Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.666
Ali jesi neko ko dodje ovde da podjebava.Danima postavljas isto pitanje i podjebavas nas koji smo za Rusiju.To vezano za Kijevsku Rusiju uopste nije bajka nego deo istorije Rusije.Kijev i dooobar deo Ukrajine kakvu je ti znas(ili ne znas,cim ovako pises) i jeste Ruska zemlja,davana u razlicitim vremenima Ukrajinskom narodu da na njoj zivi.Nisam ja vojni analiticar.Načitao sam se ovdje svakakvih bajki od Kijeva stare ruske Prestolnice do Lisabona i Berlina ....pa do ovih današnjih livada ispred Donjecka....pitam znalce.
Za Lisabon nisam citao ovde.Sto se Berlina tice,receno je u jednom intervjuu da postoji mogucnost da ruska cizma ponovo udje u Nemacku.Greska je bila sto su ih pustili da se ujedine,osnaze i osamostale,pa cak i da pocnu ponovo da zveckaju oruzjem.Kojeg sada i nemaju,imas u jednoj mojoj poruci,okacio sam link danas.Inace,za sve one grozote koje su pocinili tokom drugog svetskog rata,svabe nisu zasluzile ni noz da imaju za stolom za vreme rucka.Dalje,nije bitno koliko ce Rusi osvojiti prostora,nego da ostane sto manje onih voljnih da prave probleme.U tome je poenta.E sad,ti nastavi i sutra i u narednom periodu da postavljas ono cuveno pitanje.