Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.986
Drzavni projekat koji ih skupo kosta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzavni projekat koji ih skupo kosta.
Tesko da je ovo proslo bez problema.Ako je uopste ovo u Rusiji.A budala ima svuda,to je cinjenica.
To je o čemu priča Čedomir Stojković o licimjerima i dvostrukim kriterijima ...moji slučajnost...njihovi drzavni projekt.Drzavni projekat koji ih skupo kosta.
Smanjio se broj poginulih.
Lepo si ti ovo tebi obelezio i bas te briga.To je o čemu priča Čedomir Stojković o licimjerima i dvostrukim kriterijima ...moji slučajnost...njihovi drzavni projekt.
, znaci oplakahhDvaputa su već odšampali po 5.000.000.000.000 EURO i to im je premelo - štamparija novca će da radi u tri smene, a prostitucijom će se da bave žene ... Ima da im tako na bolje krene, kuku mene ...Rusija ima realnu ekonomiju a Evropa ne,jer stampa evre po volji,seti se pandemije i par stotina milijardi nastampanih evra.Evropa je stari lopov i tako se i ponasa.

Što kaže Ruski narod iz Hersonske republike? Zna li se kada će kući?
Kolika je plaća u USA a kolika u Rusiji?
Baš “demonske”? Kad si zadnji put video nekog demona?
Rusija ima realnu ekonomiju a Evropa ne,jer stampa evre po volji,seti se pandemije i par stotina milijardi nastampanih evra.Evropa je stari lopov i tako se i ponasa.
To je o čemu priča Čedomir Stojković o licimjerima i dvostrukim kriterijima ...moji slučajnost...njihovi drzavni projekt.
Šta tebi bi brate napaćeni i ratom zahvaćeni?
Šta ćeš kad si vazda dokon u životu... nemaš pametnija posla.
Samo bih dodao da nekrofila ne manjka ni medju ukrajinskim navijacima nazalost.
Eooo ga Notepad statisticarRusi se ukopali u govna i ne znaju kako se izvući. Buncaju nešto o borbi protiv NATO-a, a nisu iskusili ni 0.01% NATO snage kroz pomoći Ukrajini a već su ostali bez pola vojske.
Rus
Pogledajte prilog 1428739Pogledajte prilog 1428740
Pogledajte prilog 1428741
Do sada uništeni BMP-i
Pogledajte prilog 1428742
Ukr
Pogledajte prilog 1428743Pogledajte prilog 1428744