće ne shvaća što za Ameriku znači njezina međunarodna pozicija, to ti bude tako kad hohštapler pokušava voditi politiku...
Međunarodna pozicija Amerike je na najnižem nivou od ww2 naovamo, kao i ekonomija.Lik je toliko glup i potkapacitiran da uopće ne shvaća što za Ameriku znači njezina međunarodna pozicija, to ti bude tako kad hohštapler pokušava voditi politiku...
Zamoliću te da me ppreskočiš, možeš mi se obraćat ssamo kad vidim da si reklamirao svog miljenika. Do tadaa ........ gud baj čarliProgovoriti ćeš ti ruski na gozicu ako treba
Opet lupaš gluposti, to je prevelika država da bi ti shvatio koliko je to prostor. Trajaće ovaj sukob dok god NATO gura ukrajince u smrt, dok god samo gubi ogromno naorućžanje bez puno svojih vojnika.Ukrajina samo što se nije predala..
Još par sela će biti u dometu strašnog oružja.
Kako to izgleda u vašim EU Gvozdena zavesa glavama? Razvaljivanje Rusije u propaloj kontraofanzivi u kojoj NATO sad svakodnevno gubi veoma bitne teritorije.Demiliitarizacija i razvaljivanje Rusije se neometano nastavlja.
A ovi sto ih ti podrzavas sa ovim zastavama svapskim, nacistickim?Kako se oni zovu?Ŕušiči , Wagnerovci...itd..
Idiot u svakom slucaju.Cak se slikaju sa ss zastavama i svastikama,saraju se tim simbolima,dizu desnicu na pozdrav kao nekada sto su nacisti radili.I onda se pojavi ekipa na forumu koja to "ne vidi" i proglasava one koji se bore protiv toga fasistima.fašista je idiot![]()
druge poništava do nepostojanja,a završi tako što poništi sebe,bolest egoizma i traume iz detinjstva![]()
NAJNOVIJE: Udžbenici za ruske studente tvrde da je prijevara demokratskih birača bila razlog zašto je bivši predsjednik Donald Trump izgubio predsjedničke izbore 2020.On stavlja SAD na prvo mesto, to je ono što državi treba.
Kada bi EU i SAD rasterali ovu globalističku bagru i na čelo država stavili ljude koji rade za dobrobit svoje zemlje, ceo svet bi profitirao.
Demiliitarizacija i razvaljivanje Rusije se neometano nastavlja.
Ovaj sa leve strane ne lici na ovog sa desne.Pogledaj mu LEVU obrvu.Pogledajte prilog 1472261
Kršno momče taj Alex...
Te priglupe ruske teze o nacistima i ugroženim Rusima ( 17.3 %) prodaji po seoskim kafanama i partijskim okupljanjima istomišljenika.
Svi koji brane Ukrajinu od ruskih kriminalaca i nacista su heroji neovisno gdje su rođeni i čiji su državljani.
МакетаPogledajte prilog 1472261
Kršno momče taj Alex...
фотка не десном је из времена кад је крим био украјински бајдевејPogledajte prilog 1472261
Kršno momče taj Alex...
Nemci su potpisali kapitulaciju 45,ustase su jos 3 meseca ubedjivali narod da je Moskva pred padom.normalni identitet nije da mrziš sve rusko,to je bolest i nemoć da normalno sagledavaš stvari,ili ovo ili ono,ustvari fašizam na sopstveni narod,ili mrtav ukrajinac ili rus,ustvari je i,mrtvi i jedni i drugi,a moglo je živi i jedni i drugi![]()
Prpa od ruske najezde,aTe priglupe ruske teze o nacistima i ugroženim Rusima ( 17.3 %) prodaji po seoskim kafanama i partijskim okupljanjima istomišljenika.
Svi koji brane Ukrajinu od ruskih kriminalaca i nacista su heroji neovisno gdje su rođeni i čiji su državljani.