Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
599 dan,Rusima ide sjajno. Tenkovi iz doba Hruscova kada je Volodja jos igrao klikere sa drugarima. :heart: 🇺🇦

Ali su zato Leopardi 1 iz doba Williya Brandta, koji je igrao špigule sa Guntherom Gulillaumeom, baš taj game changer koji je falio Ukrajini, pošto oni Leopardi dvice i nisu baš nešto
Nego, reci ti nama, jel' dolaziš sa Mi-8 na Helloween party u Avdijevku?
Ako ti je već propao AirBnb koji si uplatio za ljetovanje na Krimu, ne moraš biti partiprejker, refundirati će ti to milostivi Vladimir Vladimirovič, ali u Avdijevki

Poslednja izmena:
Ukrajina je imala oko 7000 tenkova nakon raspada SSSR-a. Za oko 1200 se smanjio taj broj što prodajom, što gubicima 2014.-2023., u međuvremenu preko 550 tenkova su zarobili Rusima i oko 600 tenkova su dobili od saveznika pa su skoro na istom broju kao 1992.
Ne misliš valjda pokrivaju 2000km fronta sa 0 tenkova protiv tenkovske sile Rusije, a Rusi ne mogu ništa?
Malo manje ukrajinskih propagandnih fantazija za smiravanje domaće javnosti. Sam znaš da je sa likvidacijom velikog dela sovjetske opreme u Ukro vlasništvu nestala mogućnost prikazivanja uništene Ukro tehnike kao “ruske”.

Reci, šta kaže Oryx? Jel pao prvi milion uništenih ruskih tenkova?

Vesti iz nesvesti:

🤡🤡🤡
Буданов: Ако се рат у Израелу одужи, то ће се неизбежно негативно одразити на обим војне помоћи Украјини.

Зеленски: Кијев је затражио од неких земаља да привремено пребаце системе ПВО у Украјину на зиму.

🇷🇸#Српски
🇷🇸 #Сербский

📱 InfoDefenseSERBIA
📱 InfoDefense

[ Album ]https://t.me/SrbijaRusija/34765
🇷🇺🇷🇺 У региону Кировограда, 22-годишња жена осуђена је на доживотну казну затвора јер је више пута помагала у гађању пројектила на украјинске војне фабрике.

Последњи пут ју је СБУ ухватила како фотографише једно од предузећа. Девојка је на суђењу рекла да ће сачекати размену како би могла да се бори против Украјине са оружјем у руци.

А неки кажу да у остатку Украјине нема наших. Тамо их има доста, чак и у западним крајевима. И младих такође.

😘 ДЕКИ на 🌐 Телеграму (https://t.me/SrbijaRusija) 🌐 Јутубу (https://www.youtube.com/@dejannbericc) 🌐РуТубу (https://rutube.ru/channel/27947166/)
Po’apsiti jedno sto Ukra koji iz Rusije podržavaju Klovna i Rajh po mrežama i razmeniti je, taman da dotični dobiju priliku da provere u praksi svoje teorije.

a znao sam da Rusi i nisu ista od ovoga sto su napisali , cini mi se da zapad , odavno i je rekao da rusi nemaju , oruzja , tenkova , aviona, a tek , municije.
neg , jeli dalje koriste lopate , koliko mi je poznato za lopate nije potreban neki dobar chip.
Ma kradu čipove i iz veš mašina po EU i ugrađuju i u lopate i u ašove. Kradljivi BRE ti Rusi. :D

The Russian Aerospace Forces launched missile and bomb attacks on Ukrainian militants near Sinkovka​

15 October 2023, 06:45

RIA_8190932.HR_.jpg

Photo: RIA Novosti

The Aerospace Forces (VKS) of the Russian Federation carried out missile and bomb attacks on manpower and military equipment of the Armed Forces of Ukraine (AFU) near Sinkovka in the Kharkov region. The head of the press center of the West group, Sergei Zybinsky, told RIA Novosti on October 15.
“The crews of the Ka-52, Mi-28 attack helicopters and attack aircraft carried out missile and bomb attacks on the accumulation of manpower, weapons and military equipment of the 95th air assault brigade, the 14th and 32nd mechanized brigades and territorial defense units in the areas of Sinkovka, Ivanovka, Leonovka,” he said.
Zybinsky also noted that Su-34 fighters hit temporary deployment points and strongholds of units of the 43rd mechanized brigade of the Ukrainian Armed Forces near Petropavlovka and Peschany.

Ukrainian militants lost up to two companies, one infantry fighting vehicle, three pickup trucks, a tank and a Kozak armored combat vehicle.

Оно што је о Србима изјављивао га сврстава у ту категорију, поготово као уметника.
Требао је да буде Устинов али не заслужује он то.
Nisam znala da se i on uključio u propagandni rat. Sad sam pročitala.

Gadljivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back