Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.521
Vojni savet Nigera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ćorava koka ponekad ubode gde je ural...BRT ne zna da ubode na karti di je Ural pa zato nema brines![]()
Da neće primiti Ukrajinu u NATO Kolonijalnu udrugu, i da neće postaviti nuklearke u Harkovsku i Sumsku oblast.
Šta bi ste vi uradili da Rusi dođu u Mexiko i postave nuklearke na granicu sa SAD ?
Ne bi ste napali Mexiko pre nego se to desi ?![]()

Nasilno smenili vlast na Kubi ?Rusi, odnosno Sovjeti tada behu bili postavili interkontinentalne i druge dalekodometne rakete sa nuklearnim bojevim glavama na nekih 300 Km od centra Majamija.
I u seriji "Nikad se nije dogodilo" Amerika je izvršila invaziju na Kubu, bombardovanje, na stotine hiljada poginulih, podmetnute prevrate, građanski rat i nasilnu smenu vlasti na Kubi... kako ono beše 1945. u Jugoslaviji.
Ja čično ne bi napao Meksiko. Ja bih otišao na meksičku hranu.

Ovaj u plavom liči na PriguVojni savet Nigera
![]()
NeZgodno
Šta hoćeš da kažeš? Da Rusi nisu povukli rakete Amerika bi izvršila sveopšti napad na Kubu.Rusi, odnosno Sovjeti tada behu bili postavili interkontinentalne i druge dalekodometne rakete sa nuklearnim bojevim glavama na nekih 300 Km od centra Majamija.
I u seriji "Nikad se nije dogodilo" Amerika je izvršila invaziju na Kubu, bombardovanje, na stotine hiljada poginulih, podmetnute prevrate, građanski rat i nasilnu smenu vlasti na Kubi... kako ono beše 1945. u Jugoslaviji.
Ja čično ne bi napao Meksiko. Ja bih otišao na meksičku hranu.
Šta hoćeš da kažeš? Da Rusi nisu povukli rakete Amerika bi izvršila sveopšti napad na Kubu.
Razumiješ li o čemu se radi?
Још један Сторм Шедоу крш оборен
Pogledajte prilog 1390758
Pogledajte prilog 1390759
Pogledajte prilog 1390760
Pogledajte prilog 1390761
Pa ti ne razumiješ da se danas nuklearni kontejneri postavljaju za par sati.Amerika nije postavila nuklearke u Ukrajni. Rusija jeste izvršila invaziju na Ukrajnu.
Sovjeti onomad jesu bili postavili nuklearke na Kubi. Amerika nije izvršila invaziju na Kubu.
Razumješ li o čemu se radi?
Voli izrokane okupatore, jel to nekrofilja?Febo care jel si ti nekrofil?!
da vidimo
SAD za vrijeme Kubanske krizeAmerika nije postavila nuklearke u Ukrajni. Rusija jeste izvršila invaziju na Ukrajnu.
Sovjeti onomad jesu bili postavili nuklearke na Kubi. Amerika nije izvršila invaziju na Kubu.
Razumješ li o čemu se radi?
Zavisi kako ih voli,po nacinu izrazavanja vrlo samozadovoljavajuce.Voli izrokane okupatore, jel to nekrofilja?
Miriše mi na scenarij Hersona kad im opskrba postane otežanaPlodonosan dan Ukriama
Two bridges were damaged
The bridges were practically not
used for military purposes
9 out of 12 cruise missiles were shot down
There are 3 holes in the Chonhar bridge but it didn't break the load-bearing part
Traffic on the Chonhar bridge is stopped
Traffic on the bridge leading to the Arabat spit is stopped but will be resumed by the end of the week
Traffic between Kherson and Crimea is handled via Chaplynka-Kalanchak

Pregrupiranje??Miriše mi na scenarij Hersona kad im opskrba postane otežana![]()
Мало западне лепоте
Мерцедес, Ауди и Бе Ем Веее
Pogledajte prilog 1390494
Pogledajte prilog 1390495
Pogledajte prilog 1390493