- Poruka
- 91.480
It’s not that cold. Thanks for asking though.Kako život u Rusiji? Jel ladno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
It’s not that cold. Thanks for asking though.Kako život u Rusiji? Jel ladno?
Zato sto zapadni mediji pisu o ruskoj ofanzivi,a ne ruski,nije ni cudo sto ukrajinska ofanziva "traje" 4 meseca za jedno seloOfanzivan je onaj koji to moze u svakom trenutku sukoba, kako vidimo sada niko to nije, sve sto se desava je obicna propaganda. Ukrajinci pricaju vec dugo da su u ofanzivi a zadnjih dana i Rusi, ustvari pomeranja skoro da nema.
Usao vam je Putin opasno u glavu,tako i treba.Putin će da otrgne papke a rat će trajati...tako to ide kada ludak gurne celu naciju u propast.
Rusija velika i bogata resursima a opet standard truba , prokleto.
Putin nema uticaja van Rusije...Usao vam je Putin opasno u glavu,tako i treba.
Putin nema uticaja van Rusije...
Sve i da je tako,utice na vas da ga non stop spominjete,ako je nebitan,bavite se bitnijim stvarima od Putina.Putin nema uticaja van Rusije...
Tema je Rusija i rat u Ukrajini.Sve i da je tako,utice na vas da ga non stop spominjete,ako je nebitan,bavite se bitnijim stvarima od Putina.
Jok,zabole mene za Putina,a u pravu si,na konto teme Sirski je dao izjavu da je Kupjansk kritican.Tema je Rusija i rat u Ukrajini.
Tebe nervira kada neko nešto piše o vašem očuhu Putinu.
Seti se kada je počelo do Kijeva su došli a onda ...Jok,zabole mene za Putina,a u pravu si,na konto teme Sirski je dao izjavu da je Kupjansk kritican.
A onda kontraofanziva na Rabotino.Seti se kada je počelo do Kijeva su došli a onda ...![]()
Veće su šanse da Izrael sravni Gazu nego da Rus okupira Ukrajinu za 100godina.A onda kontraofanziva na Rabotino.
a znao sam da Rusi i nisu ista od ovoga sto su napisali , cini mi se da zapad , odavno i je rekao da rusi nemaju , oruzja , tenkova , aviona, a tek , municije.
С обзиром да НАТО ни метра да узме, Руси су оЋигледно почели поред лопата да користе и фанглу и мистрију.a znao sam da Rusi i nisu ista od ovoga sto su napisali , cini mi se da zapad , odavno i je rekao da rusi nemaju , oruzja , tenkova , aviona, a tek , municije.
neg , jeli dalje koriste lopate , koliko mi je poznato za lopate nije potreban neki dobar chip.
hmmm, znaci Rusima treba , peska , vode kreca da bi i mogli i malterisatiС обзиром да НАТО ни метра да узме, Руси су оЋигледно почели поред лопата да користе и фанглу и мистрију.
Крамп и мотику чувају за не дај Боже, оружје судњег дана.
Debeli ima atomsku bombu,pa nema potrebe da cita zapadne bljuvotine.У САД влада хистерија и огорчење како се шеф Северне Кореје усудио да Русији испоручи стотине контејнера артиљеријске муниције!Као одговор на негодовање Бајденовог режима, Ким Џонг Ун се гласно насмејао и пожелео брзу смрт „шугавим империјалистичким псима“
Pogledajte prilog 1428462