Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos visetako javljaju zapadni izvori
400K mrtvih 2 miliona obogaljenih
ovo usaovo je je iz doba holivuda
#####
ali nema više...NO NO !!![]()
sve unisteno
Kina unistila usaLavrov : Dominacija Zapada nestaje, vrijeme je za formiranje novog svjetskog poretka
Dominacija jedne države ili skupine zemalja polako nestaje, koliko god se g. Borelj trudio Europu prikazati kao vrt s cvijećem, oko kojeg se, po njemu, prostire džungla koju treba civilizirati, ruski Ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov rekao je danas na 11. Moskovskoj međunarodnoj sigurnosnoj konferenciji.
“Sve ovo samo pokazuje beznadni mentalitet Zapada, zahvaljujući kojem su uspjeli nekoliko stoljeća vladati cijelim svijetom”, komentirao je Lavrov.
Pogledajte prilog 1394801
Da se podsetimo mi onog tvog narativa od jesenas, onog o “ruskim kantama”, šta bi s tim narativom? Napušten?Dobar je bio i Jeljcin iako je voleo da cugne.
Svi su bolji od ovog.
Ako ne znaš celu priču oko Janukovičevog odjeba EU dogovora ne bi pisao ove gluposti, ono što mu je EU nudio je smešno u odnosu na ono čega je morao da se odrekne, uvalio bi Ukrajinu u duboka g0vna da je prihvatio. Naravno onda su aktivirali naonazije, nasilno preuzeli državu i ostalo je istorija.Ukrajina je 2014-te izabrala da izbriše Janukoviča sa lica zemlje jer se protivio EU integracijama.
Što se moglo očekivati, s obzirom da je već godinama unazad Ukrajina naginjala EU. Ja ne znam šta je Janukovič mislio da uradi tim odbijanjem potpisivanja sporazuma sa EU, ali dobio je ono što verovatno nije očekivao. A dobio je i Putin i verovatno mu nije bilo pravo.
Dobar je bio i Jeljcin iako je voleo da cugne.
Svi su bolji od ovog.
Čovek namerno provocira.Ako ne znaš celu priču oko Janukovičevog odjeba EU dogovora ne bi pisao ove gluposti, ono što mu je EU nudio je smešno u odnosu na ono čega je morao da se odrekne, uvalio bi Ukrajinu u duboka g0vna da je prihvatio. Naravno onda su aktivirali naonazije, nasilno preuzeli državu i ostalo je istorija.
Ali ti moraš da ostaneš na najplićem nivou da bi izmislio "argument" za svoj narativ.
Ukrajina je 2014-te izabrala da izbriše Janukoviča sa lica zemlje jer se protivio EU integracijama.
Što se moglo očekivati, s obzirom da je već godinama unazad Ukrajina naginjala EU. Ja ne znam šta je Janukovič mislio da uradi tim odbijanjem potpisivanja sporazuma sa EU, ali dobio je ono što verovatno nije očekivao. A dobio je i Putin i verovatno mu nije bilo pravo.
Nismo mi ovde predstavnici ruske države.S izuzetkom Branka niko od nas nije ni državljanin ni stanovnik Ruske Federacije.Ovde smo na ovoj temi zato što smo opredeljeni za mir a protiv rata i protiv američkog imperijalizma i nacizma koji izaziva ratove širom Sveta pa i ovaj aktuelni u Donbasu.Pa nemate kontrolu nad oblastima koje ste proglasili svojima, ne pravi se lud...
Buco je zakon, ima čokolade koliko hoćešalooo kraj, kauboji..KRAJ !!
![]()
![]()
![]()
dokazujes da si LICEMER I TO VELIKI LICEMERUkrajina je 2014-te izabrala da izbriše Janukoviča sa lica zemlje jer se protivio EU integracijama.
jeste, rusi ne znaju auto da naprave.. tj mozda bi i znali ali ne mogu da se organizuju od zimeДодуше, како каже фон дер Лајна, застарела технологија, лампе, катодне цеви...
šalje i italija pa se ne qurchi kao rusija i?Турска такође не шаље лунарну станицу на месец...