Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin i forumski rusoljubi se bore do zadnjeg Rusa protiv mrskog zapada koji do sada još nije izgubio ni jednog vojnika u dvije godine rata. Jedva da prijete da se Rusi bore svom snagom protiv njih.
Bolesno nema šta, to je tvoj problem kao i svih ateista.Nekako me smrt pirgavog naciste koji je prevalio hiljade kilometara da bi ubijao obraduje, jer svet postane bolji.
Obavezno nazdravim.
Ni Rusija nije napala Ukrajinu, brani Rusko stanovnistvo.Samo ti likovi su došli braniti Ukrajinu, nisu napali Rusiju
Ti likovi su dosli zbog 10 000 dolara za mesec dana.Samo ti likovi su došli braniti Ukrajinu
Da, svi su zarobljeni zajedno da onim francuskim filozofom. Sad im zavrću muda negdje u Sibiru.A oni Nato admirali i generali u super tajnim biolabaratorijama ispod Azovstalja za koje samo kremljobotici, Kurir i Srbin.info znali.![]()
Jel treba da ti nadjem tvoju tabelu, da ti osvezim pamcenjeNe znam zašto meni pripisuješ ono što sam stavljaš?
DiskutujmoForumi služe sa razmjenu mišljenja i diskusiju.
Daj nađi i objasni što ti nije jasno. Rijetko sam u zadnje vrijeme ovdje pa ne znam što se tebi u glavi pokvarilo.Jel treba da ti nadjem tvoju tabelu, da ti osvezim pamcenje
Jbt, kakav mozak, pa on do juce nije ni znao za ussrainu, a ne sada kao doosao da je brani, ma idi breBolesno nema šta, to je tvoj problem kao i svih ateista.
Samo ti likovi su došli braniti Ukrajinu, nisu napali Rusiju..
šta da diskutuješ,obećali pare degenima da pobiju svoj narod
Jel ima neko link za video gde Ukrajinac baca granatu na svoje. Hvala
Jbt, kakav mozak, pa on do juce nije ni znao za ussrainu, a ne sada kao doosao da je brani, ma idi bre
Slabo ti ovo kmečanje, možeš ti to mnogo bolje !!!Nisu svi nepismene budale i okorjeli robijaši kao što je krema ruske vojske.