Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja vojni analiticar.Načitao sam se ovdje svakakvih bajki od Kijeva stare ruske Prestolnice do Lisabona i Berlina ....pa do ovih današnjih livada ispred Donjecka....pitam znalce.
Ali jesi neko ko dodje ovde da podjebava.Danima postavljas isto pitanje i podjebavas nas koji smo za Rusiju.To vezano za Kijevsku Rusiju uopste nije bajka nego deo istorije Rusije.Kijev i dooobar deo Ukrajine kakvu je ti znas(ili ne znas,cim ovako pises) i jeste Ruska zemlja,davana u razlicitim vremenima Ukrajinskom narodu da na njoj zivi.
Za Lisabon nisam citao ovde.Sto se Berlina tice,receno je u jednom intervjuu da postoji mogucnost da ruska cizma ponovo udje u Nemacku.Greska je bila sto su ih pustili da se ujedine,osnaze i osamostale,pa cak i da pocnu ponovo da zveckaju oruzjem.Kojeg sada i nemaju,imas u jednoj mojoj poruci,okacio sam link danas.Inace,za sve one grozote koje su pocinili tokom drugog svetskog rata,svabe nisu zasluzile ni noz da imaju za stolom za vreme rucka.Dalje,nije bitno koliko ce Rusi osvojiti prostora,nego da ostane sto manje onih voljnih da prave probleme.U tome je poenta.E sad,ti nastavi i sutra i u narednom periodu da postavljas ono cuveno pitanje.

Jos jedan dokaz da su glupi kao noc i navukli ih englezi i ameri da ratuju sa rusijom.

САД треба да прихвате чињеницу да ће Украјина морати да уступи територију Русији – амерички републикански сенатор Џејмс Венс

▪ „У интересу Америке је да призна да ће Украјина морати да уступи неку територију Русима. И морамо да ставимо тачку на ова непријатељства“, рекао је Венс на ЦНН-у. Рекао је да је „и у нашим и у њиховом интересу“ да се окончају борбе како би се окончао губитак живота.
▪„Када је реч о украјинском питању, свако ко има главу на рамену зна да ће се завршити преговорима. Идеја да Украјина врати Русију на границе из 1991. године била је апсурдна, нико у то заиста није веровао“, нагласио је политичар .

Orban ce da vam zapecati sudbinu.
Umislio zelenski da je faktor

Screenshot_2023-12-10-18-42-56-415_com.brave.browser_nightly.jpg

Републиканци ће се састати са савезницима мађарског Виктора Орбана о прекиду помоћи Украјини

U tri lepe je po botoruskom oso prije godinu dana ali Ukrajinci to uredno rade :kafa:

Ovima nesretnicima je puno pomoglo sto TZAR i BRT arlaucu puko front mlogo im je pomoglo :rtfm::whistling:

To je rat.

U ratu mora neko i da pogine.

Bio sam i ja u ratu, mogao sam 100 puta da poginem.

Kakav ti je horoskop i sudbina tako ce i biti.

Nego da se vratimo na temu.

Bitno je sta se sada desava, a ne vaditi stare snimke i trolovati temu.

To je rat.

U ratu mora neko i da pogine.

Bio sam i ja u ratu, mogao sam 100 puta da poginem.

Kakav ti je horoskop i sudbina tako ce i biti.

Nego da se vratimo na temu.

Bitno je sta se sada desava, a ne vaditi stare snimke i trolovati temu.
Samo objasni sta su to Ukrajinci vama skrivili pa im toliko zelite da nestanu?
Ajde sta su vam Ukrajinci skrivili, mozda priznali Kosovo, mozda sto vam nisu spasili 1999 JAT flotu sta su tocno lose uradili da ih toliko mrzite?

Samo objasni sta su to Ukrajinci vama skrivili pa im toliko zelite da nestanu?
Ajde sta su vam Ukrajinci skrivili, mozda priznali Kosovo, mozda sto vam nisu spasili 1999 JAT flotu sta su tocno lose uradili da ih toliko mrzite?
Niko ne mrzi ukrajince.

Ali svi mrzimo Nato.

Ko hoce u nato i da onda ubija po svetu, a da bi dobio pare i prijem u EU ili sta god i nije za bolje.

Zao nam je ukrajinaca sto su dozvolili da ih navuku na slaninu i sargarepu, ali sta da im radimo.

Dok nam na primer ne bi uopste bilo zao da se ovo desava u Zagrebu ili Tirani ili na zlom ostrvu ili kod nekog drugog clana natoa.

🇦🇷🇺🇦 Посета Зеленског Аргентини изазвала је многе мемове на локалним друштвеним мрежама.

Аргентинци се шале да је Зеленски дошао да тражи новац, али га новоизабрани председник Милеи одбија.©
"Нема новца!"

GBASrLoWIAA2o_D
GBASrXPWsAAbUuX

Lira has not been tortured, neither is he in prison for the crime of criticising Zelensky. Lira is in prison because he was arrested for multiple offences, including sharing the location of Ukrainian troops with Russia.Lira was released on bail but tried to leave the country.https://news.yahoo.com/pro-russian-blogger-gonzalo-lira-172900103.html

Opet lazi-- i ovaj taKER naj lazovcina od svih.
ove proruske twitove je fora pogledati... ali sa vremenskom zadrskom... bilo to par sati ili dana pun k ih se obriše ili kao npr ovaj se dokazu kao lazi...

🇺🇦 The Telegraph: Запањујућа победа Русије у Украјини је све ближа.

Како се исцрпљени Украјинци повлаче од руских утврђења и минских поља, иницијатива се пребацује на Москву.

На међународној сцени, ситуација више не иде у прилог Кијеву.

Оправдана је и рачуница Владимира Путина да су западни партнери Украјине уморни од сукоба, истиче аутор чланка.

Украјинска контраофанзива није успела – или, по речима Владимира Зеленског, „није постигла жељене резултате“.

Lira has not been tortured, neither is he in prison for the crime of criticising Zelensky. Lira is in prison because he was arrested for multiple offences, including sharing the location of Ukrainian troops with Russia.Lira was released on bail but tried to leave the country.https://news.yahoo.com/pro-russian-blogger-gonzalo-lira-172900103.html

Opet lazi-- i ovaj taKER naj lazovcina od svih.
ove proruske twitove je fora pogledati... ali sa vremenskom zadrskom... bilo to par sati ili dana pun k ih se obriše ili kao npr ovaj se dokazu kao lazi...
A lazi su zato sto to kaze .... Zelenski???

Koji bi bio motiv amerikanca da salje rusima informacije...

Lik je youtuber, sta uhvatili ga kako snima na ulici i odmah je ruski spijun.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back